צהריים נפלאים

צהריים נפלאים

מחר בערב ערב חג שבועות האם יש מאכלים מיוחדים שאתם מכינים לחג הלבן? יש האוהבים מוצרי בצק העשוים מבצק וגבינה ויש החוגגים על בורקס וסלטים ירוקים וטריים מה מתבשל במטבח שלכם לערב החג הקרוב?

חג בלבן

הכנות בעיצומם לחג מארחת ביום רביעי , התחלתי עם 20 איש וגדלנו וצמחנו וכרגע ידוע לי על 40 איש שבוודאות יגעו ,וערב החג יש אצלי מפגש חברים ..כך שאני בעיצומם של הכנות ..כרגע מונח על הגז מרק בצל . חצילים בקלייה ובצקים תופחים. את תפריט החג פרסמתי בבלוג שלי ,אבל עקב גדלה במספר האורחים מוסיפה מאכלים . בעיקרון הדגים והסלטים הם מרכז הארוחה.

ערב חג נהדר

את יודעת לארח נהדר,, את בשלנית מעולה ומברכת אותך שיהיה ערב חג נהדר לכולם חג שבועות הוא חג של התכנסות בצוותא והאמת שבאוכל החלבי אפשר לגוון המון שתהיה לך ברכה במעשי ידייך את אשת חייל אמיתית

li 3 האחת

New member
אני והילדים...

נוסעים לצימרים עם אחותי וחברים טובים.. לפי ההלכה מחר בערב צריך לאכול בשר ולא חלב. שנים מאז שהתחתנו הוא התעקש ולא ויתר על בשר בערב חג לכן ממשיכה את המסורת על כן התארגנו ומכינים על האש כמטב הבשררררר. בצהרים שנגיע נאכל חלבי כל אחת מכינה פשטידות,בורקסים,סלט יוני,לזניה,ורביולי... ובבוקר החג גם נאכל גבינות כך שזה מתאזן.. שיהיה לכולם חג נפלא... אוהבת ~ליאת

חג שמח ליאתי

זה מה שנקרא מסורת ,ההמשכיות של המנהגים ממשיכים לעשות את מה שראינו את ההורים עוושים וזה שאת ממשיכה את המסורת שהילדים ראו זה נפלא ומאחלת לכם חג שמח וחברה נהדרת בצימר שאוירת החג תעטוף את כולכם שנאמר שבת אחים גם יחד

למעלה