צה"ל בvod??

DIGIPOPOO

New member
אכן,

גם אני ראיתי. בעבר כמעט עלה ערוץ דומה ביס. ועכשיו הייתה פנייה של HOT. לפי מה שכתבו צה"ל לא ממש מתלהב.

Yaniv K22

New member
מה ישימו שם? "מדריך למשתמט" ../images/Emo13.gif

כל מיני מפורסמים בVOD כגון: יעל בר זוהר אושרי כהן בר רפאלי וכל מי ששכחתי ידברו על השירות הקצרצר שלהם?! לא כל כך הולך ביחד. *** עכשיו ברצינות - זה רעיון טוב שלצה"ל יהיה ערוץ ממלכתי, אבל לא בתוך חברה מסחרית כמו HOT או yes. הערוץ אמור לשדר תוכניות שקשורות בצה"ל ואפילו סדרות כמו: צהל1, טירונות, מילואים. מדריכים למיניהם למתגייסים טריים, מסע מודרך בבקו"ם וכו'. לצה"ל יש יחידת הסרטה משלו כך שאני בטוח שהם יוכלו להפיק דברים כאלה. כמובן שבמקרים נדירים הערוץ יתן אינפורמציה במקרה של מלחמה, לא עלינו.

Yaniv K22

New member
ובמחשבה שניה ושלישית:

לא בטוח שצה"ל צריך לחשוף את הבסיסים שלו בטלוויזיה, במיוחד כשהאויב מאזין וצופה. ככה שהערוץ, אם יהיה, צריך להיות בעיקר אינפורמטיבי ועם כמה שפחות צילומים חושפניים.

HOT VOD

New member
ובכל מקרה

אני עוד לא שמעתי על זה, אז או שזו פיקציה או שזה עדיין ממש ממש בחיתולים.

omri120

New member
דבר בבקשה יפה על יעלי!!

מכיר אותה אישית. באמת היא לא כמו שאתה מנסה לצייר אותה.

Yaniv K22

New member
הא, אז היית בחתונה? ../images/Emo6.gif

מה יש לצייר אצל יעלי? חוץ מזה, היא כבר נשואה, שזה מוציא אותה מקטגוריית הנחשקת אוטומטית. וזה שהיא השתחררה מצה"ל זה לא סוד, זה ידוע.

omri120

New member
כן...הייתי בחתונה.

ואין קשר לזה שהיא נשואה!!!!!!! בנאדם במעמדה וההיסטריה שהיתה סביבה..לא איפשרה לה להתגייס....כשכל מכי"ת בת 19 מזדרגגת...חושבת שהיא יכולה להתעלל בה. אז תפסיק סתם להכפיש!

Yaniv K22

New member
אגם רוטברג מסתדרת נפלא עם צה"ל

ומעמדה לא פחות מזה של בר זוהר, יחסית לגילה הנוכחי. הרי לך דוגמא כי זה אפשרי. וגם רוני סופרסטאר עושה חיל. וגם כל הכוכבים הנולדים שהיו בצה"ל סיימו את שירותם כמו גדולים. אז יש ויש.

omri120

New member
קישקוש.

יעל בר זוהר בגיל 19 היתה הרבה יותר אהודה....ואנשים היו "סקרנים" לגביה.....כמו שאתה לא יכול לתאר לעצמך. מי זו אגם לעומת בר זוהר?? נו באמת!! ועוד אז לא היתה אינפלציה כזו של סלבס. יעל נחשבה כמגה סלב. (עד היום בעצם. לכן...אתה טועה ומטעה

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

למחוק את הודעת הלשון הרע הזו.....של שבי. תתבייש . איך אתה מדבר על יעלי?
אתה בכלל לא מכיר אותה. קנאי

מי שלא משרת בצה"ל לדעתי

אם זה לא מסיבה בריאותית או מצפונית אין לו מקום להיות סלב ואסור להעריץ אותו כי אנשים נהרגים כמו מניאקים בזמן שהם עושים ימבה כסף

Lady in red2

New member
רוני עושה חיל? לא הייתי אומרת

להשתתף בפסטיגל ולהוציא סינגלים לא בדיוק מהווה שירות רגיל, בעוד שלחיילים אחרים שבאמת צריכים לעבוד לא נותנים. ואגם - אני לא בדיוק יודעת במה היא לוקחת חלק בימים אלה (צילומים לאהבה מעבר לפינה?), אבל זה ידוע שמעמד של חייל מפורסם לא ממש שווה למעמד של חייל רגיל.

