צהרים טובם לכולם

צהרים טובם לכולם

אתמול בקרתי במאהל בנהריה וחוייכתי ,מתברר שבכל המאהלים בארץ מקיימים כל יום בערב אספות עם. אספות בהן מועלים תהיות, רצונות, מאווים, רעיונות. הכל מרוכז ומתועל לטובת וידיעת הכלל. סוציאליזם שוויוני, ערכי במיטבו. נהניתי וחוייכתי. אהבתי.

שלום לך מרגלית צנעני

שמעתי את דברייך בגלי צהל. הלעג למחאה ולאנשיה. ציטוט: " אז עכשיו בני הטובים, אלעק טובי, עובדים, וואוו, ולא בסטרט-אפ. וחיים מזה. וואוו, . אני ליבי לא נתח להם ואוזני לא מקשיבה ורגלי לא מביאות אותי למאהל". תמהני, מרגלית צנעני, זה שבתכנית הזבל עוד פח נולד, את משתדלת לתת את דמות הפריחה העממית, אני בהחלט מבינה ומתחייכת לשמע השטויות שאת פולטת. הרייטינג כאן חיוני והכרחי. העסק הנו מסחרי וכך הוא מוצג ללא כחל וסרק. אבל כשאת מנסה להוכיח עם ועדה שאת פריחה עממית, קפיטליסטית ומזרחית כאחד. את זאת אינני קונה. פשוט תתביישי לך. עצה אחת לי אלייך: עסקי בדבר היחיד בו את מסתדרת לא רע ויש לך גם שוק שיקנה . שירה בסגנונות מערב ומזרח הטובלים זה בזה. בהצלחה. עזבי אותנו משאר הגיגייך ה שאינם שווים כקליפת האגוז

לא לזלזל בהתעוררות החברתית

ההתעוררות החברתית הזו לא ניתן לזלזל בה ואם אתם זוכרים את האסיפות שהיו כל ערב בין השוכנים במעברות בשנות ה50 ראו את זה בסרט סאלח שבתי , ואז הקימו את הדיור הציבורי ואת העבודה היזומה ופנקסי הצנע כך שהמשאבים יחולקו שווה בין כולם , עכשיו צריכים אדם בסדר גודל של דוד בן גוריון שידע לקחת את המדינה שלנו קדימה וידע לעשות את הסדר במדינה לא לתת לבעלי הכסף את המשאבים הכלכליים של המדינה כמו שעשו עם ההפרטה של שרותים החברתיים ושיתחילו לבנות דיור ציבורי ודירות להשכרה ותעסוקה בכל הארץ לא רק במדינת ת"א צריך לנהל את המדינה שלנו בדרך אחרת לגמרי , שיתנו סיכוי שווה לכל מי שרוצה לעבוד להתקייים בכבוד

וזה מה שאמר עליה נתן זהבי

"אם היית הולכת לשדרות רוטשליד היית רואה שיש במחאה יותר בני עדות המזרח מעדות אשכנז" "גברת מרגול, מי את יא אפס?! גם אני ג'ורה, אבל ג'ורה יותר אינטליגנטית ממך!" "מרגול, יצאת נגד המפגינים כאחרונת הפרחות. למה שיכאב לך מהמחאה עם החוזה שיש לך בקשת?(בתכנית הטלביזיה) "http://www.103.fm/ והיום היא מתנצלת גם זאת בגימגום.

הייתי רוצה להתעורר עוד שבוע

לראות שהשביתות הסתימו , והרופאים חזרו לרפא אנשים והסטודנטים חוזרים הביתה , ולכולם יש קורת גג ובא שקט לעולם הפרטי שלי ויודעת שזה לא יהיה ככה זה אומר ככה ואחר אומר ההיפך אבל פה נדרש מעשה לא דבורים מתי יעשה מעשה לעזור לפתור את הבעיות הקיומיות של אנשים צעירים שמציקים עד כדי כך שיצאו לראשונה לצעוק רוצים צדק חברתי ותנועת האוהלים כבר פרשה בכל הארץ לא רק במדינת ת"א ובכל הארץ פרושים האוהלים שמבקשים תעזרו לנו לא יכולים יותר ואני מאמינה לצעירים הללו אם ההורים שלי לא היו דואגים כל חיי כיום לי לא היה לי קורת גג ואיפה לחיות ועבדתי שנים רבות

למעלה