צהררים טובים:)

oOosapiroOo

New member
צהררים טובים:)

שחףף חזרתי מהבית ספר ברגל ועל איזה תיבת דואר היה כתוב שחף דרור חחח יש נזכרתי בךך מחר אני מתחילה ב 10 איזה כייף:):)

nina love amir

New member
../images/Emo24.gif צהריים טובים לכולם!!

oOosapiroOo

New member
ערב טוב לכם

ההצצייללוו מחר יש לי הכתבה באנגלית:( אני חושבת שרק שליף יציל את המצבבב חח

oOosapiroOo

New member
תודהה

אוףף אני לא יודעת מה אני יעשההה רק עכשו עליתי הקבצה אני לא יודעת את החומר וזה לא מילים רגילות זה עם V1 V2 V3 שאפילו אני בעצמי לא יודעת מה זה בעעעעע=\\\\\\

הכתבה??? איזה כיף לך!!!! כנסי אני אסביר לך..

אני פאאאקינג תקועה בהקבצה א', אינלי מושג מה אני עושה שם!!!!!!!!! והמורה הפוסטמה הזאת [או איך שאנחנו בכיתה מכנים אותה-האלפקה הסונית] מה היא אומרת לנו??? "אתם בהקבצה א' אז 75-80 ואםילו 85 לא מספיק אתם צריכים לקבל לפחות 95..חעחעחעחעחע היא יכולה לקפוץ לי כל שבוע יש לנו בוחן או מבחן אני עושה לה את המוות!!!! חעחעח אני אומרת לה לא בא לי עכשיו כואב לי הראש כואבת לי היד!!
ואני בכוונה מוציאה 60 ואולי טיפה יותר כי בסופו של דבר המבחן בוחן אם היא מורה טובה
שונאתתתתתת אותההה!!! אני בונה על לבקש לעבור להקבצה ב'!! בקיצור ספיר...כיף לך!! ההכתבה האחרונה שהייתה לי זה היה בכיתה ו' עם המורה הכי מקסימה בעולללללםםםם!!!! יפעת
אני מתגעגעת!! בשיעורים שלה הוצאתי 95-100!!! יאללה כבר חפרתי..עוד רגע אני אמצא פסיספס עתיק..

oOosapiroOo

New member
לא לא לא שחףףף!!

אני מעדיפה שלוש מבחנים של אנגלית בשבוע אחד ולא את ההכתבה הזאתי הצילוווווווווווווווו!!!

פשוט תחזרי על המילים שלמדתם מאה אלף פעם!!

מקסימום תעשי שליפים..חעחעח אני הרבה פעמים כתבתי על היד או על הקלמר..חחעחעחע אהה את יכולה לכתוב על השולחן עם עיפרון ולשים את הדף על זה וכל פעם להציץ

oOosapiroOo

New member
אין מצב שאני זוכרת אותם

זה מילים על העבר הווה עתיד עם פעלים בלי פעלים ובלה בלה בלה אנייי מתההההה הצילווווווווווווו רק לפניי 4 ימים עליתי הקבצהה:( המורה בהקבצה הקודמת הייתה מעבולה כזאתי חח והמורה שיש לי עכשו אי אפשר להתכווח איתה מהה זההה?:(

עאעאעאעאאעאעאעאע ספירררר תגידייי

את אוהבת השמיניה??? כי אם כן-כל העונות מהתחלה מיום שני הקרובבבבבבבבבב!!!! יאאאאאששששששש!!!!! איך שהראו עכשיו את הפרומו של זה התחרפנתייי!!! אבל תראו מזה....הכל חוזר...הלהקות בנים שהתפרקו, השמיניה עוד מעט האלופ תחזור בעונה3... ומי לא חוזר??? הייייייי פייייבב!!!!!!!!!! וואייק אפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!!!!! כאילו הלווו?? אנחנו פהההההההההה!!!!
חעחעח קצת נסחפתי

אהה../images/Emo6.gif לא נורא..../images/Emo3.gif

יוו אבל איזה כיףףף!! ניראלי כל פרק אני אבכה!! זה כזה עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!! גיורא..אתה בן אדם רע!!!!
ככה להרוס לי ת'חיים?? חעחעחע סתם סתם סתם!! מקורה לי היום?? אני נסחפת יותר מידיי

oOosapiroOo

New member
חח

אוףףףףףף מה אני עושה מחר באנגליתתתת???? אם אני יעשה שליף אני יירמה את עצמי לא את המורהה בעע נימאס ליי:(

תדפקי את הראש בקיר!!!!../images/Emo6.gif סתם...

תלמדי...אין מה לעשות..כדי להצליח צריך להשקיע!!!!! הקטע שגם אבא שלי אומר לי וגם אני רואה על עצמי שבדרך כלשהי אני לא עושה כמעט כלום כדי להצליח אבל בדרך כלל יש לי ציונים טובים!! רק בזמן האחרון הבצפר הזה "קצת"[הרבה] נמאס עליי מאוד!!!

oOosapiroOo

New member
אבל אין לי מושג מהחומר הזהה!!

זהו מהיום מורה פרטית היא לא תזוז לי מהביתתת=\\ חחחחחח

למעלה