צהרים טובים

yaely2

New member
מנהל
My love to you my friends../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

Hi all I can read hebrew, but i can't write I miss you

נֵנָה

New member
יעלי ../images/Emo24.gif גם אנחנו מתגעגעים

לראותך ולשמוע את חוויותיך מהטיול. בינתיים אני מקווה שאת ממשיכה לבלות ולהינות

princess lis

New member
../images/Emo29.gifערב טוב לכולם../images/Emo140.gif

תודה סבאאורי...מזהה את החיפושית המקסימה שלנו... בין כל הילדים המקסימים

offe

New member
אלפי תודות ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif|חי

בא לי ממש לבכות
(
) בקשתי ונעניתי בזרועות פתוחות ברכות מכל מיני אתרים מפאזי שרה ננה, אתם נהדרים כך נבנית חומה של חברים. מצטרפת לכל המגיבים כי בימים האחרונים הפורום שלנו מנצח יש טעם ויש ריח של צלילים, מסרים, ציורים, צילומים ושאר עינוגים. בא לי לראותכם פשוט כדי לחבק אתכם.
גדול מכל ה-

offe

New member
סבא אורי ויעלי

סבאאורי, כמה נחמד כל חודש לקבל לוח חדשי מיצירותיך
יעלי, ממרחקים באה כתיבתך המשיכי וטיילי להנאתך בכל עת שתחליטי לחזור נערוך פה פגישת מחזור
לילה טוב למי שעדיין החליט לא לישון. ובוקר טוב למשכימים. offe

offe

New member
לא מצליחה להירדם = ספרתי כבר את כל

הכבשים במדינה. בגלל פטירתו של סבי בן ה-95, הלכתי לבית סבתי בת ה-90 כדי להשתתף בצערה. כאשר הגעתי לבית סבתא מצאתי אותה מתייפחת ומייד התיישבתי לנחם אותה. אחרי שסבתא נרגעה ניצלתי את ההזדמנות ולשאול אותה: "סבתא, איך סבא נפטר?" "עשינו אהבה" היא התוודתה. הייתי מבועת, והסברתי לסבתא שבגיל 90 או יותר, מסוכן מאוד לקיים יחסי מין. אבל סבתא הבהירה: "עשינו את זה רק בימי ראשון בחמש השנים האחרונות, עם הרבה רוגע ובקצב פעמון הכנסייה" "דינג כדי להכניס אותו ודונג כדי להוציא....." "ומה קרה?" שאלתי. והיא המשיכה: "ואז לפתע עברה עגלת הגלידה"... אתם מבינים? לולא עגלת הגלידה המחורבנת סבא היה היום חי!!!!

מנורה

New member
אופי ../images/Emo6.gifכתוב כל כך יפה והשאלה

האם זה קרה או שוב הכשרון הנפלא שלך בכתיבה. אהבתי

מנורה

New member
ועוד על גיל ה- 90 ../images/Emo60.gif

סב בן 90, מוותיקי רחובות, הוזמן לפגישת מחזור של בי"ס עממי. חזר קצת מצוברח. שאל אותו נכדו: "איך היה, למה אתה מצוברח?" -"אחחחחח" נאנח הסב, " אני יודע, הזכרון שלי כבר לא מה שהיה...." - "למה, מה קרה?" הנכד שאל - "בכלל לא זכרתי שהיו בכיתה כל-כך הרבה פיליפינים..."

offe

New member
../images/Emo52.gif - ציטוט

הוי, לא כתבתי שזו בדיחה על הסבא והסבתא. איך איך נפלתי, אני שהצעתי כי מי שמוסיף לכאן שיר או כל דבר אחר, בהקדמה יכתוב אם זה מצוטט או פרי עטו, כדי שהמחמאות תגענה ישירות לאדם ולא לציטוט. תהיינה מחמאות מסוג אחר על כי מביאים דברים כל כך יפים ומהנים לפורום. אז שוב
אני הולכת לעמוד בפינה

למעלה