צהרים טובים.

ronen1981

New member
צהרים טובים.

מה נשמע אצלכם הכל בסדר? אני מודע לכך שעשיתי קצת תרגיל הודיני ונעלמתי לכם ......... לא נראה לי שחסרתי לכם יותר מידי. גילי מתרגשת לקראת תחילת הסמסטר הראשון שלך? נ.ב אם תבדקו את כרטיסי תגלו בשינוי סטטוס. ... .. ... ... .... ... כן אני שוב רוק פנוי שמחפס. עדיין לא החלטתי מה בדיוק אני מחפס אבל ברור לי שאני מחפס
.

Queen Of Love

New member
אתה בטח מתכוון

שאתה ----> מחפש!! טוב, לפחות נראה אותך קצת יותר
סתם!!!....

ronen1981

New member
:).

אגב ממתי את מאיזור חיפה? היתי בטוח שאת מאזור תל אביב.........

מאו יין

New member
רונן רונן....

ככה זה? אתה מגיע אילינו רק כשאתה פנוי??? סתאאאאאאאאאאאאם! טוב לראות אותך!!
מה קרה עם זוגתך שתחיה לשעבר??? או שאתה מעדיף לא לשתף.... ובטח שהיית חסר!!! העדרותך מהפורום הורידה את מפלס הזכרים פה כמעט לאפס (סידי ומיקי לא להעלב!!!!!!!!!!
) אז טוב שאתה פה , וכמה שאני מאחלת לך למצוא את זו שתעשה אותך מאושר, מה שיותר מהר, יש לי עיצה בשבילך, תפסיק לחפש בת זוג בנרות (כי נראה לי שאתה ממש רוצה אחת) וכבר היה לנו פה דיון על זה באהבה יש מין כלל לא ברור שאומר: שכשאתה ממש אבל ממש רוצה זה אף פעם לא קורה, ורק כשלא חושבים על זה בכלל האהבה "תופסת אותך" בפינה, כשאתה הכי לא מצפה לזה....!! ברוך השב!

ronen1981

New member
אוי שלא תדעי מה עבר עלי .

אני היתי ועדיין בתקופת מבחנים,וככל שהזמן עובר אני יותר לא מבין למה לעזעזל אני צריך לסבול את התואר המזורגג הזה וכמה שלא מתאים לי ללמוד אליו עכשיו. (סליחה על השפה,זה היה הכרחי אבל להעביר תמסר והתסכול.) אבל אין ברירה וצריך איכשהו ללמוד ולהצליח כי התואר הזה כמה ששולי הוא בעיני, הוא המפתח שלי לעתיד טוב מאוד לתואר שני ולתארים נוספים ולקורות חיים איכותיים (מדובר בתואר בהנדסת חשמל בטכניון שהינו היוקרתי ביותר בארץ בתחומו ונחשב מהתארים הקשים בארץ ולכן שווה מאוד לעשות אותו ושיופיעה לי בקורות החיים בוגר הפקולטה להנדסת חשמל בטכניון) ומבחינת בת זוגתי הינו חברים כמעט חודשים וזה למעשה היה הקשר הכי ארוך ורציני שלי אי פעם (מוזר אה..) וגם היא למעשה היתה הראשונה שלי (כן הכונה לסקס ) למה זה נגמר ממממממ,כעיקרון זה קרה כי למרות שהיו לי רגשות כלפיה לא אהבתי אותה והיא כן אהבה אותי והיה אי התאמה במידת המינון הרצון לבלות זמן ביחד במיוחד לאור תקופת המבחנים שלי (שלמעשה היתה הגורם מספר אחד להריגת הקשר.) וכך באופן לא מתוכנן (לא מצידי ולא מצידה) אחרי בילוי דיברנו ונפרדנו . באותו היום היתי קצת מדוכא ועצוב אבל כפי שכבר בטח אתם מנחשים לא לקח לי יותר מידי זמן להתגבר ולהתאפס ולמחרת כבר מלבד קצת געגוע לא היתי עצוב והיתי אופטימי למדי לגבי העתיד (סכ"ה אני רק בן 21 יש לי את כל חיי לפניי ויש לי לא מעט מה להציע ואני אכיר מישהי חדשה בלי יותר מידי בעיה...) ההפך עכשיו שאני לא בתול וכבר לא מאמין במין רק מאהבה יהיה לי הרבה הרבה הרבה יותר קל וכיף בחיים. (אלוהים יודע כמה הזדמנויות נקרו בחיי ואני ויתרתי עליהן ,לא עוד .) אני לא מסכים עם הכלל שלכם אבל מכל מקרה החלטתי לנהוג לפי גילי ולפי העיקרון שאין כל רע בלטעום בדרך מהמטעמים השונים שיש לחיים להציע עד שאתקל בזה שאוהב.

ronen1981

New member
מה שכן יהיה קצת מוזר.

להתחיל שוב פעם להתחיל עם בנות אחרי שכחודשיים לא התחלתי עם בנות ,מקווה שלא השתנו יותר מידי חוקי המשחק
. מכל מקרה אני אתחיל שוב לעשות כושר (הזנחתי עצמי בחודש האחרון) ויחזור לסלסה שלא יצא לי ללכת מעל חודש וחצי. האמת כרגע הכי בא לי זה לא קשר רציני כי אם קשר קליל יחסית עם בחורה כוסית. (אבל אני לא פוסל אפשרות לקשר רציני כמובן אם הבחורה הנכונה תמצא.)

GALI02

New member
אני קצת כועסת עלייך

אתה מוזמן להרים
ובקשר לשאלה שלך אני יותר מפחדת ממתרגשת...אבל בעיקרון אני מדחיקה ת´עובדה שהחל משבוע הבא החופש הגדול שלי מסתיים לו...

למעלה