צודקים, אסור לתת לרשעים בממשלה לנצח את עם ישראל

דורי 1981

Well-known member
 

marabo

Well-known member
הממשלה נבחרה על ידי עם ישראל
לעידכונך
 

חנן44

Well-known member
הממשלה נכשלה או/ו התרשלה ללא ספק, אבל לטעון שהיא עשתה את הטבח זה כמו לטעון שהגנב הוא לא הגנב שלקח את הרכוש אלא השומר שנרדם.
בדיוק
היא השומר שנרדם והיה אמור לשמור עלינו
ורק עונש מוות לחבריה הוא עונש הולם
 

evglev1

Well-known member
מנהל
בניגוד למישהו אחר, הוא לא דאג להזרים כסף לנאצים כדי לקנות שקט.
ולדעתך היטלר רצה את חבל הסודטים רק בגלל האוכלוסייה הגרמנית? חבל הסודטים הכניס הרבה כסף והתעצמות צבאית לצבא הרייך. ואגב אם ערפאת היה חותם על הסכם בקמפ דיוויד או על טאבה ואם אבו מאזון היה מקבל את הצעות אולמרט הם היו מקבלים בוכטות של כסף כ"פיצוי על עשרות שנות כיבוש". וגם אם היה נחתם "הסכם שלום" עם סוריה, סוריה הייתה מקבלת גם שטח אסטרטגי להתעצמות צבאית ושיקום כלכלי וגם כסף כ"פיצוי על הכיבוש".
 

evglev1

Well-known member
מנהל
הממשלה נבחרה על ידי עם ישראל
לעידכונך
למחדלים חמורים עושים וועדת חקירה ממלכתית, אמנם אין חובה חוקית, אך מדובר בחובה מוסרית וזה גם רצון כל הניצולים ובני משפחות הקורבנות. אין אפילו ניצול אחד או משפחה שכולה אחת מהטבח שתומכת בוועדה הלאומית.
 

Harrington

Well-known member
מנהל
עצוב שגם ההורים האומללים הללו קנו את הלוקשים של מכונת הרעל. אבל אי"ה לכשייראו את הוועדה שבאמת תקום, יבינו שהיא המתאימה ביותר לתת את המענה לשאלות שעל הפרק ומתוך כך לסייע למדינה להפיק את הלקחים הדרושים למניעת הישנות אירועים כאלה בעתיד.
 
למעלה