צהריים

LindZiv Cohan

New member
צהריים../images/Emo42.gif

אזזז, איך היה היום שלכם?
ספרו, שפכו וחפרו. זה המקום

נחמד...

שעתיים גיאומטריה על הבוקר-סיוט! אחרי זה היה אמור להיות גיאוגרפיה אבל כנראה שהמורה לא הגיע.. אז היה לנו במקום שיעור חופשי כזה בכיתה
עם המורה לתנ"ך..ואז המורה לספרות באה והתחילה ללמד אותנו ספרות החצופה
אחרי זה היה מדעים:\ אחרי ערבית:\ פעם ראשונה שהיינו השנה בחדר ערבית.. ואחרי זה חינוך.סתם דיברנו על התעודות מחר ועל הספר מחזור ודברים כאלה של מחנכות סתם עוד יום...
ערב טוב לכולם:]

LindZiv Cohan

New member
יום ארוך../images/Emo178.gif

שעה ראשונה תקשורת, היה בסדר. שעה שניה מתמטיקה, היה נחמד ומצחיק נורא
שעה שלישית אנגלית, היה בוחן, המורה יצאה באמצע והציצה מהחלון
ושעת ארבע אני וחברה שלי נשארנו כדי לערוך סרטון לתקשורת בחדר עריכה, ופתאום גילינו שהקובץ לא טוב, ולא היתה לנו דרך להעלות את החומר גלם מחדש, אז נדפקנו
הלכנו לקניון ואכלנו צ'יפסD: ואז באוטובוס הביתה [של הביצפר] באתי לרדת בתחנה שלי מהדלת האחורית ופתאום התיק שלי נתקע בספסל, ולא יכולתי לרדת, איך שהצלחתי למשוך אותו, הנהג סגר את הדלת והמשיך לנסוע... אז צעקתי לו שיעצור, הוא פתח את הדלת, באתי לצאת והוא סגר לי אותה בפרצוף, ואז שוב ביקשתי שיפתח, פתח וסגר לי בפרצוף.
אז הלכתי קדימה והוא אמר שיש לו בעיה עם החשמל באוטו, ושאני ארד מהדלת האחורית, חצי שעה שאלתי אותו אם הוא רציני וזה, אז הלכתי אחורה, הדלת היתה פתוחה, באתי לצאת והוא שוב סגר
וכללללללל האוטובוס צוחק
עד שסופסוף הוא הואיל בטובו לתת לי לצאת
ועכשיו חזרתי מטניס, היה נורא מעצבן, יש לי מאמן נורא מציק והיום פגע בו כדור בראש בפעם השניה בשבועיים האחרונים

יום משעמם...

היה לי מבחן במתמתיקה על הבוקר מבחן מעצבן
אח"כ כל היום היה משעמם לא למדנו בכלל והייתי צריכה להשאר עד 3:30 כי הייתי צריכה לעזור לילדים בהכנת תפאורה לאיזה הצגה,חזרתי הביתה היה כבר 4:00 בקיצר יום משעמם ומקווה שמחר לא יהיה ככה

LindZiv Cohan

New member
איך התעודות שלכם?../images/Emo2.gif

לי האמת חרא תעודה, אבל בתכלס הציונים מגיעים לי
אני אחסוך מכם את הציונים, אני רק אגיד שעברתי בחראבית- אני זכאית לקבל תעודת בגרות!
ושעברתי בתקשורת, שממש לא מגיע לי, כי בשני המבחנים שלי נכשלתי:S אני נורא מקווה שבמבחן האחרון בתקשורת הצלחתי, כי זו פאקינג המגמה שלי
אבל אני מתנחמת בכך שכל הכיתה על נכלשים

LindZiv Cohan

New member
ואני בערבית קיבלתי שנה שעברה 45

אחרי שלפני שנתיים קיבלתי 96.. המורה פשוט שונאת אותי...:/ באמת אבל

LINDSAY15

New member
==>

אופפ הכל הולך חלק בביצפר אבל במתמטיקה אני לא טובה בכלל אני מפחדת כ"כ להכשל בשאלון 001 בבגרות!לכן הבאתי מורה פרטי אני מקווה שאני יצליח להבין את החומר עד לסוף השנה =\ היום היה נחמד רק חבל שהזיקו אותנו שעה סתם המורה לתימטומטיקה לא באה היום והייתה לנו שעה חופשית ורצינו להגיע מהר לבית ולא הקדימו לנו אופפ היום עוד היה נורמלי לעומת ימים אחרים :(

LINDSAY15

New member
כן..אני לא חייבת יותר..

אני פשוט לא סובלת ת'זה בטח לינדזי אוהבת את זה כי קל לה חח

התעודה שלי../images/Emo3.gif

אחלה תעודה
תנ"ך- [77] טוב ספרות- [88] כמעט טוב מאוד לשון- [85] כמעט טוב מאוד הסטוריה- [86] כמעט טוב מאוד גאוגרפיה- [60] מספיק מדעים- [75] טוב פיזיקה- [70] כמעט טוב ערבית- [80] טוב של"ח- [97] מעולה חנ"ג בנות- [85] כמעט טוב מאוד מתמטיקה א'- [65] כמעט טוב אנגלית א'- [94] טוב מאוד התנהגות- ראוי לשבח הממוצע שלי 80.16666667
לא משהו.......שנה שעברה היה לי ממוצע יותר גבוה והיו פחות מקצועות!.

למעלה