צה"ל פשע !!!!!!!

צה"ל פשע !!!!!!!

תקראו לזה איך שאתם רוצים,פשע טעה. זה לא משנה בשורה התחתונה נגרם אתמול אבל למי שחשובים לו חיי אדם. לא יודע מה אתכם, אבל אני פתחתי אתמול את הטלויזיה בערב, וששמעתי שצה"ל רצח חוץ מהמחבל שתוכנן להיות מחוסל. עוד 14 אנשים מתוכם 9 ילדים, ממש קבלתי צמרמורת. תתארו לכם רק מה היה קורה אילו היה פיגוע רצחני שכזה בארץ, שבו היו נהרגים 9 ילדים קטנים. עזבו שנייה את ה-5 האנשים הנוספים שנרצחו. 9 ילדים קטנים נרצחו רק משום שהם היו בסביבת הבית או בתוך הבית. אבל מה ילדים קטנים קשורים לטרור?!? מה ילדים קטנים שבקושי יודעים מה קורה מהחיים שלהם, קשורים לטרור. אומרים שהייתה טעות מודיעינית, בסדר אז נגיד שהייתה טעות מודעינית. אבל להשליח פצצה של טונה !!!!!! במקום מאוכלס אנשים, משהו פה כבר נראה לי חשוד. אם צה"ל רוצה להרוג אוכולוסיה חפת מפשע, אין בעיות. רק שאחר כך הממשלה לא תזעק שמאשימים את צה"ל בפשעים. אי אפשר להשוות את צה"ל לארגוני הטרור, אי אפשר להשוות אותנו לפלסטינים. אנחנו מדינה שמנסים כמה שיותר להתקרב למערב, אנחנו מצליחים לא רע בנתיים. אבל אם אנחנו רוצים להתקרב כל כך לעולם המתפתח, שרון צריך לעזר אומץ ולהתחיל במשא ומתן. אומרים שהיה משא ומתן בחשאי, וכבר ארגוני הטרור באו לחתום על מסמך להפסקת אש. אבל לכו תדעו אם באמת היה כזה דבר, או שסתם התקשורת מבלבלת בשכל. אם אכן היינו קרובים כל כך להפסקת אש, אני לא מבין אתמול את פעולת צה"ל. להשליח פצצה של טונה !!! במקום שמאוכלס אנשים, זה כמו שעירק תעלה מטוס לאויר ותתחיל להפציץ את ת"א. חבל לי על המשפחות של הילדים הקטנים שעכשיו יחיו או בעצם אי לא יחיו, בלי הילדים שלהם.

MoOsHoN16

New member
"אנחלנו מדינה שמנסים להכנס ..."

חחח מאוד מצחיק המשפט הזה אולי אדוני שכח שארה"ב ה"אמא" שלה המערב רק במקרה אחד רצחו למעלה מ50 אפגנים בהפצצת חתונה? והם לא הרגו שום מבוקש בהרוגים... אז עשה לי טובה ברור שהיה פה כשל וצר לי על כך שנהרגו ילדים, אבל לא שאלת את עצמך למה סביב המבוקשים יש המון ילדים? זה כמו קיטנה למען השם! ותשנה את המונח מרצח להריגה...רצח זה בד"כ מוות שנגרם בכוונה תחילה למשהו מאויים

דבר אחד הפריע לי מאוד בהודעה שלך...

אם ארה"ב עשתה את זה, זה אומר שלנו מותר? לא! אחד הדברים שמחזיקים את ישראל הוא מה שנקרא "החוסן המוסרי" שלנו. אם נהפוך להיות מדינה שלא אכפת לה אם נהרגים חפים מפשע רק בגלל שהם "ערבים", או מדינה שהולכת בצורה עיוורת אחרי ארה"ב, או שמקבלת את הלגיטימציה לפעולות שלה מזה ש"ארה"ב עשתה אז זה בסדר"... אז אין לנו שום זכות קיום! ישראל צריכה לשפוט את מעשיה לא לפי מה עשו אחרים, אלא לפי מה נכון.

באמת, מה ילדים קטנים קשורים לטרור?

ואולי תגיד את זה לחיה סחיוורדר, אולי תגיד את זה לחן קינן... אבל מה ילדים קטנים קשורים לטרור?

.המוסד

New member
הילדים לא אשמים

אבל יש תאונות, כל שנה נהרגים 500 ישראלים בתאונות דרכים, האם זה פשע? האם משביתים את המכוניות? לא אנחנו לא מושלמים, הטייסים שלנו לא מושלמים, המטוסים שלנו לא מושלמים, הפצצות שלנו לא מושלמות, ולפעמים גם על המודיעין לא נחה רוח אלהים אז מה? אנחנו לא מלאכים? באמת, לא מושלמים? כן זה מה יש, אני מקווה שהגילוי הזה מר צהוב פחות קשה לך מהגילוי שאין פיית שיניים (ולחשוב שכל התקוות אליה היו לשווא...)

EverMan

New member
מה הקשר ?

שימוש בפצצה של טונה במקום צפוף שידוע שיש אם אוכלוסיה אזרחית , ושימוש בסוג הפצצות בין הכי חכמות שיש בעולם - שתמיד פוגעות , ושיש לנו את הטייסים הטובים בעולם ... התוצאות ידועות. וגם השב"כ והצבא ידעו על האוכלוסיה במקום... אבל הם חשבו "שהם רק יפצעו קלות" ...

.המוסד

New member
האם אתה ישבת במטה חיל האוויר?

האם לך היו הערכות המודיעין ומבנה הבית של הרוצח? האם לך ישנה הכשרה צבאית? אווירית? לא, על כן רצוי שלא נכנס לפרטי המבצעים, כי איננו מבינים בהם יותר מידי

EverMan

New member
היה רשום את זה היום בעיתון !

ציטוט : "השב"כ והאמ"ן ידעו:אזרחים נמצאים בסביבת הבית שיופצץ עם זאת העריכו: הפצצה תגרום באיזור רק לפציעות קלות". ציטוט מדוייק. הם ידעו מה כוחה של הפצצה , וידעו איפה הם מפצצים , וידעו מה איכותה של הפצצה ושל הטייסים. זאת הייתה הגזמה השימוש בפצצה הזו ! ניסוי על אוכלוסיה אזרחית לא מקובל ! גם צה"ל עושה טעויות , וזאת אחת גדולה !

.המוסד

New member
נו, מה אתה עושה כאן?

יהיו פגיעות הלם ופציעות קטנות, זה מה שחשבו, וטעו זה לא היה "ניסוי" על שום אוכלוסייה אזרחית, היה צורך לפגוע ברוצח, ששהה באזור מאכולס, הכוונה הייתה לפגוע במיעט אזרחים

Pacha

New member
אתם מפספסים פה משהו

אני בטוח שצה"ל לא עוקב אחרי היעדים שלו כל הזמן ויודע בדיוק מה הם עושים אלא מקבלים מידע מודיעני ספציפי על האיש ואיפה הוא נמצא הערכות של צה"ל היו שהנפגעים לא כבדים והחליטו לא לפספס את ההזדמנות הזאת לפגוע בו! לכן הם עשו את הפעולה זה לא כאילו הם ידעו איפה הוא נמצא כל הזמן כי הוא מתחמק ומתחבא לרוב לכן שהם קיבלו את המידע הם החליטו לפעול אני בטוח שאם רמת הנפגעים הייתה כמו שצה"ל חשב אז אף אחד פה לא היה צועק שום דבר היה בעיה עם הפצצה וזהו.

למעלה