צהרים טובים

barzl

New member
צהרים טובים

קניתי מחשב נייד משומש ( הראשון שלי ) מסוג LG עדין באחריות האם יש לי אפשרות להחליף את היוזר ניים לשם שלי או שאני תוקע עם היוזר ניים הנוכחי

bar666xp

New member
פורום חלונות.

ניכנסים לניהול משתמשים בלוח-בקרה.. יוצרים USER תחת איזה שם שבא לך... ומוחקים את הUSER המיותר. קח בחשבון אם יש מסמכים/קבצים המוגדרים כאישיים לUSER תהיה בעיה לפתוח אותם בUSER אחר.

barzl

New member
ניסחתי את השאלה בצורה לא טובה

אתUSER שנכנסים דרך הניהול כבר שינתי אבל שאני נכנס למחשב שלי - מאפיינים עדין זה רשום על השם הישן וגם מתי שאני מעלה את מערכת ההפעלה אז בבקשת הקוד עדין זה על שמו ( רק בלי קוד ) מערכת הפעלה XP ועוד שתי שאלות : על בטריה יש אחריות ? קיבלתי את המחשב עם מערת הפעלה חוקית ונגיד והיה ואני ירצה לפרמט ואין לי דיסק אז אני יאבד את מערכת ההפעלה החוקית ? או שיש דרך אחרת ?

barzl

New member
נראה לי שמערכת ההפעלה רשומה על שמו

יש דרך לשנות ?

יאיר B

New member
להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.

אז תוכל להכניס את השם שלך לכל מקום. לגבי התקנה מחדש: בעיקרון כיום לא מצרפים דיסקים למרבית המחשבים. בדוק אם יש למחשב מחיצה נסתרת שבה נמצאת מערכת ההפעלה. והיה ויש מחיצה כזאת, יש צירוף לחצנים (אולי F כלשהו, לא יודע איך זה ב-LG) שמפעיל בזמן האתחול את תוכנת המחיצה וזו תאפשר לך להתקין את המחשב מחדש כמו שיצא מהמפעל. אם אין מחיצה כזאת - תצטרך להשיג מערכת הפעלה XP בעצמך + להוריד את הדרייברים לבד מאתר LG (לפי דגם המחשב שלך). לגבי סוללה: לסוללות בדרך כלל יש בין חצי שנה לשנה אחריות, כנ"ל לגבי הספק דרך אגב.

bar666xp

New member
צריכה להיות מחיצה נסתרת כנס לאתר היצרן..

הורד משם את המדריך למשתמש לדגם שלך. צריך להופיע שם איך לאחזר למצב יצרן... על הדיסק יהיה מערכת הפעלה ותוכנות נילוות של היצרן {בדומה לפורמט אבל לא בדיוק ככה זה בניידים}. אגב מומלץ לצור גם את PACK הRECOVERY {יופיע או בתוכנת האיחזור או בWINDOWS תחת תוכנה נילוות של היצרן} לרוב זה DVD/4-CD'S או משהו בסדר גודל הזה.

barzl

New member
תודה רבה ( ועוד שאלה )

שאני מדליק את המחשב מחובר לחשמל התצוגה של המסך בהרבה יותר ברורה מאשר בלי חיבור ישיר לחשמל ( על הבטריה ) יש איזה שהיא הגדרה ?

bar666xp

New member
כן זה ביגלל שהמסך הוא אחד מצרכני החשמל...

לכן בניתוק החשמל התאורה יורדת בכ2-3 רמות.. בדר"כ אפשרי להדגיר בהגדרות הצריכה של הכ.מסך לא להוריד את התאורה אלה רק כשהוללה חלשה {וגם זה לרוב נקבע בחוזים}. אפשרי גם פשוט להגביר חזרה את התאורה בדר"כ FN + לחצנים שמופיע עליהם שמש עם +/- או סימון למעלה ומטה וכדומה {לחצני השליטה בתאורת המסך}. אישית אגב ממליץ לכוון על המינימום הנידרש כדי לראות מבלי להתאמץ כדי לחסוך בצריכת החשמל = יותר זמן סוללה. ואם כבר הזכרנו זמן סוללה ככל שיעבדו פחות מנועים = יותר זמן סוללה.. {HDD שימוש בזיכרון וירטואלי, CD/DVD מספיק שיש מדיה בכונן הוא יצרוך יותר חשמל וכו'}.

למעלה