צהררים טובים:)

אני מכינה עוד עיצוב../images/Emo9.gif

זה יהיה מוכן ניראלי עוד טיפה פחות מחצי שעה..[ממש לא הגזמתי
]

1sHiRuSh

New member
סתם בלי קשר...

סתם בלי קשר לשירשור רציתי לספר לכם שקביבלתי היום את התעודה.... חחח ואני דיי מרוצה חשבתי שיהיה יותר גרוע עם המעבר של הרמות לימוד... הממוצע הוא 85... נשתפר יותר אבל זה גם טוב=]

יפה!! את הממוצע שלי לא בדקתי אבל

לפי הציונים זה משו כמו 60
אבל מה אכפת לי??? מה שקובע בסוף זה הבגרויות..

חח שלי 92 והייתי יכולה יותר טוב

אם הייתי מקבלת יותר בגאו' למרות שאני שוונאת ! ובספורט שלא עשיתי שום מבחן חוץ מ-1 חחח :D

אני גרועה כמעט בהכל..כי כל המורות מעצבנות!!

אני טובה רק במקצועות שאני אוהבת את המורות שם..חעחעח במדעים המורה לא הכי נחמדה אבל אני מעולה בכימיה וביולוגיה ואפילו אינלי מושג איך..זה פשוט מעניין.. ובערבית עד לפני שבועיים שנאתי את זה כי המורה הכי מקסייימממההה בעולם הייתה בחופשת הריון ובעזרת השם סוףףף כל סוף היא חזרה!!!!!! אז התחלתי שוב להשתפר!! ואני כל השיעור מחייכת אז היא כזה אומרת לי-שחף אני רואה שאת שמחה שחזרתי..חעחעח ואני מחפשת איפה לקבור את עצמי
וגם ספרות אני אוהבת כי המורה מצחיקה בטירוף!! וספורט אני שונאת אבל אני טובה בזה אינלי מושג אפילו איך כי אני הבנאדם הכי עצלן בעולם!!! אהה ואיך אפשר לשכוח לשוןןן------המקצוע הכי קל בעולםםםם!!! בחיים שלי לא התכוננתי לאף מבחן בלשון שהיה לי והציון הכי נמוך שהיה לי ניראלי זה 89..משו כזה..זה כ"כ קל!!! ותמיד היו לי במקצוע הזה מורות מקסימות!!! ובכל השאר אני דיי גרועה ומוציאה ציונים מזעזעים!!! כמה חפרתי לכם

אוופ' מחר יש לי מבחן-בוחן בתנ"ך

ואני לא יודעת כ - ל - ו - ם - ! -@ אני לא בשיעוורים שללה בכללל כאלו כי אני במצוינות ובשעה ה-2 שיש לנווו היא כמעט תמיד מתבטלת = | והטיול היה אמור להיות גם בתאריך הזה אז לא לממדתייי וגם שאמרו שהוא עובר ליום שלישי (למרות שהוא התבטל שוב חהחהחהחה) הייתי חוולה יום עם חוום כאבי גררוןן כאבי ראש ואזניים ולא הצלחתי ללמווד = | חח לא ניסיתי אפילו אבל בקטנה ואניי חוווולה מתה ! ואני הוולכת מחר רק בגלל הבווחן-מבחן ההומו הזה !!!!!אאאאאופפ' ! אבל אוולי אני ילך הביתה ב-11 נהננה P : ושאמרתי את זה למורה היא אומרת מצטערת חמודה אתם תעשו תמבחן יחד עם כל הכיתתה סס'אממממממא שלה !!!!! D : גם כןן המוורה המרדיימה הזאתיייייי אווף איתתה !!!!!

חח תוודה XD

היום היה לי מבחן בפיסיקה , 30 זה בדוק D = וגם בזכות ידיד שלי כפפרה עליייייו ויום שישי ייש לי הכתבה באנגלייית , =| ול-20.3 אני צריכה להגיש עבודה בגאו' ועוד פחות מחודש להגיש 3 חלקים בעבודה שורשים = \\ בייצפר' בליי רחמיםם O : ועוד יש לי מועצת תלמידים,כדורשת,מצוינות 2000 ,חברים,והכי חשוב מחשב D :

יוו טוב שהזכרת לי!! יש לי לעוד פחות משבוע

להגיש יומן קריאה על הספר שאני קוראת-נחשו....השמיניה!!! כן כן...אחד הספרים של השמיניה..נו מה לעשות אני לא קוראת ספרים וזה הדבר היחיד שמעניין אותי..חעחע איזה מזל שיצאו ספרים על השמיניה
שיטטט העבודה לעוד פחות משבוע ובגלל שנהרס לי המחשב ההתחלה של העבודה נמחקה לי מהמחשב
וזה היה דיי הרבה...טוב אינלי בירה..אני אתחיל הכל מהתחלה

oOosapiroOo

New member
יאא שחףף כנסי לפה מהר!!חחח

כבתי בגוגל את השם של הספר וזה ימצא לך יומן קריאה ככה כל פעם שנותנים לי לעשות יומן קריאה אני מוציאה מהאינטרנט ומקבלת מאהה חחחחחח אני בחיים לא יספיק לקרוא ספר בחודש כי אני שונאתת!

יאא חעחעח תודה!!!../images/Emo6.gif

ניראלי אני יעתיק מזה דברים שאין לי כוח לכתוב בעצמי-שזה בערך חצי מהעבודה..חעחעח המורה לא תשים לב

תוודה [:

אבל ת'עבודה בגאוגראפיה נראלי אני לא יעשה , עדיייף שאני יקבל 15 שלא הגשתי מאשר שאני יקבל 5 ושהגשתי חחחח XD כי אין לי מוווווושג בגאו' בגרווווש ! הביא לי תארררץ מוזמביק בחיים לא שמעתי עליייה !! :| והוא רוצה שאני ימצא תקווי אורך ורוחב שלההה באטלס ואין לי מושג איך למצוא חהחחה = ] ועודדדד מיליון שאלות בשבוע אמאאאאללה O= שיילך עדיף לקבבל 15 חהחחהחהחח : P

למעלה