צהרים ומה מכינים

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכינים

אצלי קציצות עוף+גזר\גיל חובב +קוקוס ואצלכם?

bigjack

New member
תבשיל רגל וירקות בניחוח תימני

החלטתי לשדרג את מרק הרגל הרגיל שאני מכין תמיד.... אני מוסיף לו עוד ירקות, קציצות בשר קטנות, כוסברה ושעועית לבנה. עוד מעט הכל יכנס לתנור לבילוי של כמה שעות
בערב נראה איך יצא ונדווח

pirge

New member
פשטידת בטטות אפשר גם פרווה

פשטידת בטטות בהמלצה חמה חמהו pirge / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 13:37 | 29/12/06 פשטידת בטטות-פרווה או חלבית מאת : פירגה קילו בטטות ---------כ-6 בינוניות מבושלות עד לריכוך חלקי 2 תפוחי אדמה מבושלים בקליפה 4\\1 כוס שמן קנולה 4\\3 כוס קמח רגיל 4 ביצים טרופות 2 בצלים קצוצים (מי שרוצה יכול לטגן במעט מהשמן) אני לא טיגנתי. 2\\1 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה 2\\1 כוס שמיר טרי קצוץ 5 עלי עירית קצוצה פפריקה מתוקה מלח,פלפל שחור קורט אגוז מוסקט חבילה גבינת "טוב-טעם" 250 גרם 200 גרם גבינה מגוררת מסוג קשקבל או צהובה מגוררת אחרת מקלפים את הבטטות ותפוחי האדמה. את הבטטות חותכים לעיגולים גדולים את תפוחי האדמה פורסים לפרוסות. מערבבים בעדינות הכל ביחד בקערה גדולה.לשמור על שלמות הירקות. לשמן תבנית קפיץ מס' 26 לפזר עליה פירורי לחם. לצקת את הבלילה וליישר. לפזר פפריקה אדומה על פני המאפה לאפות בחום 175 כ-40 דקות או עד שמשחים תהנו. אפשר להכין בלי הגבינות כפרווה. תהנו. המלצה חמה חמה חמה.

למעלה