צהרים ומה מכינים?

ady18

Well-known member
צהרים ומה מכינים?

אצלי שווארמה +תפוחי אדמה במיקרו ואצלכם?

pirge

New member
מאפה אטריות ביצים ותרד../images/Emo41.gif

מאפה תרד באטריות ביצים חדש ובהמלצה חמה. פשוט מעדן. מאת:פירגה חבילה אטריות ביצים כ-200 גרם חבילה עלי תרד קפואה כ-800 גרם שקית בצל מטוגן -------- או לחילופין לטגן 2 בצלים קצוצים ולהזהיבם. 4 ביצים שלמות 4 קוביות שום דורות -------- או לחילופין שום טרי כתוש. כ-300 גרם גבינה חמד 200 גרם גבינה קשקבל מגוררת. אין צורך בתבלינים.התיבול מהגבינות משבח את המאפה. 100 גרם נוספים של גבינה קשקבל מגוררת לציפוי המאפה , לפני הכנסתו לתנור. מעט פפריקה לזרזוף. הכנה: מבשלים את אטריות הביצים ומסננים. מאדים את עלי התרד במיקרו וסוחטים. (לא לקצוץ) מערבבים את התרד הסחוט, הגבינות, הביצים,השום והבצל. חצי מכמות האטריות מסדרים על תבנית משומנת חד פעמית, או פיירקס בינונית . יוצקים מעל לאטריות את כל התרד. מכסים ביתר האטריות. מיישרים. מפזרים את גבינת הקשקבל שהשארנו לציפוי מזרזפים מעט פפריקה מתוקה. חום התנור 175. כ-50 דקות. תהנו.

פירגה המאפה החדש נראה מעדן!

אפשר להמיר את הקשקבל בגבינה צהובה דלת שומן 9%? מעניין ששילבת אטריות ביצים שום שהן מככבות בפשטידות שלי בזמן האחרון. חברה המליצה לי להשתמש באטריות ביצים+2 אשל כבסיס לפשטידה ולזה אפשר להוסיף כל ירק שרוצים. אמנם פשוט, אבל דיאטטי וטעים מאוד.

pirge

New member
לאחרונה,אני מנסה להכין את

המאכלים החדשים שלי לפי מצרכים שיש לי בבית..אני מנסה לשלב את המרכיבים,ומכינה..ואם זה מוצלח,אני מעבירה אליכם. המאפה הזה מעדן . פשוט מעדן . בוודאי שאפשר להמיר לגבינות רזות ,בכל מתכון. ההבדל בטעם כמובן. בדרך כלל, מילאתי במלית הזו בצק עלים או בורקס. תהני.

למעלה