צהרים היום היה יום צום אז שיחררו אותנו מוקדם..למרות שאני לא צמה... המשך יום טוב לכולם
ה היללי 2 New member 10/1/06 #1 צהרים../images/Emo42.gif היום היה יום צום אז שיחררו אותנו מוקדם..למרות שאני לא צמה... המשך יום טוב לכולם
צהרים../images/Emo42.gif היום היה יום צום אז שיחררו אותנו מוקדם..למרות שאני לא צמה... המשך יום טוב לכולם
א אייללוש New member 10/1/06 #2 צהרייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo42.gif גם אותנו שיחררו אזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אבל באסה אני צמה והצום עד 5 וחצי בערך אם אני לא טועה יומטוב
צהרייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo42.gif גם אותנו שיחררו אזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אבל באסה אני צמה והצום עד 5 וחצי בערך אם אני לא טועה יומטוב
L limor132 New member 10/1/06 #3 צהריים טובים../images/Emo42.gif גם אנחנו השתחררנו היום מוקדם בגלל הצום.. והיתה לנו הרצאה היום על השואה איזה 3 שעות והיה מזה משעמם חח כולם נרדמו... שיהיה לכולם המשך יומטוב..
צהריים טובים../images/Emo42.gif גם אנחנו השתחררנו היום מוקדם בגלל הצום.. והיתה לנו הרצאה היום על השואה איזה 3 שעות והיה מזה משעמם חח כולם נרדמו... שיהיה לכולם המשך יומטוב..
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/1/06 #14 ההרצאה לא היתה משעממת לימורי זה העבר של העם שלך ... אותי לפחות זה עניין והבנות שישנו למרצה מול הפרצוף הם בנות בלי רגש בעיני , לא דווקא למרצה, לניצולי השואה
ההרצאה לא היתה משעממת לימורי זה העבר של העם שלך ... אותי לפחות זה עניין והבנות שישנו למרצה מול הפרצוף הם בנות בלי רגש בעיני , לא דווקא למרצה, לניצולי השואה
L limor132 New member 11/1/06 #22 הנושא עצמו מעניין ועצוב אבל... סוריי להגיד לך אבל הם העבירו את הנושא בצורה מאוד משעממת..!! מילא היו מעבירים את זה אחרת.. ולדעתי הבנות שישנו זה לא קשור לזה שאין להם רגש...מה לעשות שהוא העביר את זה משעמם?!
הנושא עצמו מעניין ועצוב אבל... סוריי להגיד לך אבל הם העבירו את הנושא בצורה מאוד משעממת..!! מילא היו מעבירים את זה אחרת.. ולדעתי הבנות שישנו זה לא קשור לזה שאין להם רגש...מה לעשות שהוא העביר את זה משעמם?!
ה הדסי מתה על אגמי New member 11/1/06 #23 לימורי../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif הבנות שישנו הם בנות שפשוט היו עייפות.. הנושא עצמו הוא נושא משעמם אבל מה לעשות שזה חלק מהעבר של העם שלך?
לימורי../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif הבנות שישנו הם בנות שפשוט היו עייפות.. הנושא עצמו הוא נושא משעמם אבל מה לעשות שזה חלק מהעבר של העם שלך?
L limor132 New member 11/1/06 #24 כע זה נכון שזה חלק מהעבר של העם שלי..לא אמרתי שלא...אני חושבת שבכללי זה לא נושא שאמור להיות משעמם פשוט הדרך שבה העבירו הייתה כזאת משעממת ומרדימה..
כע זה נכון שזה חלק מהעבר של העם שלי..לא אמרתי שלא...אני חושבת שבכללי זה לא נושא שאמור להיות משעמם פשוט הדרך שבה העבירו הייתה כזאת משעממת ומרדימה..
א אביחי 33 New member 10/1/06 #4 צהרים../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif חחחחחחחחחחחח גם אותנו שיחררו מוקדם בגלל הצום חחח אני בכלל לא צם שיהיה המשך יום טוף עוד יומייים
צהרים../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif חחחחחחחחחחחח גם אותנו שיחררו מוקדם בגלל הצום חחח אני בכלל לא צם שיהיה המשך יום טוף עוד יומייים
C coral chan New member 10/1/06 #7 זה לא הולך לפי סוג הבצפר? הייתי בטוחה שרק הבצפרים הדתיים משתחררים י.י
L limor132 New member 10/1/06 #9 חח כן זה רק לבתי ספר הדתיים... פשוט כל מי שהגיב כאן בבית ספר דתי חח..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 10/1/06 #8 צהריייייייים../images/Emo110.gif היה לי יום סבבבי:] יומטוווב