צודק...

צודק...

צודק מי שאומר.. לדבר עם הערבים. צודק גם מי שאומר שאין מה לדבר עם הערבים צודק גם צודק מי שאומר גם לדבר עם הערבים-וגם להיות איתם "ברוגז"... צודק בהחלט מי שאומר גם לדבר איתם (ואפילו לחייך אליהם), ומצד שני להכנס בהם !. ומה, לא צודק זה שאומר שצריך רק להכנס בהם? וילד רעב בסימטה חשוכה-לא צודק? וילד שאימו נהרגה לו מול העיניים והוא לא מבין אפילו איךזה קרה-לא צודק? וזה שעומד מן הצד ואומר בתבונה עילאית-אמרתי לכם! לא צודק? ואותו אחד שיושב בבית עם העפרונות שלו ומביע ספקות לגבי כל עשייה-לא צודק? ושחר 33- לא צודק? והצופה - לא צודק? וערפאת- לא צודק? ושרון-לא צודק? אני מבקש מכל חברי הפורום הנכבד הזה. אנא מכם. חפשו לי מישהו שלא צודק. אני מת לחבק אותו. כי נמאס לי להיות בחברת כמות כזאת גדולה של צדיקים. אני רגיל עוד מילדות, שיש את מי להאשים. זה פותר הרבה דילמות. שלכם באהבה -אחד הצודקים, שלגמרי במקרה-עדיין חי.

חתולון*

New member
טוב ידידי

כבר לימדו אותנו להיות חכמים ולא צודקים. חתולון משתדל להיות חכם (גם צודק)

ברית ...

לשאלתך... מענה פשוט: שרון - לא צודק עראפת - טועה בגדול אם נמשיך להאחז במשענת הקנה הרצוץ ששמה "צדק" ונפעל על פי התניית הילדות הפולנית העתיקה "חפש את האשם, בטוח יש אחד כזה", אין לנו שום סיכוי להתיר את הסבך שנקלענו אליו. בואו ונפסיק להיות "צודקים". (וזה לך, אישית
)

קרמבובת

New member
אוףףףףףףףף איתך טיפש

משוואה פשוטה להרויח חיבוק : כולם צודקים משמע אתה צודק אתה צודק משמע אתה חכם אתה חכם משמע אני הטיפשה עד כאן נכון? עכשיו תביא חיבוק תביא נו זהו?? גם כן..חיבוק של חכמים...

למעלה