צהרים ומה מכנים?

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכנים?

אצלי כבד+פירה ואצלכם?

אצלי היום

עוף עם מלח בתנור ואיטריות של זיוי האחת וזהו בתאבוןןןןןןןןןןןןן

עוףף יאמיי=מתכון קובה אורז סימונה 5

למען הסדר הטוב איטריות מטוגנות ומבושלות לא המצאה שלי אני למדתי בבית אימי ז"ל וישנם עוד הרבה אנשים שמכינם כאלה בטעם זה או אחר תהנ- זיוי והנה מתכון של קובה אורז+תמונה שלה
קובה אורז אני לא משרה את האורזו סימונה 5 / מתכונים ו 12:21 | 04/09/05 ומשתמשת באורז פרסי של סוגת הנה המתכון שלי קובה אורז סימונה 5 / מתכונים ו 08:35 | 29/07/03 למעטפת הקובה: 1 קילו אורז 1 קילו חזה עוף טחון מלח חצי כפית כורכום לערבב וללוש היטב את חומר המעטפת לשים בצד. המלית: 1 קילו חזה עוף טחון 2 בצלים קצוצים דק תבלינים:מלח,פלפל.בהרת לקובה.הל טחון. מעט מרגרינה מערבבים לתערובת אחידה. לוקחים כמות מבצק האורז בערך בגודל כדור טניס(הקובות גדולות)יוצרים גומה ומכניסים ממלית הבשר מגלגלים לכדור בכפות ידים רטובות ומשטחים אותו. בסיר גדול מרתיחים מים עם אבקת מרק כורכום וכף רסק עגבניות לאחר שרתח מוסיפים את הקובות כל פעם 5 יחידות כאשר הן צפות מבשלים בערך רבע שעה לבדוק אם האורז התבשל אבל לא רך מידי.מוציאים מהמרק ושמים על מגש לקרור. את הקובות המבושלות מטגנים במחבת לצבע זהוב משני הצדדים. הערות: אפשר להוסיף אבקת מרק גם למעטפת וגם למלית. להמנע מבשול יתר אחרת הקובה תפורר. הרבה עבודה אבל טעים להפליא. במהלך בישול הקובות יש צורך לתבל שוב את המרק (רואים לפי צבע האורז הוא צריך להיות צהוב)

העבריה

New member
לא הבנתי.האם הבצק עצמו מכיל קילו

עוף טחון ובמלית עוד קילו,או שזו טעות בהקלדה? ועוד משהו:האם חייבים לטגן אח``כ?(וסתם דרך אגב,איך מטגנים כדור משני הצדדים?האם הוא פחוס?)ח ח ח איזו התקפה! ותודה מראש.

עיברה יקרה נשמה מה שלומך ככה רשום

לתערובת הכנתיח כמו שכתוב והמילוי עשיתי אחרת ולקח לי פחות מקילו אני עירבבתי בשר בקר טחון וחזה עוף בערך ¾ שלושת ריבעי הקילו >>>>>>>>> את לא חייבת להשתמש בכל החזה עוף את יכולה לערבב גם עם הודו כן הם פחוסים/שטוחים אחרי המילוי כאשר זה כמו כדור את לוחצת עליהם ומשטחת ואני לא טיגנתי כי יצאו לי קצת שמנמנים לכן העדפתי להמשיך ולבשל יצאו נהדר גם בבישול נראה לי אולי שמתי הרבה אורז או שהכנתי את המעטפת עבה מידיי בסך הכל יצאו טוב מאוד והעיקר שאהבו

ואצלי לצהריםערב קובה אורז של

סימונה 5 אפונה ברוטב אדום ואיטריות רחבות בטעם שום- החב' הגדולה של איטריות ביצים הרחבות סלט פיטריות וסלט ירקות מתכונים ותמונות יותר מאוחר יש לי עוד עבודה רבה במטבח יהייו אורחים והרבה הקיץ מחו"ל אז הכל בשפע וזה עוד לא הכל אני הולכת להכין בלילה עלי גפן קובה סולת
וזה לאח היקר שוב עוגת בסקוויטים איטיות חומות מרק שעועית עם בשר ועצמות אדום כמובן ומקרונים שמנים חחח שמנים מס' 8 הגדולים זה לאחי שמגיע וחולם בלילות על האוכל של אמא ועוד זהו בנתיים שימרו על עצמכם תהיו טובים וחזקים אלוהים בבקשה שמור נא על חייליינו באשר הם

pirge

New member
זיווש, המלאכה מרובה, והציפיות

גבוהות. שיהיה לך אחלה כיף במטבח. תהני ותבלי. יש אייקון קנאה?????? בהצלחה בכל מעשי ידייך

דנייאלה

New member
זיוי איזה קובות מדהימות. ויחד עם

המרק זו נראית מנה שאי אפשר לעמוד בפניה! הם נראית כל כך אחידים ומושלמים- רואים שהשקעת!

liri לירי

New member
זיוי ../images/Emo24.gif

איזו ארוחה.... הריח מגיע עד לכאן. יושבת ומריירת מול המסך, נוכח הצבעים נוכח הצורות.... לא הייתי מתנגדת להצטרף אל שולחן הצהריים שלך
מעשיי ידייך לתפארת

למעלה