צודק אבל !!!!!!

hezilevi000

New member
צודק אבל !!!!!!

להיות כפי שאני אני ממשיך לא כמו שהיא רגילה זה בטוח כי הזוגיות שלנו לא הייתה גן של שושנים אאבל אני החלטתי לקחת את השינוי ולהמשיך קדימה בדרך נכונה הפחד שהיא תלך בא כתוצעה של מעשה שהיה בשנים האחרונות היינו במשבר ואני הייתי אחרי תקופה קשה מבחינה בריאותית שרק הוסיפה לכעסים בינינו אני מבין שאני לא יכול לעצור בעדה מללכת אני לא אותו שבר כלי שהיה בפעם הקודמת אבל כואב לי לחשוב שהיא תלך בגלל שאיזה מתקשר שכועס על אשתו או על העולם יעלה לה איזה ג'וק בראש שאנחנו חייבים להיפרד ואשתי היא אחת שמאמינה בדברים כאלה לפניי כמה חודשים היא רצתה ללכת למתקשרת ואני זרמתי אפילו הסעתי אותה לשם ומה שהמתקשרת אמרה אליי הצבע מהפנים שלי ירדו אותה מתקשרת לא יודעת שבשלוש השנים האחרונות אני נותן את כולי למען הזוגיות שלנו למדתי להקשיב למדתי לפרגן למדתי לתת כבוד תמיד אומרים שלטנגו צריך שניים אז בשביל זוגיות טובה צריכים שני בני הזוג לתת מעצמם המסע לא נופל רק על אחד אז אני בדקתי בציציות שלי היכן טעיתי בעבר והיום המצב שונה הזוגיות פורחת אבל עניין המתקשרים לא יורד מהפרק הנה היום היא הלכה למתקשר אני מחכה בדאגה לראות איך היא תחזור דואג דואג מאוד

chenby

New member
אולי

תתחיל ללכת עם ציציות באמת

למה שלא תבקש ממנה להצטרף פעם אחת למתקשר הזה?
ותשמע אם יש שם באמת שטיפת מוח או שהוא סה"כ סבבה...
אם הוא מלא בגאווה או איש ענו... כי זה מראה המון על בן אדם וסך הכל יש מתקשרים בעולם הזה.. נתקלתי בכמה.. חלקם שרלטנים וחלקם אנשים טובים, תלך ותבדוק לפני שאתה מסיק מסקנות. כי כל עוד אתה לא שומע מה שנאמר, אתה עסוק בספקולציות, וספקולציה היא לא האמת. לך תברר אותה. ואם מדובר בשרלטן, אז תראה מה הצעד הבא.. אבל תהיהחכם, אחראי, מחויב, לא קורבן לנסיבות. גם פה נמדדת זוגיות.

seeyou

New member
בניין המתקשרים
-יש משפט שאומר:

תעשה לך רב"
בפירוש שלי ויקיפדיה :" בני אדם צריכים שתהיה להם דמות (בשר ודם)
שאליה רגילים לפנות,
דמות שמזדהים עמה ומרגישים שייכים לעולמה(או היא לעולמינו-הוספה פרטית)

אנשים "חלשי אופי" מושפעים בקלות ומשנים את דעתם לכוון בו הרוח נושבת

אתה לא תוכל לשנות את האופי שלה גם עם תעמוד על הראש

נשים רבות "מתפתחות"(יותר מהגברים) להרבה היתנסויות בתחום רוחני/פיזי -בקיצור מתעוררות לחיים שלא היו מוכרים להן בתחילת הנשואים

יוסי
נ.ב:
תקשור בפאראפסיכולוגיה הוא שם כולל לתקשורת לכאורה בין בני אדם

אולי...

אם פחות תבדוק בציציות שלך
ויותר תתעניין בציצים שלה
יתכן שאולי היא פחות תהיה מעוניינת בדעה של כל מני מתקשרים

ברומא תתנהג כרומאי !

אם היא בקטע של מתקשרים תארגן לך איזו מתקשרת איכותית מטעמך

תפנה אליה את אשתך ותדאג שהיא תתקשר עם כאלה שאוהבים אותך וככה תספר לאשתך כמה אתה משקיע בזוגיות...איזו נשמה טובה אתה...איך היא רואה אותכם מזדקנים באושר ביחד

כולה תקשור !
פעם התרכזתי ממש חזק בכוס
ונדמה לי שאפילו הצלחתי להזיז אותה שלא לדבר על זה שניהלתי שיחות נפש עם משה רבנו
מתקשרים הם רק בני אדם.

בהצלחה

seelinewoman

New member
אם היא הולכת למתקשרים

זה אמר, כמה מפתיע, שיש בעיית תקשורת,
רק לא עם הישויות למעלה אלא ביניכם.
זה אומר שאו שאתם לא מדברים על כל מה
שצריך לדבר, או שהיא לא מאמינה לך על בסיס קבוע.
יכול להיות שהיא לא מאמינה לך כי מתקשרת אחת תפסה אותך על חם
והודית בכך שיש מקום לשיפור.
אבל זאת בדיוק הבעיה - כשיש תקשורת טובה בין בני זוג
לא צריך מתקשר עם ישויות שייתן את התשובות שאתם יכולים לתת אחד לשני.
אשתך חיה במצב של אי ודאות כלשהי,
ורק אתם יכולים להבין למה.
אולי כדאי שתלך אתה למתקשרת זו או אחרת
כדי להבין מה שאתה לא מבין.
זה לא אומר שאתה עושה משהו לא בסדר,
זה רק אומר שאתם לא מצליחים להסביר את עצמכם אחד לשני
ואתם נזקקים לצד שני, שהוא כמו מטפל זוגי.

קארניו

New member
אני רוצה להגיד מילה שתיים בעניין ה"מתקשרים "

אנשים מיומנים שקוראים לעצמם מתקשרים יודעים לקרוא את שפת הגוף של היושב מולם ומצליחים ל"זהות" את הבעייה
כי ברוב תבונתם הם מצליחים להוציא פרטים מהלקוח מבלי שירגיש וגם הם מעלים תמונה של המצב מכל זוית אפשרית
ולכן אל תופתע שהמתקשרת המופלאה קלעה ללב הבעייה.
ושניכם, במקום לפתור את הבעייה ביניכם (או באמצעות בעל מקצוע) אתם עוזבים אותה ונותנים למישהו אחר את הכוח שינהל לכם את חייכם.
לדעתי זו בחירה שגוייה ,אבל אם זו הבחירה שלכם להתמודדות אז שיהיה לכם בהצלחה .

למעלה