צובעת קירות

ע פ ר ל ה

New member
צובעת קירות

בין שליחת קורות חיים כעיסוק יומיומי בחודש האחרון
ובתקווה שהסיוט של "חיפוש עבודה" ייגמר,כי רוצה לומר לכם: חיפוש עבודה-זה עבודה! זה מעייף,מעצבן,מתיש ממש. ובין שליחה,לזימון לראיון,תחזוקה שוטפת של הביית שהילדים דואגים שלא יישאר במצב סטטי ומסודר
,אני... צובעת את קירות בייתי. אני נהנית לעשות שינויים,לעצב,ולקשט... אבל בינינו,העובדה שאני כל היום בביית עם שני החמודים שלי,מתסכלת אותי. מרגישה כמו "מלצרית" בביית הזה.
באמת נתגעגע לימים שהילדים היו בביית כאשר הם יפרחו?(כך כולם אומרים)

דקה דקה

שעה שעה תתגעגעי כשיעזבו וחוץ מזה עדיף לצבוע קירות ולא לטפס עליהם

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo25.gif טלה

אבל אתה מבין ש "בזמן אמת" הרבה פעמים האטרף מטפס... אני מטורפת על הילדים המקסימים שלי,אבל אלוהיםםםםםם אני נראית מלצרית? אפילו סינר קטנטן אין לי.

שלי 9

New member
עפרלה תקשיבי ..

אולי דווקא הגיע זמן שיהיה לך סינר קטנטן ..ואולי כדאי שהוא יהיה על גופך כשמתחתיו אין כלום.. ואז תעמדי ככה במטבח ותדיחי כלים..ואז... להמשיך???????

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif שלי,תמשיכי תמשיכי יינעל טיזאק

נו...... מה הלאה? אבל אני עם סינר בלי כלום? מילא אם היו לי רגליים של גו'ליה רוברטס,ניחא. העלית לי את הפנטזיה מלמטה למעלה.... מרשעת!!!

mor881

New member
מה שאת צריכה זה

קצת אדרנלין.. אז קחי לך איזה בייבי סיטר ותצאי לך לאחד ממקומות הבילוי הכי שוים ותדלקי על מישהו.. אפילו אם זה משהו חולף.. קצת גיוון לא?

גם אני צריכה לצבוע את הבית

אבל לא מעיזה לעשות את זה לבד כי דרושים שם הרבה תיקונים כי יש סדקים בקירות.. איך זה שאת עושה את זה לבד? לא אחת אני שומעת כאן שאתן צובעות את הקירות לבד סתם שאלה..

חחח .. עוד לפני הרולר

יש חורים שצריך לסתום ואני לא יודעת איך עושים את זה כמו כן לגבי סדקים מה עושים איתם? אולי תלמד אותי ואני יעיז פעם אחת בחיים שלי לצבוע לבד

ע פ ר ל ה

New member
מאוד פשוט לצבוע

קונים את הצבע שרותים,מברשות או רולר,שפכטל לסתימת חורים וסדקים,וקדימה לעבודה. יש המון חדווה בצביעה,תענוג גדול,תחושת יצירה והתחדשות. ובאשר לעיצה של הקודמת לך על התאווררות וגיוון,אז כך: אדרנלין יש לי בשפע רב,בחיי. משהו מזדמן? סטוץ חפוז? זה כבר עניין של בחירה שעליה לא ארחיב כרגע.

mor881

New member
יש לי הרגשה שקורה מעט מידי

בתחום של שעות הפנאי. לדעתי צריך יותר ליזום, על בסיס שבועי לפחות אם לא יותר. זה נורא כייף המפגשים האלה עם אנשים אז למה לא בתדירות גבוהה יותר? רוב האנשים מסתפקים בסיפוק של המערכת החברתית שלהם בעבודה ואז חוזרים הביתה ונגמר היום וכך עובר לו יום ועוד יום. קל וחומר שלא עובדים ואז צריכים יותר את המגע עם הסביבה אז בקיצור שורה תחתונה ליזום ליזום ליזום, ולא לחקות שמישהו אחר יעשה את זה.

ע פ ר ל ה

New member
ג'יימס בונד 881

הדבר היחידי שמעסיק אותי כרגע הוא: מציאת עבודה. כל השאר הרבה הרבה פחות דחוף ומעיק. מפגשים חברתיים ישנם,והם חשובים כמובן. אבל... כל אחד עם סידריי העדיפויות שלו וכו'... אגב בונד,מה עם השכנה ההיא שאתה בולש אחריה?

mor881

New member
השכנה

זו עבודת מלאכת מחשבת אני מניח שזה לא ילך מהר. ובהקשר של סידרי העדיפויות, היה נדמה לי שהיה טון של הבית סוגר עלייך , אז צאי מהבית רבק
גם חיפוש העבודה תניחי לו קצת ...

mor881

New member
אה את גם יכולה לקפוץ לקפה...;-

בלי סינר אבל יש לי קולקציה יותר טובה כאן

mor881

New member
הלו הלו להירגע מה זה

הירידות האלה קצת חמלה על חדשים אין פה טוב חכי חכי יא זומבי אחת..

שיו הבאת לי רעיון .. להתחיל בצביעה

לבד.. אולי אני אתחיל בקיר קטן אחד ,לגבי בחירת הצבע אני יודעת איזה צבע ,בא לי מאוד על צבע לבן עם גוון צהוב בפנים אבל צהוב עדין טוב אשאל מחר

למעלה