צהרים ומה מכנים?

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך
והפינאלה קובה אורז ואיטריות

את האפונה לבסוף לא הכנתי כי העדפתי להשתמש במרק כרוטב לאיטריות תודה לכולם שהייה ערב שקט רגוע ומהנה ככל שניתן

pirge

New member
אויאויאואייי איך יצא מעולה. אבל

נראה שהשקעת בטירוף. כל הכבוד.יצא תוצרת מנצחת

מיכל63

New member
זיוי אני החלטתי ש.....

אני אבוא אלייך בבוקר עם קופסאות ריקות.... או שאני אשאר אצלך לכמה ימים....

חחחח נשבעת לך שחשבתי עלייך את

תמיד מוזמנת ובכל שעה וכן תביאי קופסאות יש עוד הרבה ולהשאר אצלי גם בסדר נסתדר

חייבת לציין שאת הקובה לא טיגנתי

כי העדפנו אותם בתוך המרק וגם משום שיצאו שמנמנות החזרתי למרק לבישול ארוך יותר לאחר שכולם היו במרק כ ¼ שעה בישלתי עד שנעשו רכים יותר יצאו טובים טעימים מאוד ורכים תודה

pirge

New member
פרפקטו בגבינות ובציפוי שמנת../images/Emo3.gif

מאפה שכבות ספגטי\גבינות בציפוי חלבי מקור: פירגה 500 גרם ספגטי פרפקטו (דקים)—מבושלים 5 דקות בהרבה מים ,מסוננים –לא חתוכים .... 1 ביצה 1 חבילה גבינה "טוב טעם" 3 כפות שמן מלח ופלפל לערבב היטב לשטח 2\1 כמות בתבנית מצופה בניר אפיה (תבנית בגודל 27X33) לפזר באופן שווה: 250 גרם גבינה "פטינה" או מלוחה אחרת 300 גרם גבינה צהובה מיכל קוטג' או 3 כפות גבינה לבנה 5% לכסות ב-2\1 השני של המקרונים וליישר על המלית. לערבב היטב בכוס: כוס חלב או מיכל שמנת מתוקה 3 ביצים מלח פלפל לצקת באופן שווה על המקרונים. לזרזף מעט פפריקה ולאפות כ-35-40 דקות. לא לכסות. החלק העליון יהיה קריספי. "טיפ" יש אפשרות להעשיר את המאפה בתרד או פטריות\זיתים..... תהנו.

liri לירי

New member
פירגה יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo106.gif

איזה פרפקטו
ט' באב מאחורינו ובכל זאת לא הייתי מתנגדת לארוחה חלבית שמורכבת מפרפקטו כשמו כן הוא. טעם הקריספי הוא שהכי הכי........

pirge

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifטעים לכן הפרפקטו? יאמי. תודה

רבה בנות.

אצלי אני בחתונה בערב מקווה שיהיה

טוב לילדים אני אכין נקניקיות עם פתיפתים (כמו שהילד אומר). קראתם את הכתבה שאפשר לאכול ביצים כל יום ולא כמו ש"גידלו" אותנו ביצה פעם ביומיים שלושה? שינתם משהו בעקבות זה?

מיכל63

New member
פירגה יצא לך פרפקטו הפרפקטו שהכנת..

נראה טעים! תהיי בריאה את והרעיונות הגאוניים שלך.... אני נהנית אין מה להגיד...

למעלה