צהרים בנווה צדק

sharonchi

New member
צהרים בנווה צדק

יש לכם רעיונות לארוחת צהרים בנווה צדק? לא סוזאנה ולא בליני בבקשה. האם אחד מהמקומות הפעילים בלילה (למשל ננה בר או ננוצ'קה) נחמד גם בשעות הצהרים?

meravbr

New member
ננה בר היא על גבול נווה צדק,

ננוצקה - ממש לא (רח' לילינבלום...). ישבנו בננה בר במספר שישישבת בצהרים והיה נחמד למדי (בחצר). בננוצקה עוד לא ישבנו...

רומי 007

New member
ננוצ'קה

לא בנוה צדק אלא בלילינבלום אבל מקסים מקסים מקסים בכל שעה משעות היום

מ ת ה להגיע לננוצ'קה ../images/Emo99.gif

עכשיו יש לי 3 מקומות לבחור ליומולדת

sharonchi

New member
שאלה מתבקשת ../images/Emo68.gif

מה השניים האחרים? ניחוש אחד: ברברסקו

להלן ../images/Emo26.gif

רפאל- למרות שהייתי בא לי שוב...
ארטישוק- חלק נהנו מאד וחלק ממש לא- לא ישרו קו על גודל ואחידות המנות
קורדילה- לפי הביקורות באתר של REST- אין אחידות במנות ולעיתים השירות גרוע- עם זאת- ניר צוק...
ננוצ'קה- היו פה ביקורות מעולות ונראה לי שאמות על האוכל. טוב, כנראה שזה 4
אבל בינהם הבחירה

meravbr

New member
../images/Emo132.gif אני בהחלט הייתי הולכת על

רפאל לרגל יומולדת, ואף מזמינה את הספה בשביל בילוי זוגי מושלם
שיהיה לך יומולדת שמח
לשוקולד בלגי מצוין שקיבלנו מחברים מתוקים וסופסופ אכלנו היום אחרי -
למחלת החום הארוכה של הקטנטונת (שהרקיעה עד 40.6
) ושכללה ביקור בחדר מיון, ושנראה שהיא בדרך להתאוששות ...

Lear22

New member
אני דווקא

הייתי הולך על מקום אחר, כרמלה בנחלה אני מת ללכת לשם מלא מלא זמן לארוחת טעימות

רומי 007

New member
ולדעתי

אין שום סיבה שלא תלכי לכולם. פשוט תפרסי את זה על מספר שבועות. אפשר לחשוב שיציאה למסעדה זה משהו "חריג" אצלכם (אצל חמותי למשל יציאה למסעדה זה ממש ארוע שמדברים עליו לפני ואחרי שנתיים)....אם את בקטע רומנטי לכי עם בעלך לארטישוק. אם יש יום חופש לכו בצהריים או בשבת לרפאל (בערב קצת יקר מדי לטעמי). אם אין שום מגבלות ובא לך גם להזמין חברים לכו לננוצ'ה. לא יקר, אוירה מטריפה. נתת לי רעיון איפה לחגוג את יום ההולדת שלי השנה. זהו. ננוצ'קה.

Benjamin Turner

New member
מקדימה את המאוחר...

ומנצל"שת קצת
בעוד קצת יותר מחודש יחול יום הולדתי ה24, ואת בחירתי לגבי המסעדה ברת המזל שתזכה לארחני בו ביצעתי כבר מזמן... צהרי שבת ברפאל, ללא ספק. אכלתי ברפאל מספר פעמים בימי חלדי ונהניתי בכולן, אך מעולם לא כפי שנהניתי מהעסקית של צהרי יום שבת. באופן כללי, כידוע לבאי הפורום באשר הם, מדובר במסעדה איכותית ושווה ביותר: המרגריטה פסיפלורה בליגה בינלאומית (אני לא שותה יין, אל תהרגו אותי
), הפוקצ'ה... (כל מילה מיותרת), המנות רובן ככולן נפלאות וצורת הגשתן מיוחדת ומושקעת, השירות מקצועי ונעים מבלי להיות פלצני והבילוי כולו הוא חוויה אמיתית. הדבר היחיד שעלול לפגום בהנאתה של בחורה בעלת תיאבון בריא כשלי במקומות שכאלה הוא גודל המנות המיניאטורי משהו (ע"ע מנת הרביולי שמוגשת כמנה ראשונה בעסקית של אמצע השבוע וכוללת בדיוק 4 רביולי, אמנם טעימים ונתונים בתוך צלחת מצוירת להפליא ברוטב ובירקות ובכל זאת). פגם זה נמנע לחלוטין בעסקית של שבת. אז מה היה שם? לראשונות קיבלנו מבחר מאזטים בשיטת "אכול כפי יכולתך", שכללו בין היתר סביצ'ה, טוסטוני כבד אווז/ברווז, חציל ביוגורט, כבש עם בורגול ופלפלים וקישואים קלויים (היו עוד כמה שכבר הספקתי לשכוח את תכולתם) והיו נהדרים בטעמם אחד-אחד. פשוט כיף, לשבת מול הים בחברה נעימה ולאכול בנינוחות מגוון נפלא שכזה (בלוויית הפוקצ'ה הלוהטת, נוטפת שמן הזית והמתובלת במלח גס, כמובן). לעיקריות לקחנו:
ראמפ סטייק, נתח בשר עסיסי, עשוי מדיום-רייר כראוי, שהוגש עם פירה תפוחי אדמה והיה טעים מאוד (על אף טעמה המשובח של המנה לא הצלחתי לסיימה, ובזאת נגוזו חששותי לגבי רעב פוסט-ארוחתי)
כבדי עוף נימוחים שהוגשו עם אותו הפירה והיו גם הם טעימים ורבים מן הצפוי.
קלאמרי צרובים, שלא הספקתי לטעום. אנקות ההנאה שנשמעו משמאלי הותירו מעט מאוד מקום לדמיון ולספק לגבי איכותה של המנה. לקינוחים לא הגענו, היינו פשוט מפוצצים. (אוף, אני רוצה יומולדת ועכשיו!) נ.ב. בזאת הסתיימה הביקורת הראשונה שלי בפורום המקסים (קצת חנפנות לא יכולה להזיק, נכון?) הזה. אם הגעת עד לכאן-

