צהרים טובים

ady18

Well-known member
צהרים טובים

מה מכינים אצלי כדורי עוף של פירגה המלכה:) כדורים: 800 ג' בשר טחון כף יין שרי 2 כפיות סוכר 2 כפות רוטב סויה 2 כפות גדושות קורנפלור כפית מלח 3 כפות שמן רוטב: שן שום כתושה 2 כפות רוטב סויה כף יין שרי 2 כפות חומץ 4 כפות סוכר חצי כפית מלח שמינית כפית מונוסודיום גלוטאמט 2 כפות קורנפלור 2 כפות מים כף שמן לערבב מצרכי הכדורים וליצור כ-15. לחמם 3 כפות שמן ולטגן ולהשחים את הכדורים מכל הצדדים. להניח על ניר סופג. או מסננת. לצקת כף שמן נקיה למחבת ולחמם היטב. לטגן את השום ולהזהיב. להסיר את המחבת מהאש. לערבב בקערה: רוטב סויה, שרי, חומץ, סוכר,מלח,מונוסודיום, ולצקת הכל למחבת. להביא לרתיחה. להוסיף כדורים ולכסות. לבשל 5 דקות. לערבב קורנפלור ומים ולצקת למחבת ולבשל עוד דקה עד שיסמיך

shakola

New member
ואצלי

רצועות שווארמה עם תפוחי אדמה ובצל. יש עוגת תפוזים קוקוס וסולת. לערב פשטידת בצל ופיטריות.

אני הכנתי../images/Emo26.gif

מרק עדשים של אמאשלעדו- טעים-טעים. פעם שניה שאני מכינה אותו ולא יכולה להפסיק לטרוף. קציצות הודו- טעימות!!!!!!! תוך כדי טיגון טרפתי חצי
אורז אדום המשך יום נעים לכולם

timiהאחת

New member
מנהל
אני קונה קציצות רק מהודו איך את

מכינה עם רוטב בלי מה מכניסה בפנים תני מתכון שלך אולןי תחדשי לי ביי ויום נעיםםםםםםם

al55

New member
אצלי מדלגים על ארוחת צהרים

ועוברים לארוחת ערב בייגלה רומני קיש בטטות או תרד קלצונה במילוי גבינות ובטטה ועוגת שיש של שוש.

limim

New member
אני אכלתי בצהריים "ספגטי מופלאים"

אל תתלהבו. אני עדיין צליאקית, אבל קניתי ספגטי מאורז חום ותרד. בעיני הם מאוד טעימים. בעלי עיקם את הפרצוף כשטעם. הכנתי את המתכון שהביאה בזמנו איילתבא (של אודטה) והוספתי טונה לרוטב - לפי עצתה של רובנס. היה טעים-טעים

ady18

Well-known member
יש

ספגטי מקינואה ושמעתי שהוא ללא גולטן זה נכון?

limim

New member
לא מכירה. נשמע טוב..

קינואה באמת לא מכילה גלוטן ובריאה מאוד. לא נתקלתי בפסטה כזו והלוואי והייתי מוצאת..

למעלה