צהרים ומה מכינים אצלי שווארמה+אורז לבן ואצלכם?
ב בובה תלויה על חוט New member 7/12/06 #2 יש לי שאלה אלייך..... איך זה שבשעה 10:37 אצלך זה צהריים ???
ק קיאני New member 7/12/06 #3 ולי יש שאלה אלייך ! מה זה איכפת לך מתי היא מכינה צהריים ? למה צהריים מכינים רק בצהריים ? יש כאלו שאוכלים מוקדם . הבת שלי אוכל צהריים בסביבות אחת עשרה וחצי . בשבילי זה כן צהריים.
ולי יש שאלה אלייך ! מה זה איכפת לך מתי היא מכינה צהריים ? למה צהריים מכינים רק בצהריים ? יש כאלו שאוכלים מוקדם . הבת שלי אוכל צהריים בסביבות אחת עשרה וחצי . בשבילי זה כן צהריים.
ב בסיבוב שני New member 7/12/06 #5 איי, כואב אני מכינה צהריים לפעמים ב- 6 בבוקר כי ב- 7:30 אני יוצאת לעבודה. או לפעמים ב10 בלילה - מאותה סיבה בדיוק. אז מה? זה לא צהריים?
איי, כואב אני מכינה צהריים לפעמים ב- 6 בבוקר כי ב- 7:30 אני יוצאת לעבודה. או לפעמים ב10 בלילה - מאותה סיבה בדיוק. אז מה? זה לא צהריים?
ק קיאני New member 7/12/06 #6 אהבתי אותך ../images/Emo45.gif כל הכבוד לך ,אפילו הקדמת אותי בהכנות לצהריים.
A ady18 Well-known member 7/12/06 #12 למשל היום שזה טרי הכנתי ואני יוצאת מיד אחרי זה לקניות כשעתים ואז חימום קטן ומוכן לאכילה לא אבוא מהסופר ואכין אלא לפני
למשל היום שזה טרי הכנתי ואני יוצאת מיד אחרי זה לקניות כשעתים ואז חימום קטן ומוכן לאכילה לא אבוא מהסופר ואכין אלא לפני
I I מ י ר ב I New member 7/12/06 #8 ../images/Emo9.gifהיכנתי ב6 בבוקר... קציצות עגל במיץ עגבניות אורז טילדה....