Yaniv K22

New member
זה ממש לא משנה מה היא עושה בשירות

העובדה היא שהיא בשירות צה"ל. צה"ל מאשר לה להשתתף בפסטיגל ושאר ההפקות. זאת מדיניות של צה"ל. לא פעם גם לא אישרו לה להשתתף בנסיעות לחו"ל למשל.

Lady in red2

New member
להיות מוגדר בתור חייל זה לא מספיק

צריך גם לקבל את החובות שמוטלות על כל חייל בנוסף לזה. לצה"ל יש מדיניות של הקלות גדולות לסלבריטאים - אישור עבודה אוטומטי, וכמו שאמרת טיסה לחו"ל לא לפי החוקים ואפילו שירות קצר יותר מהאחרים. רק בגלל שהם מפורסמים זה מגיע להם ולחיילים אחרים לא?

omri120

New member
מתי יבינו כולם?????????

יעל בר זוהר היא לא כמו בחורה משדרות או מצפון תל אביב שסיימה תיכון. היא פשוט לא כמוהה...מה לא ברור!!!!! תום אבני שמשחק בגיל 4 ונמצא באור הזרקורים...הוא לא כמו שחר כהן מי"ב 4 מתיכון גימנסיה הרצליה......מה לעשות????? בר רפאלי...הדוגמנית השווה....והקרייריסטית...היא ממש לא כמו שירן לוי מי"ב 6 מתיכון בעפולה.....נו. זו עובדה. האנשים האלה עברו קצת יותר בחיים שלהם....הרבה יותר מתיכוניסטים רגילים. החיים שלהם שונים במעט מהחיים של שאר בני הנוער...וכו' וכו'... אז מה את רוצה מהם??? להתייחס אליהם כמו לאחרון התיכוניסטים?? לא.!! זה לא יילך. וזה לא יעבוד! תפסיקו לקנא כבר. קרציות!!

Yaniv K22

New member
יש בזה מן ההגיון

גם ספורטאים מצטיינים מקבלים הקלות לא פחות מהסלבריטאים ונהנים מהטבות משמעותיות שאחרים לא. אני לא שמעתי על אישור עבודה אוטומטי. מגישים בקשה ולרוב מקבלים אישור בלי שום קושי. טיסות לחו"ל זה תמיד באישור וגם כאן מגישים בקשה.

omri120

New member
נו בוודאי יש בזה מן ההיגיון...

אתה יכול להשוות את אייל ברקובי'ץ...(הקוסם) כשהיה בן 18....לאיזה בן נוער בן 18 שעד הגיל הזה עבר בבורגר ראנ'ץ..או במקרה הטוב עבד עם אבא שלו בחופש סוכות???? כאילו מה הקטע??? זה שהם מפורסמים זה רק משהו נלווה. צריך להקל עליהם ...וזה מה שעושים. בהצלחה מפורסמים שלי

Yaniv K22

New member
העיקר שהם לא מ ש ת מ ט י ם !!!

לא אכפת לי מה הם עושים בשירותם. אין שיוויון בצה"ל, מעולם גם לא היה. חייל ג'ובניק לא זוכה לאותם תנאים כמו חייל קרבי ולהיפך. מעולם לא היה שיוויון ולעולם גם לא יהיה. כל בסיס זה גם משהו אחר לגמרי. השיוויון היחידי הוא שכ ו ל ם צריכים לשרת בצה"ל, גם "המפורסמים" וגם האנשים הפשוטים. מה כל אחד עושה בשירות זה ממש לא משנה. גם זאת שמגישה את הקפה עושה עבודה, אפילו שזה נראה כמו הדבר הכי טיפשי בעולם, אבל זה מה יש. לא כולם הרי טייסים.

למעלה