צהרים ומה מכנים?

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכנים?

אצלי פאי רועים\ניקי ואצלכם?

אצלינו:

מרק אדום עם קובה סולת - לבעל החולה שורבה - לילדודס, שאחד מהם חולה ואורז מלא וסלט ירקות - לי ולמי שירצה להצטרף

בשמחה: מזהירה מראש - היום אני בסימן

אילתורים... ****קובה סולת עם מרק אדום: לבצק: חצי חבילת סולת, 2 כפות שמן, מעט מלח ומים (לשתי לבצק והוספתי מים לפי הצורך) - ללוש הכל יחד. למילוי: לטגן בצל חתוך, להוסיף בשר טחון הוספתי - אבקת מרק עוף, מלח, פלפל, מעט כורכום ופפריקה. למרק: טיגנתי בצל, הוספתי רסק עגבניות, שום כתוש, מלח אבקת מרק, פפריקה ומים. הוספתי גם גזר פרוס כשרתח הוספתי את הקובות. ****שורבה: חמותי מכינה ודואגת לי לאפקה שבועית - כל פעם שניסיתי להכין הילדים אמרו פה אחד: לא שורבה.... **** אורז מלא: אידתי בצל בסיר, הוספתי כוס אורז מלא, שתי כוסות וחצי מים רותחים, מלח, פלפל ואבקת מרק. כשרתח הנמכתי את האש והתבשל כמעט 45 דקות.

שאלות כי אני רוצה להכין זאת עכשיו:)

כמה זמן את מכינה את הבצק? או תערובת אחת האם חייבים גזר? תודה רבה יש לך מסנגר אולי אם יהיו לי שאלות תודה

סנאית 12

New member
הכנתי קוסקוס של ענבל גבריאלי+מרק

ירקות ועוף מתוך הספר טעמים ראשונים של מיכל וקסמן,יצא מרק מדהים.

באמת רק בריאות אני מתנצלת פשוט

הייתי כל כך בהתלהבות שהכנת קובה כי אני מתה ללמוד איך עושים זאת חבר שלי צוחק עליי שאם אכין לו קובה הוא יציע נישואים אז בבקשה בנות... קובה אורז הוא במיוחד אוהב אבל הוא אמר אתמול אל תנסי זה בלתי אפשרי להכנה אני מתה לדעת לעשות זאת תודה ושוב רפואה שלמה
סליחה

למעלה