צהרים טובים

HAVA159

New member
emmy5 אם על תמונות מדברים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הצייר ההיודי "מארק-שאגל" היה מצייר באידיש,הידעת
יתכן "שחיים לוי"העוסק בשפה האידיש יודע. אחזור מאוחר יותר. בינתיים ערב טוב לכם. אוהבת
חוה.

חייםלוי

Member
מנהל
לא הבנתי הוא דיבר יידיש

הציורים שלו מאוד יהודיים אבל איך אפשר לצייר ביידיש?

HAVA159

New member
חיים ידידי ערב טוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חיים, הוא אכן צייר באידיש, ואני מקווה שהצליח להסביר את עצמי. למשל/ ציור על אישה שיוצאת לקניות וסל בידה והראש מעבר לרחוב, שחכחתי את הראש שלי. תרגם את זה באידיש. ויש עוד דוגמאות. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
חוואל'ה ,את צודקת ,שגאל צייר גדול

ויש לו הרבה עבודות על יודאיקה,... נבנה בית הכנסת של מרכז הרפואי עין כרם. בית כנסת זה מפורסם בחלונות שנוצרו על-ידי הציר הישראלי הדגול מארק שאגל. חלונות המפורסמים

offe

New member
לאמי'לה מכל ה-../images/Emo23.gif מקווה שזה מה

שהתכוונת ערב טוב offe

emmy5

New member
חוואלה ,שאגל אולי דבר גם אידיש ,אבל

לצייר היה יכול להות לצייר את התמונות שלו עם הידיים .......

נֵנָה

New member
אמנות יהודית - משה דדון

הגלריה הנהדרת של משה דדון. פשוט תענוג לעין ולנפש
לאממי, אופי וכל אוהבי האומנות בנושאי יהדות
אוהבת

הצייר ואן גוך

טעות גדולה להגיד שואן - גוך היה צייר ילדותי, הוא היה צייר של רגשות,הוא היה אדם מאוד רגיש,יכולים אנו לומר בפירוש על כל תמונה מתמונותיו, שהיא אורח- פעולה של השפעה ישירה על האדם ועל העולם,כל מה שיש מן האימפולסיביות התמימה בחייו, הוא מבצע בשליטה גאונית ביצירתו הציורית, יכולתי לכתוב עוד הרבה על היצירות שלו, אבל אסתפק בזה,בהזדמנות תקראי על חייו ועל היצירות שלו, כדי להבין אותם יותר.

emmy5

New member
לאה שלום , אני מבקשת סליחה ...

הוא באמת היה צייר גדול ,לא נסחתי נכון... אני עשיתי לי השוואה בין רנואר ו ואן גוך.. המילה נכונה היא תמים ...תודה על התקון ,יום נעים לך מחכה להכיר אותך ,אממי עכשיו אני עובדת על התמונה המצורפת של לוין ,

למעלה