צהרים טובים לכם
ח חונה לרגע New member 2/6/02 #2 צהריים לך טליושה איך המרגש?../images/Emo101.gif באסה נוראית לגמור מפגש על הפנים (או על ה-ת-X-ת)
M magy New member 2/6/02 #3 אני אשמה לא הזהרתי אותה לא השגחתי עליה לא תפסתי אותה אני אשמה.....הייתי על ידה...... אבל לא הייתי...... סליחה......מטל-יה בפעם הבאה, אשגיח עלייך יותר.........
אני אשמה לא הזהרתי אותה לא השגחתי עליה לא תפסתי אותה אני אשמה.....הייתי על ידה...... אבל לא הייתי...... סליחה......מטל-יה בפעם הבאה, אשגיח עלייך יותר.........
ט טל-יה New member 2/6/02 #5 אויי מגי באמת? מאיפה לך שזה קרה באשמתך? נפלתי קורה , כל אחד יכול למעוד.... תסירי את האשמה ממך בבקשה... את לא צריכה להרגיש ככה.. היד שלי תחזור בסוף לתפקוד מלא... איך אומרים עד החתונה זה יעבור קחי לבינתיים.
אויי מגי באמת? מאיפה לך שזה קרה באשמתך? נפלתי קורה , כל אחד יכול למעוד.... תסירי את האשמה ממך בבקשה... את לא צריכה להרגיש ככה.. היד שלי תחזור בסוף לתפקוד מלא... איך אומרים עד החתונה זה יעבור קחי לבינתיים.
נ נסחף לירח ולים New member 3/6/02 #7 אחרי החתונה צריך את היד ???../images/Emo8.gif הנסחף במצב רוח שובבי במיוחד.
ש שקדי New member 2/6/02 #4 שבע יפול צדיק וקם......... צדקת שבעים ושבע פעמים טל יה........השלום לך????????
R redredole New member 3/6/02 #8 החלמה מהירה טל-יה אופס.... לא נעים לשמוע על נפילתך למה לא דאגת לפחות שמישהו יצלם זאת? אולי היית מקבלת משהו בפיספוסים? אנו היינו מצביעים עבורך ללא כל ספק............
החלמה מהירה טל-יה אופס.... לא נעים לשמוע על נפילתך למה לא דאגת לפחות שמישהו יצלם זאת? אולי היית מקבלת משהו בפיספוסים? אנו היינו מצביעים עבורך ללא כל ספק............
פ פנטזיה נשית New member 3/6/02 #9 טל-יה, מה מצב היד? כחולה? סגולה? גבס? תחבושת? פלסטר? כלום כלום? שתהיי בריאה
פ פנטזיה נשית New member 3/6/02 #10 טל-יה, מה מצב היד? כחולה? סגולה? גבס? תחבושת? פלסטר? כלום כלום? שתהיי בריאה