עוףף יאמיי=מתכון קובה אורז סימונה 5
למען הסדר הטוב איטריות מטוגנות ומבושלות לא המצאה שלי אני למדתי בבית אימי ז"ל וישנם עוד הרבה אנשים שמכינם כאלה בטעם זה או אחר תהנ- זיוי והנה מתכון של קובה אורז+תמונה שלה
קובה אורז אני לא משרה את האורזו סימונה 5 / מתכונים ו 12:21 | 04/09/05 ומשתמשת באורז פרסי של סוגת הנה המתכון שלי קובה אורז סימונה 5 / מתכונים ו 08:35 | 29/07/03 למעטפת הקובה: 1 קילו אורז 1 קילו חזה עוף טחון מלח חצי כפית כורכום לערבב וללוש היטב את חומר המעטפת לשים בצד. המלית: 1 קילו חזה עוף טחון 2 בצלים קצוצים דק תבלינים:מלח,פלפל.בהרת לקובה.הל טחון. מעט מרגרינה מערבבים לתערובת אחידה. לוקחים כמות מבצק האורז בערך בגודל כדור טניס(הקובות גדולות)יוצרים גומה ומכניסים ממלית הבשר מגלגלים לכדור בכפות ידים רטובות ומשטחים אותו. בסיר גדול מרתיחים מים עם אבקת מרק כורכום וכף רסק עגבניות לאחר שרתח מוסיפים את הקובות כל פעם 5 יחידות כאשר הן צפות מבשלים בערך רבע שעה לבדוק אם האורז התבשל אבל לא רך מידי.מוציאים מהמרק ושמים על מגש לקרור. את הקובות המבושלות מטגנים במחבת לצבע זהוב משני הצדדים. הערות: אפשר להוסיף אבקת מרק גם למעטפת וגם למלית. להמנע מבשול יתר אחרת הקובה תפורר. הרבה עבודה אבל טעים להפליא. במהלך בישול הקובות יש צורך לתבל שוב את המרק (רואים לפי צבע האורז הוא צריך להיות צהוב)