גידי42

New member
ואאאו.... צלחת את טבילת האש

ביקורת מקסימה! אני במתח לקרת יום ההולדת 24 . ספרי לנו לאן תלכי? בכל מקרה מצפה לראותך לעתים יותר מזומנות. בין ניתוח לניתוח!

Benjamin Turner

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ו../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

(ידעתי שאפשר לסמוך עליך
)

liti

New member
רק שלא תתאכזבי!

מתנצלת שאני קצת פסימית, שלא כהרגלי, אבל הרבה פעמים יש נפילות דווקא באירועים שמצפים להם מאוד גם אם המקום בדרך כלל שומר על רמה קבועה (כמו שהפולניות אומרות "כגודל הציפיות כך גודל האכזבות..."). מאחלת לך שביום הולדתך יהיה לכם בילוי מהנה ומענג ושתהנו לפחות כמו בארוחה שתיארת!

Benjamin Turner

New member
מתנצלת על האופטימיות ../images/Emo9.gif

(בעיקר בפני מרפי, ולאור העובדה שאופטימיות לא ממש מאפיינת אותי בימים כתיקונם) נכון ש"כגודל הציפיה כן גודל האכזבה", אבל מצב הרוח הנוכחי שלי מכתיב הנאה מהציפיה עצמה, מהפנטזיה, מהמגדלים הפורחים באוויר (לגבי יום ההולדת בכלל, לאו דווקא הארוחה באופן ספציפי). אין לי שליטה על שלמות האירוע כשלעצמו, אבל תחושותי לגביו בהחלט נתונות בידי, וחבל לי לוותר על הנאתי מהן. בכל אופן, תודה ליטי, מהפה שלך לאוזן של ההוא למעלה

anatc

New member
אירית, איזה יופי של ביקורת../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

צלחת את טבילת האש, ועוד בביקורת על THE רפאל
החזרת אותי לצהרים בשבת לפני שבועיים, ועל הבוקר עשית אותי רעבה...מאד מזדהה עם התגובות שנשמעו לשמאלך לנוכח הקלאמרי הצרובים, אכן מנה
. מאחלת לך יומולדת טעים וכיפי ותסבירי לי משהו: את תחביב משמוש הכלבים אני מבינה ומזדהה, אבל "ביתור גופות" כתחביב?!
הומור של סטודנטים לרפואה, מן הסתם...

Benjamin Turner

New member
תודה../images/Emo13.gif

היות ותיאורים רלוונטיים בפורום הספציפי הזה עלולים לגרום לשפל בענף המסעדנות בארץ
אציין רק שבניגוד לציפיות של מי שלא היה מעולם בחדר דיסקציה, "ביתור גופות" הוא אחד הדברים המעניינים ביותר עלי אדמות, וכמו שהמרצה שלי לאנטומיה אומרת, זו ההזדמנות היחידה של רפואנים לחתוך בחופשיות מבלי להכאיב ומבלי לגרום נזק
נ.ב. באמת שאין בי שמץ נקרופיליות, אלה רק געגועיי לאנטומיה מקרוסקופית

sharonchi

New member
ננה בר

בסוף הייתי בננה בר, בחצר המקסימה שם. היינו שתיים וחלקנו מנת פטה כבר עוף וסלט קלמרי. שתי מנות מוצלחות לדעתי. לקינוח אכלנו פונדנט שוקולד ברוטב ג'ינג'ר, שהיה מאוד טעים (לא חם מדי ומתוק כמו במקומות אחרים), רק שלא היה שם רוטב ג'ינג'ר. לא חקרנו בנושא כי הנחנו שאגוזי הלוז שהתלוו למנה היו מצופים בג'ינג'ר. בקיצור: מנה אחרונה טעימה ולא כבדה מדי, אבל ללא ניחוחות אוריינטליים. אני חששתי שנהיה לבד אבל חששותי התבדו. יש בצהרים עסקיות שנראות מאוד משתלמות בטווח מחירים של 55-65 שקלים לשלוש מנות.

meravbr

New member
יופי שנהנתם בסוף ../images/Emo70.gif

העיסקיות נשמעות משתלמות ביותר

למעלה