רונה 1978,הנה עוף חצי חצי שלי.
נושא: עוף ברוטב מתוק-פיקנטי חצי מבושל וחצי אפוי. כנ"ל התפוחי אדמה. מקור:פירגה חלקי עוף פולקיות\כרעיים 3 כפות סוכר חום ---או 3 כפות סילאן 4 בצלים חתוכים לרבעים גזר גדול פרוס לפרוסות כף פפריקה כף כורכום כף קטשופ כף רוטב צ'ילי מתוק 6 שזיפים שחורים מולענים או שקית תפוחי עץ פלחים מיובשים—אפשר לוותר. בערך כוס וחצי מים מטגנים את הבצלים במעט שמן. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את הגזר והתבלינים ומטגנים דקה . מוסיפים חלקי העוף ומטגנים מכל הצדדים., תוך עירבוב. מוסיפים שזיפים או תפוחי עץ ומים. הוספתי מעל לכל (בלי שייגעו במים) 2 חצאי בטטה מקולפת גדולה מבשלים כ-35 דקות. הבטטה תתרכך מהאדים. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל במידה ויש צורך. כשהעוף מוכן------ מוציאים את העוף והגזר וחלק מהבצלים לתבנית אפיה משומנת להשחמה . אפשר להניח ביניהם את חצאי הבטטות. חום 180 מעלות בתנור שחומם מראש בערך ל-15 דקות. להכניס לרוטב שנשאר בסיר פרוסות או פלחי תפוחי אדמה ולבשל על אש קטנה עד שרך. כ-40 דקות. הכנסתי את הסיר להשחמה נוספת בלי המכסה לתנור. לעוד כ-10 דקות. תהני. בבקשה ובכיף.