צהרים טובים...

צהרים טובים...

לכל הנוכחים..נו הצצצתי לשניה, אבל סוף שבוע הקרוב אהיה על המחשב של אחותי ואקרא קצת יותר מה קורה מה חדש, אילו תינוקות חדשים להורים מאושרים נולדו, כבר על הדרך מזל טוב למאושרים אני שולחת. יש לי המון לספר, רק שלצערי לא רק טוב. אבל אני מטבעי תמיד אופטימית ומקווה לטוב, אז אחותי סיפרה שהתחתנתי ובטח שראיתן תמונות, קר פה מאוד, יש שלג. סיגל של רונןןןןןןןןןןןןן אחותי איפה את התגעגעתי כל כך תרשמי לי מסר!! ענת מה קורה איך מתקדמים העניינים? אירית מה שלומך והבנות המדהימות. לירון יקירה מה חדש נו נו יש בשורות טובות?? מתגעגעת לכולןןןןןןן מירי יקירה המון המון מזל טוב מתי שהוא ראיתי תמונה של הנסיך!!מדהים!!!! מירבונת ראיתי גם תמונות של הבנות...מלאכיותתתתתתתתת חבלזזזזזזזז!!! בכל מקרה מתגעגעת לכון מאוד מבטיחה בשבת להכנס ולכתוב להגיב וכ'.. בנתיים נשיקות לכולן! מריק מהונגריה הקפואה

היי יקירה

צר היה לי לקרא על התנהגותו המבזה של איציק יום אחד הכל יהיה כנגדו,מצויין שארפי אבא טוב לכל ילדייך. אני הייתי בבית חולים כעשרה ימים ,חיידק צץ לו ולא פסח עלי,והוריד ממני 10 קילו,וכמה מנות דם ,אבל אני בסדר גמור חזרתי לרוץ בחוץ ואחרי הנסיכות שאוטוטו בנות שנתיים. נשמח לשמוע ממך אירית

מירבי*

New member
היי ליידי יקרה

יופי לשמוע ממך...תראי לנו קצת תמונות של שלג, כאן רק מבטיחים ואין בינתיים שלג חוץ מבחרמון כמובן.. ספרי מה קורבה איתך.. שולחת לך מסר.

לא מצליחה להתאפק

הי!!! מה שלומכם? אני נכנסת מידי פעם לקרוא מה קורה איתכן... ליידי: כ"כ טוב לקרןא שטוב לך ושהתחתנת ושאת והבובנים שלך בונים בובות שלג!!! טוב לדעת על כל הילדים החדשים. מזל טוב וכל אלה שכבר אחרי ובהצלחה לכל אלה שבדרך. אני בסדר. עובדת המון וכשאני לא אני נהנת מהנסיך הקטן שלי
ומהנסיך הגדול החדש שנכנס לחיי....
אז זהו. מאחלת לכולם המון אושר ושבת מקסימה!!

קראתי את מה שקרן כתבה

ובכיתי!! נורא התרגשתי מהתמונה והתעצבנתי על הקט עם החוליגן. העיקר שיש להם אבא אמיתי. בלי קשר לדם!!!

היי מתוקתי...ואוווו טוב שלא התאפקת!

באמת הרבה זמן שלא קראתי אותך..ספרי חדש בחייך! אז שבת שלום בננות יקרות..מירבונת רצית תמונה של שלג אז קבלי יקירתי.. ענת של מאי את ברוגז??? מה חדש אצלך איך מתקדמים העניינים סוף שבוע הקרוב אעלעל אחורנית ואקרא את ההתרחשיות האחרונות בפורום, שמה לב שיש הרבה חדשות שאני לא מכירה עדין, אפשר להכיר?
בכל מקרה שבת שלום לכולם

תראו את הקטנה שממש טבעה כמעט

בשלג שירד פה...אבל הם ממש נהנים פה הילדים..עולם אחר השלג והקור העז פה.

עָנת

New member
ליידי בל
איזה כייף לראותך

התמונות משגעות. תמשיכי לעדכן אותנו
מקודם חזרתי מסופשבוע, כך שלא הייתי נגישה למחשב. "קופצת" לראות מה חדש בבלוג שלך

מירבי*

New member
מלה, איזו הפתעה נהדרת../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע ממך, שמחה שיש נסיך גדול בחייך... במה את עובדת ? איך מצה הבריאות שלך? נשיקות יקירה... יש לנו גלריה מקסימה של תמונות...תראי לנו את הנסיך הקטן שלך...

לא הצלחתי

לעלות תמונות בגלריה
אני עובדת בפלאפון. כבר כמעט 7 חודשים. ולמרות שאני עובדת המון שעות וזה לא תמיד קל עם שון. ממש ממש טוב לי שם. יתרה על כך: את הנסיך הגדול הכרתי שם... לקוח שלי! הבריאות במגמת שיפור. העבודה הצליחה לערער לי את כל האיזון של הסכרת ועכשיו אני מנסה להחזיר אותו . שון כבר ממש גדול. שנתיים וכמעט חודשיים.הוא מדבר ספרדית ועברית שוטפות ומתרגם להם בגן (לונה זה ירח בספרדית... ככה הוא אומר לגננת
) ראיתי את התמונות בגלריה ונמסתי!איזה יפים!!! איזה כיף!! אני רוצה לעשות שידוך בין אחת התאומות (או שתיהם....) לשון!!! וזהו. אני הולכת לנסות להפשיר... ממשממש קרררר פה!!!
המשך שבת מקסימה לכם!!!!

מירבי*

New member
מלה..אתם מקסימים../images/Emo140.gif

תמונה משגעת...שון חתיך אמיתי ואת..נראית נפלא!!

הי יפתי../images/Emo24.gif

כיף לראות שאת קופצת לביקור. הרבה אושר חמודה, ואנחנו בדרך באמע התהליך סוף סוף. נשיקות

למעלה