צהרים נפלאים

kung fu

New member
צהרים נפלאים ../images/Emo24.gif

מה אתם עושים היום? לי יש שיעור קונג-פו, שיעור אמנות היכולת (הקונג-פו ללא אמנות הלחימה), אימון בערב עם חברים על אמנות הלחימה, וזהו בעיקרון. מעבר לזה אני מתכננת להתקדם היום בכל מיני נושאים

kung fu

New member
מוזר מאד.

התקנת שוב את הדרייבר או התוכנה של המצלמה על המחשב?

שאלות

1. נשארת עם אותה מערכת הפעלה? 2. אולי יש רכיב שלא התקנת אחרי שהתקנת הכל מחדש? למשל עדכון של windows שקשור לתוכנה הזו? 3. אין מי שיעזור לך? 4. שאלת בפורום תמיכה טכנית בתפוז?

עשיתי הכל

עכשיו המחשב שלי לא עובד. אני כותבת מהמחשב של הספריה שלי במכללה. מחר אקח אותו לתיקון ונראה. תודה רבה על העזרה!!!

mimeli

New member
מלאוי בטריות..

היה לי מאוד נחמד היום..למרות שטכנית, זה כבר "אתמול".. בבוקר קמנו מודגם..מאוד, מאוד מוגדם..ב-6 בבוקר,חזרנו טיפה לנמנם עד 8 בערך כי לקטנה שלי נגמר הלילה.סופית..ולי החשק להניק אותה שוב ושוב.. אבל במקום להתעצבן פשוט קמתי, הצעתי לה שוקו ועשתי לעצמי צ'אי, קראנו עיתון. ואז ראיתי שעוד די מוגדם והחלטתי להגיע לבית הכנסת.. הגדולות שלי הלכו לחברות/ חברות באו אליהן..ואני וה"בייבית" שלי יצאנו לטיול עעעעד למטה, לתפילה. היא הייתה ממש בובה, ישבה לה בשקט מהכנסת ספר תורה( עד אחרי ה"קדושה" של מוסף.(יעני כ- 20 דקות..וכ-10 עד 15 דקות לפני סוף התפילה)כש"נגמר" לה, יצאנו למרחב לפני בית הכנסת ופגשנו חברות ופיטפטנו. אחר"כ אכלנו אצל השכנים שלנו סעודת שבת. וקיימנו את מצוות היום "הכי חשובה": ישנו. ישנו. ישנו..אוקיי..אנחנו =נועה הקטנה ואני. הגדולות הלכו להן לתנועת נוער/ חברות.. ובמוצ"ש עשיתי הליכה עם חברתי הטובה להורדת העודפים שנצטברו במהלך השבת.. לסיכום הדבר הארוך שכתבתי למעלה(תזכורת לעצמי: לא לענות לשאלות כאלה אחרי חצות...) היה שקט. נחמד. נהנתי. מקווה שגם לכם היה כך. שבוע טוב ומבורך! סימון

יעל :-)

New member
היום שיחקתי

טניס
לפני שבועיים פגשתי מישהי שהיתה איתי בצבא ואיכשהו השיחה התגלגלה לנושא זה. קבענו שנשחק כשיתאפשר. אז אחרי שנים שלא שיחקתי, הגיעה היום הזדמנות לשחק קצת. נחמד פתאום לעשות משהו שממש ממש לא חלק מהשגרה

למעלה