צואה לבנה

דינגומט

New member
צואה לבנה

יש לנו גורה מעורבת בת 3 חודשים. היא אצלנו מאז היתה בת חודש ושובע, ולפי איבחון וטרינרי, סובלת מרגישות גבוהה במעיים ועל כן אוכלת רק אוכל ייעודי. לצערי, אני לא מצליחה למנוע ממנה לאכול כל דבר שנמצא בסביבתה, בין אם זה ניירות טואלט, קרעי עיתונים, עלים וכל הבא ליד (או לפה, במקרה זה). לפני יומיים היא בלעה ניילון נצמד של סנדוויצ'ים, ואתמול היא חירבנה את זה (סליחה על התיאור..). אתמול היא "פירקה" גליל נייר טואלט, לא ברור כמה ממנו היא הספיקה לבלוע., והיום עד שעה זו היא הספיקה לחרבן כבר 4 פעמים, כאשר בפעמיים האחרונות, הצואה היתה לבנה וגושנית, כאילו מתפוררת. אני מאוד רוצה לקוות שזה בגלל הניירות, אבל חוששת שהניילון גרם לה לאיזושהיא חסימה (על אף שנראה היה שהיא הוציאה את כולו). פרט לצואה, היא עירנית ועליזה, משתוללת כרגיל ולא נראה כי היא חשה ברע. האם ייתכן שהצואה הלבנה נובעת מעיכול (או חוסר עיכול) של הנייר? או שמדובר במשהו חמור יותר? אודה לתשובתך.

for no one

New member
בלי קשר לתגובתו של ד"ר ארז

כדאי להתייעץ עם מאלף - בטוח יש שיטה שבעזרתה תצליחו למנוע מהכלבה לאכול כל דבר שזז

ella100

New member
מעניין

על סמך מה נקבע שיש לה רגישות גבוהה? זה כאילו גזר דין לכל החיים? איך קובעים דבר כזה(אני באמת שואלת)בגיל כל כך צעיר? אולי היא סתם רעבה? אולי האוכל לא מספיק ולא מזין? גורים אוכלים יותר בדרך כלל אבל כל מיני עצות גורמות לפעמים להרעבה של גורים וכלבים. זה ממש מסוכן כל הדברים שהיא מכניסה לפה.

דינגומט

New member
נקבע על סך בדיקות מקיפות

הן של דם והן של צואה, ועל סמך שלשול דמי, ונסיון עם אוכל רפואי מיוחד, שצלח יפה. ובגדול - סומכת מאוד על הוטרינר שלה, שהצליח לשקם אותה בעזרת מזון ואנטיביוטיקה. היא לא "סתם רעבה", היא אוכלת קצת כל שעה וחצי, כדי שתוכל לעכל טוב יותר, והיא אוכלת את המזון הכי טוב שקיים בשוק. היא פשוט צעירה וסקרנית, ואולי קצת משועממת, ובודקת את הגבולות שלה ללא הרף. לגבי הצואה, כרגע ממה שראינו זה כנראה באמת הנייר טואלט שהיא אכלה. אני אחכה היום לראות את היציאות הבאות שלה, ואם משהו ייראה לי חשוד, אגש איתה מחר לוטרינר.

דינגומט

New member
עדכון

שארית הנייר טואלט יצאה יחד עם קקי חום ובריא.. ובא לציון גואל. תודה על התמיכה הטכנית

C H 4

New member
צואה לבנה זה משהו שכדאי ללכת לוטרינר

אני יודעת שאצל אנשים צואה לבנה אומרת שיש בעיה בפירוק של כדוריות דם (צהבת) אז לא הייתי מחכה עם זה יותר מידי, לפחות להתקשר לוטרינר שלכם לברר אם כדאי להגיע אליו.

למעלה