צהרים טובים

סבאאורי

New member
צהרים טובים

בעוד כשבועיים - חודש החגים. הקטנים ילכו לגן ולבית הספר והגדולים יותר יסתובבו עם בן/בת זוג...ואנחנו כרגיל נדאג לשלומם באשר יהיו... הכנתי לכבודם ולכם את לוח ספטמבר בו מסתיימת שנת תשס"ד עם תמונות של יקיריכם שהכנסתם לפורום בתקופה האחרונה. ברכותי הלבביות לכולכם ושיתגשמו כל משאלותיכם לשנה הבאה. סבאאורי

נֵנָה

New member
איזה יופי סבאאורי ../images/Emo6.gif ממש אמנות

נהדרת. ואפילו נמצאת שם תמונת נכדתי הצעירה ביותר - בינתיים ...

סבאאורי

New member
תודה לאלו שהגיבו ללוח הנכדים...

אני מניח שעוד לא כולם ראו אותו... בינתיים חיים פתח לי גלריה והכנסתי כבר תריסר מיצירותי.הנכם מוזמנים לבקר ולבקר... ברכות אורי

HAVA159

New member
סבאאורי התברכת אם הכי יפה בעולם

הרבה בריאות אושר
וכמובן
להרבה נחת אוהבת
חוה

ora11

New member
wow סבאאורי נפלא אתה../images/Emo47.gif

איזה יופי תודה אדפיס ואלה את הלוח. אם יש כשרון כמו שלך לא צריך יותר. ואפשר כבר לברך? שנה טובה מתוקה נחת מהילדים ומהנכדים ו ב ר י א ו ת

pazi66

New member
בואו נזכר באממי שלנו הנמצאת כרגע

אי שם ברומניה שולח לכם מספר שירים רומנים עממים האזנה להם תקרב אותנו לו במעט אל אמי צרפתי גם תמונה מסינאיה ברומניה

נֵנָה

New member
יופי של תמונה ../images/Emo13.gif יפה כמו ציור ../images/Emo6.gif

ואם זה ציור אז הוא יפ כמו צילום וגם השירים נחמדים
חם מרחוק לאממי החמודה ... אגב, יש לי נציג אישי קבוע בבוקרשט כך שבהחלט יש סיכוי שאבקר שם בשנה הבאה

pazi66

New member
ננה תני לי התראה מתאימה ואנו נצטרף

אליכם, מת לבקר את הרחוב בבוקרסט בו גרתי ועזבתי בגיל 12 לעלות לארץ. מאז לא ביקרתי ברומניה לא זה לא ציור זה צילום מצרף מספר תמונות מבוקרסט

נֵנָה

New member
BKF פזי. אשמח אם תצטרפו ../images/Emo6.gif

על האתר עם התמונות. אני מאד מקווה שלא תתאכזב. אבל בפעם האחרונה שהייתי שם, היו הרבה בתים מוזנחים, טיח מתקלף, גגות שבורים וחלודה בכל חלקי המתכת. ממש כואב הלב לראות כמה יפים הם היו ומה קרה להם ... צ'אוצ'סקו שבנה את הארמון המפואר שלו, החליט שהוא רוצה לראות מסביבו רק בניינים יפים בסגנון כמו בפריז. לשם כך הוא הרס את כל הרובע ובנה מסביב בניינים מפוארים וממול הארמון הקים את השדירה בסגנון של השאמפס אליזה בפריז, הכל כמובן לכבוד עצמו. כאשר ביקרתי שם לפני כמה שנים, השדירה נראתה די עלובה. בריכות המים ריקות, עשבים שוטים צמחו מתוך החריצים ועל המדרכות שוטטו כלבים עזובים. כל הרחובות הצדדיים מלאים מהמורות ושלוליות, אבני המדרכות שבורות ... עצוב, ממש עצוב ... אני מאד מקווה שעם הזמן הם יקחו את העניינים בידיים וישפרו יותר את מראה העיר.

maxima

New member
שרה....רק עכשיו הצלחתי

לאתר את ציורך שכולם מדברים בו הוא יפיפה.....

למעלה