צהרים ומה מכינים?

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכינים?

אצלי ספגטי בולנז ואצלכם?

pirge

New member
קינואה צהובה בפול ירוק../images/Emo41.gif - חדש

קינואה צהובה בפול ירוק-חדש וטעים מקור:פירגה 2 כוסות קינואה שטופה ויבשה 2 כוסות פול ירוק -השתמשתי בפול של סנפרוסט שרוכך כ-2 דקות בכלי עם מים במיקרו – וסונן. בצל גדול קצוץ 3 כפות שמן 4\3 כפית כורכום מלח ופלפל שחור לטעם כפית אבקת מרק עוף 3 עלי פטרוזיליה טרייה קצוצים קטן 4 כוסות מים רותחים הכנה: לשים בסיר את השמן והבצלים הקצוצים. להוסיף כפית כורכום ולבחוש. כשהבצל מזהיב,להוסיף את יתר החומרים (בלי המים) ולערבב כדקה. לבחוש כל הזמן. להוסיף את המים הרותחים ולערבב . מיד כשרותח,להנמיך ללהבה הכי קטנה. לכסות את הסיר ולבדוק אחרי 15 דקות. המים צריכים להתאדות בדיוק כמו באורז. אם עדיין לא התאדו,להמשיך לבשל עוד כמה דקות. תהנו.

b a r b a i m a

New member
פירגה, יופי של מתכון. תודה.

הקינואה הפכה אצלנו מזמן לתוספת נפלאה אבל כבר נגמרו לי הרעיונות תודה
יש לך איזה מתכון לדוחן?

b a r b a i m a

New member
הנה אני מאתגרת אותך -

אני מכינה דוחן בתוספת לאורז לבן או כשאני מכינה קינואה (כמו אורז) ומוסיפה לקינואה

הבן שלי חולה בבית..../images/Emo122.gif

מחפשת מתכון למרק מהיר מהיר לארוחת צהרים . לא עוף, אין לי בהישג יד. תודה מראש

ניקי ב

New member
מרק ירקות

מרק ירקות - ניקי ב מצרכים: כרישה חתוכה לפרוסות בצל חתוך לקוביות בינוניות 2-3 גזרים חתוכים לפרוסות בינוניות 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות 2 קישואים חתוכים לפרוסות 9 כוסות מים פטרוזיליה אבקת מרק חצי כף כורכום מל"פ אופן ההכנה: לטגן כרישה, בצל. להוסיף את שאר הירקות, מים , תבלינים. לבשל עד שכל הירקות רכים. הערות: להגיש עם אטריות.

אמנם בלי כרישה

ובתוספת מתקתקה של בטטה. יצא מרק נפלא . אני ובני טרפנו... תודה רבה ניקי (סליחה על איכות התמונה..)

ניקי ב

New member
מרק ביום כזה... קררר

שמחתי שנהנתם. המון בריאות
עשית לי חשק למרק.

pirge

New member
מרק מחומרים זמינים,מהיר ומזין

לטגן בצל בכפית שמן להוסיף: 3 גזרים חתוכים גס 2 תפוח אדמה חתוכים גס אפשר ירק ובטטה ואם יש קישוא מרתיחים ומוסיפים מרק עוף,מלח ופלפל. מעבירים בלנדר מוט לגריסה חלקית משפרים טעמים. בנפרד מכינים אורז או אטריות. פשוט וטעים. מרק עגבניות מהירמרק עגבניות ואורז בצל גדול קצוץ 3 כפות שמן זית או קנולה כף וחצי קמח רגיל קילו עגבניות בשלות- קלופות בלי גרעינים חתוכות לקוביות -----------או קופסה גדולה של עגבניות 3 כפות רסק עגבניות מהולים ב-3 כוסות מים-אפשר לשלב קטשופ 3 כפות אורז מלח סוכר לטעם פלפל שחור אורגנו חצי כפית סוכר מעט טרגון טרי לטגן בשמן את הבצל עד שיהיה שקוף. להוסיף קמח ולבחוש עד שייספג בשמן. מוסיפים עגבניות ומערבבים דקה. יוצקים נוזלים , אורז ומערבבים היטב מוסיפים תבלינים ומרתיחים. אפשר להוסיף מים אם צריך. מבשלים על להבה נמוכה. תהנו.

למעלה