צהרים ומה מכינים?

עטרהלה

New member
אפשר להכין את המתכון עם הודו אדום?איך להכין ה

להכין את ההודו האדום כתבשיל טעים ? יש לי קילו הודו אדום ואני רוצה להכין לערב שישי..

pirge

New member
הודו אדום--הבישול מתארך לשעה וחצי או יות

את תפוחי האדמה מכניסים לקראת הסוף לתוך הרוטב--- או למעלה מעל כל התכולה--- ויתבשלו מהאדים (מכסה סגור) יהיה גם צורך להוסיף כל פעם מים רותחים -לכסות היטב-לבחוש מדי פעם-לבדוק מדי פעם עד שהבשר רך. תהני

pirge

New member
עטרהל'ה,קחי עוד מתכון מעולה שהמרתי

מתבשיל עוף חצי חצי להקפצת פרגיות. זה יהיה מתכון מנצח
מכירה את העוף חצי חצי שלי?? פרגיות/חזה מוקפצות בתוספות לפי בחירה
תתאימו את התוספות לפי מה שהילדים אוהבים
מקור:פירגה עד קילו פרגיות/חזה עוף חתוך לרצועות 3 כפות סוכר חום ---או 3 כפות סילאן 4 בצלים חצויים ופרוסים דק 4 כפות שמן קנולה גזר מקולף פרוס לפרוסות כף פפריקה מתוקה מרוקאית - נהדרת לצבע קורט קינמון כף כורכום כף קטשופ מלח ופלפל לפי טעם אחרי טעימת הרוטב (מי שרוצה יוסיף במקום מלח כפית מרק עוף) כף רוטב צ'ילי מתוק – לא חובה בערך 4\1 כוס מים התוספות לפי בחירה: אורז------ נודלס---- פטריות שמפיניון גדולות חצויות קשיו----בטטה---מיני תפוחי אדמה----ברוקולי-----כרובית-----אפונה---שעועית ירוקה/צהובה----פירות יבשים מגולענים. את הירקות לחתוך קוביות ולבשל לפני הבישול/ההקפצה. מוסיפים אותם בסוף לדקותיים וזהו...... אורז / נודלס לבשל שיהיו מוכנים הכנה: מטגנים את הבצלים בשמן עד הזהבה חומית. מוסיפים סוכר/סילאן ומערבבים. מוסיפים את הגזר והתבלינים ומטגנים דקה . בוחשים כל הזמן. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים תוך הקפצה 2-3 דקות - לזרזף מעט מים - מדי פעם--- במידה והרוטב יבש. מוסיפים את התוספות שבחרתם ומקפיצים הכל ביחד כדקה דקותיים---- לקבלת צבע אחיד לכל התבשיל להגיש מיד בקישוט של עלי פטרוזיליה טרייה ולהנות

למעלה