צה"ל עובר כל גבול!

eviv

New member
הוא לא סרבן בגללם

הוא גם לא סרבן בגלל טעויות של צהל אלה בגלל האידיולוגיה של צהל קודם כל בגלל שהוא צבא כובש והשאר זה מזכויות בסיסיות שנלקחו מחפים מפשע כמו העוצר לדוג´ וגם בגלל העונשים שניתנים לחיילים שרצחו אנשים שלא היו אמורים כמו זקנים כמו ילדים אם תלח באופן הוא עשה לי אז אני יעשה לו אתה מגיע למצב שאתה עושה רק בגלל מה שהשני עושה ולא על פי מה שאתה מאמין

Zack DA

New member
התעלמת ממה שאמרתי

צה"ל אינו מושלם, הוא טועה. אך יש הבדל בין טעויות ובין קריאה מכוונת לטרור ! מדוע אתה מדבר כל הזמן על צה"ל ולא על הטרוריסטים ? למה אתה חייב להקצין את עצמך ממשפט למשפט ?

eviv

New member
אני לא מאמין שנקמה צריכה

להיות אמת מידה גם לא על פי התורה שאומרת לא לנקום ואפילו לא לשמור טינה חשוב לציין שדווקא כהנה האמין בכך שצריך לנקום וכאן על דרכו זה וויכוח ארוך... אני חושב שאם אתה פועל רק על פי נקמה לא תגיע רחוק אתה צריך להשאל עם האמונות שלך ולא לזוז מהם כאשר הורגים אנשים במדינה שלך מדינת ישראל לא צריכה לצאת לפועולות של נקמה היא לא צריכה להרוג אדם בגלל שנהרג לה אדם היא צריכה לחסל אנשים המסכנים אותה - לא נקמה אלה הגנה עצמית זה בקשר ל"...נ.ב-היא צודקת" בקשר לפה שלי אתה צודק קצת העלבתי וזאת לא המטרה שלי פשוט זה היה אחרי שכבר היתי מעוצבן על כהנה ועל הוויכוח שלנו אם אני לא טועה באי סי קיו אני מסכים איתך שלא צריך להעליב אדם בשום מקרה לא משנה דעותיו או עמדותיו

Zack DA

New member
אתה צודק בכך שאין לתת לנקמה

להוביל את השיקולים המקצועיים בלחימה בטרור.

eviv

New member
אני לא יודע כמה זה "טעויות"

אני לא משווה בין פעילי טרור לצהל אבל חלק מהפעולות שצהל עושה או חלק מהפעולות שצהל אינו מונע פוגע באוכלוסיה חפה מפשע טעויות או לא אני לא מתעסק עם זה- יש יותר מידי טעויות אין לי בעיה לדבר על הטרוריסטים אבל הנושא היה צהל והפגיעהה שלו באנשים חפים מפשע אני מקצין כדי לחדד את דברי...

Zack DA

New member
כל עוד אתה מודע לכך שטעויות הן

טעויות ופגיעה מכוונת היא פגיעה מכוונת, תמיד אשמח לשמוע את דעתך בנושא הטעויות של צה"ל

eviv

New member
ומי מגדיר טעות?

חוצ מזה אני מחזיק עכשיו דוח של בצלם אגודה בילתי תלויה שמראה את האכיפה בשטחים על הפלסטינים בהשוואה למתנחלים הדוח הוא לא כל כך טוב לצה"ל... חלק מהנתונים שלו מראים על אופי האכיפה של מתנחלים שהורסים בתים חנויות וסחורה של פלסטינים בעט העוצר צהל רואה ולא עוצר מתנחלים מקימים מחסומים בכביש צהל רואה ולא עושה כלום מתנחלים מותקפים על ידי מתנחלים צהל רואה ולא עושה כלום

למעלה