צה"ל בפנים האם

אלי.

New member
לפי מה ששרון אומר

ניתן להניח שלא יחזור על טעותו הקודמת, אותה סייעו לפתור "ארבע אמהות". אני בוחר להאמין לו.

resh0

New member
טעות שלו?

החלטת ממשלה, הצבעה ברוב קולות בכנסת, מדוע אתה (שוב) מייחס את מחלמת לבנון אל שרון? 8 חודשים מתוך יותר מ 18 שנים!!!!! שהוא כיהן כשר ביטחון... ואכן מלחמת לבנון היתה: "מין המוצדקות ביותר"! אל תספר לי על 40 ק"מ כי לא היה דבר כזה!!!! מדובר בהמצאה של התקשורת השמאלנית ועד היום איש טרם הציג ולו מסמך ו/או פרוטוקול אחד המזכיר את ה 40 ק"מ. הלוואי שעל אותו המשקל, פרס לא ימשוך אותנו לבצע מעשה הדומה לטעות אותה הוא עשה בעברו...

אלי.

New member
או ששרון שקרן, או שכל משפחת בגין כאלה

תבחר אתה לאיזה מאנשי הימין (לפחות מוצהרים) אתה בוחר להאמין - אני לא בעסק

resh0

New member
תזכיר לי את שמו של איש ימין אחד...

שאמר משהו על ה - 40 ק"מ??? אבל לא סתם אמר! אלא הראה גם איזה מסמך ו/או פרוטוקול אחד בלבד המדבר על 40 ק"מ... תחשוב טוב: כל כך הרבה זמן חלף מאז ואף אחד עוד לא הצליח להשיג איזהשהוא מסמך ו/או פרוטוקול המדבר על 40 ק"מ... למרות זאת התקשורת הצליחה להחדיר היטב את 40 הק"מ אל תודעתם של האזרחים. לא נראה לך מוזר? האם מישהו מאנשי הימין מאשים את שרון בהחלטה ליציאה למלחמה? תזכיר לי מי מהם הצביע נגד...

אלי.

New member
מזה 19 שנה ...

שרעיה הרניק עולה כל פעם באותו תאריך לקברו של בנה, וצועקת: "יא חתיכת ... ! כל פעם אתה חוזר על השקר הזה, שנפלת בקרב על הבופור !! כל פעם אותו שקר - כמה אפשר ???? הרי ידוע שבקרב על הבופור לא נפלו חיילים - תשאל את אריק, תשאל את בגין ! בטח היית איזה נהג בוס בקריה ..." נ.ב - מתנצל על הבוטות.

resh0

New member
מה לשכול ולזה?

40 ק"מ! זהו הנושא. אם לא היה מושג כזה, 40 ק"מ, מכאן שחברי מפלגת העבודה הצביעו בעד היציאה למלחמת לבנון כאשר ידעו את כל היעדים ואת כל הדרכים שצה"ל הולך להשתמש בהם כדי להשיג את אותם היעדים. בעצם, אוכל לומר לך ממקור אמין ביותר, כי כל חברי וועדת חוץ ובטחון דאז הוטסו בחשאי ושהו בלבנון לפני היציאה למלחמה. כל זה כדי להתרשם ולקבל הסברים מפורטים מצה"ל. כו-לם ידעו! ידעו את הכל. בתוך ה"הכל" הזה, לא כלול מידע על 40 ק"מ... מכאן שאשמתם של אלו שהצביעו "כן" בכנסת, זהה לזאת של אריאל שרון. שום שכול שבעולם, יהיה עצוב אשר יהיה, לא ישנה את העובדה הזאת.

אלי.

New member
השכול הוא רק דוגמא

דוגמא לשקר שמתוכו הגיע חיש קל "מבצע של"ג" לשמו המעודכן - מלחמת לבנון. על ה-40 ק"מ דיבר בגין בנאומו לעם - בגין, אישיות זוטרה באותו זמן - רק ראש ממשלה. בסה"כ ראש ממשלה ... ואני חוזר שוב על הצעתי הקודמת - את השקרן תצטרך לבחור מקרב אנשי הימין. התקשורת עשתה את עבודתה כראוי.

shulywolters

New member
אלי טעית ובגדול

ניתן להניח ששרון לא יחזור על טעותו של ברק אשר בלחץ הארבע סמרטוטות ברח עם הזנב בין הרגלים ובכך הביא את מדינת ישראל אל פיתחה של האינתפאדה

אלי.

New member
שולי,

אם ארבע אמהות הצליחו לבדן להזיז מדיניות תקועה של 18 שנה - צריך להסיר בפניהן את הכובע
. ביבי, למשל, ברח מהתמודדות כשלרשותו הרבה יותר מ-4 תומכים.

למעלה