צהרים ומה מכינים?

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכינים?

אצלי דג סול ברוטב פטריות+פירה ואצלכם?

מיכל63

New member
עוף ותפוחי אדמה ברוטב טריאקי

צלוי בתנור.... ככה
פה ב
......

אני מכינה עוף חצי מבושל חצי אפוי של

פירגה....... כל כך טעים אף על פי שנשרף מעט הצלחתי מהר להציל אבל ככה האוכל של פירגה גם שרוף טעים!!!

כמה מילים לפירגה....

תודה פירגה על מתכונים מוצלחים - ולא רק על מתכונים מוצלחים, על רצון לשתף לתת ולחלוק. לא רק שבישולייך טעימים להפליא - את מצליחה להעביר אותם בצורה ברורה ומתייחסת לכל הפרטים הקטנים. תודה לך

pirge

New member
אסנת יקרה,אני יושבת לי פה וצוחקת

בפה מלא. מזל שאין אף אחד בבית...חהחהחהחה. הקטע של הצילום כשכולם מסביב רעבים,ממש מצחיק. תהנו ובתיאבון. בבקשה ובהנאה רבה.

רונה 1978

New member
יוכי/ אסנת / פירגה..אפשר מתכונים?

יוכי העוף ברוטב טריאקי נראה מעולה, אשמח למתכון אם יש אסנת / פירגה- אשמח למתכון לעוף חצי-חצי... תודה מראש לכולכן. רונה.

pirge

New member
רונה 1978,הנה עוף חצי חצי שלי.

נושא: עוף ברוטב מתוק-פיקנטי חצי מבושל וחצי אפוי. כנ"ל התפוחי אדמה. מקור:פירגה חלקי עוף פולקיות\כרעיים 3 כפות סוכר חום ---או 3 כפות סילאן 4 בצלים חתוכים לרבעים גזר גדול פרוס לפרוסות כף פפריקה כף כורכום כף קטשופ כף רוטב צ'ילי מתוק 6 שזיפים שחורים מולענים או שקית תפוחי עץ פלחים מיובשים—אפשר לוותר. בערך כוס וחצי מים מטגנים את הבצלים במעט שמן. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את הגזר והתבלינים ומטגנים דקה . מוסיפים חלקי העוף ומטגנים מכל הצדדים., תוך עירבוב. מוסיפים שזיפים או תפוחי עץ ומים. הוספתי מעל לכל (בלי שייגעו במים) 2 חצאי בטטה מקולפת גדולה מבשלים כ-35 דקות. הבטטה תתרכך מהאדים. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל במידה ויש צורך. כשהעוף מוכן------ מוציאים את העוף והגזר וחלק מהבצלים לתבנית אפיה משומנת להשחמה . אפשר להניח ביניהם את חצאי הבטטות. חום 180 מעלות בתנור שחומם מראש בערך ל-15 דקות. להכניס לרוטב שנשאר בסיר פרוסות או פלחי תפוחי אדמה ולבשל על אש קטנה עד שרך. כ-40 דקות. הכנסתי את הסיר להשחמה נוספת בלי המכסה לתנור. לעוד כ-10 דקות. תהני. בבקשה ובכיף.

יוכי68

New member
אני תמיד מגדילה את התמונה

כדי לראות טוב טוב מה יש בפנים...............ושלך נראה עסיסי...והבטטה ממש קוראת לי חחחחחחחחחח

pirge

New member
../images/Emo6.gif מיכלייייייייילמרות שאני צמחונית

נראה מעולה.

מבשלת

New member
זה כל כך טעים בתמונה

איך את עושה אותו ? האם יש מתכון? תודה מראש

למעלה