צהרים ומה מכינים?

סנאית 12

New member
פתיתים מאוד פשוט להכין../images/Emo27.gif

את פשוט מרתיחב מים שמה כף שמן בסיר קטן או בינוני ומחממת טיפה אח"כ מוסיפה כוס פתיתים לסיר מערבבת מאדה טיפה ,מוספיה אם את רוצה תוספות של ירקות רכים(גמבה, ירק, גזר מגורר, וכו'), מערבבת ומוסיפה תבלינים ,מוסיפה כוס מים מערבבת וסוגרת על חצי מכסה על אש קטנה מאוד,כמו אורז, למשך 6 דק', ומידי פעם מערבבת,בודקת שהפתיתים מוכנים סוגרת את הגז וסוגרת את הסיר לסוף הבישול. בהצלחה.

סנאית הרבה תודה ../images/Emo140.gif

ואם אני רוצה עם רסק כמה כפות לשים 2 זה מספיק כי הבת שלי אכלה באיזה מקום פתיתים אדומים ומאוד אהבה תודה רבהההההההה.

אם את מוסיפה רסק תוסיפי עוד

חצי כוס מים, הרסק בולע את המים , בעיקרון לכוס פתיתים את יכולה לטגן בצל עם חצי כף רסק עגבניות את יכולה לשים גם שום, ועגבניות טריות אחת. מוסיפה לזה שתיים וחצי כוסות מים רתוחים או שאת מביאה להרתחה , ואז מוסיפה את הכוס פתיתים מביאה לרתיחה מכסה את הסיר חלקית ומנמיכה את האש ל 6 -8 דקות..............בתאבון

נאוה שפ

New member
פתיתים אדומים

אני מבשלת בסיר בנפרד: קופסת רסק כף שמן מים (מלוא הקופסה הריקה של הרסק) כפית סוכר וכשהפתיתים ממש מוכנים אני לא מחכה את החמש דקות אלא מיד שופכת אותם לסיר עם הרוטב המורתח, ואז סוגרת ומחכה חמש דקות לפני הפתיחה.

DUKASIT

New member
גם אצלי מרק עוף עם ירקות ותכף

אכין קוסקוס משקית. לערב הוצאתי מושטים ואכין אותם בגריל עם סלט פטרוזליה ובצל. סלט מדהים - חבילה פטרוזליה קצוצה דק דק + שני בצלים קצוצים דק. מתובל בשמן לימון ומלח. סוף הדרך.

al55

New member
אצלינו שווארמה ביתית מדהימה

זה מכשיר לשווארמה ביתית שקנינו לאחרונה כיף של דבר, מומלץ מאוד במיוחד למשפחה גדולה.

bigjack

New member
מצאתי בלוח יד שנייה ב-600 שח'

באתר הומלס הקלדתי שווארמה בחיפוש.

bigjack

New member
../images/Emo24.gif אלונה ../images/Emo124.gif|חיבוק

לאיפה נעלמת לנו??????????? תגעגעתי המון אלייך והיית חסרה כאן...מקווה שהכל בסיידר אצלכם אני רואה שהפרגולה הפכה לעמדת שווארמה
כמה עולה מנה??
יאללה אני מקווה שהפעם את נשארת....ד'ש לבעלול

12רוניתי

New member
הכנתי היום ירקות בתנור של פירגה עם

פלפליים עם רוטב צילי סויה ועוד ( המתכון עם שקית קוקי עליו וויתרתי ושמתי רק נייר כסף) מעדן. פירגה תודה. בהחלט מוצלח.

למעלה