צהריים משובחים

dibablas

New member
וחשבתי על כך

שבהתאם לפורמט "היפה והחנון" ימציאו תוכנית של המסתנן ופעילת השמאל, מביאים 10 מסתננים סודנים/אריתראים ו10 פעילות שמאל וארגוני "זכויות האדם" יכניסו אותם שם וינסו ליצור זוגות.
איך כותבים כדי להעיד שמדובר בציניות בצורה צפונבונית ידועה לשמצה?-NOT

Doctor Goblin

New member
דוקא פורמט של זוגות מקצוות פוליטים עשוי לעבוד

כלומר הפכים.
בהנחה שלא יהרגו האחד את השנייה.

Doctor Goblin

New member
אם כבר

למסתנן הייתי מצמיד את אורטל בן דיין.

לפעיל "זו ארצנו", מישהי מנשות ווטש.

dibablas

New member
דווקא אב"ד?

היא בגדול פעילת שמאל והבנתי שהיא בהתחלה היתה בעדם ובהמשך בעקבות כך שגרה ועובדת שם שינתה את דעתה, אבל עדיין היא מתונה יחסית.

Doctor Goblin

New member
היא הנציגה הכי אותנטית של הגרים בדרום תא

וחיכוך בינה לבין מסתנן יהיה הרבה יותר מעניין מפשוט אחד שירטון שצריך להחזיר אותו לאפריקה.

dibablas

New member
למה אתה אומר את הדבר המופרך הזה?

הנציגה הכי אותנטית??
קודם כל הדעות הכלליות שלה, הסגנון הכללי והאג'נדה הפמיניסטית בהחלט לא מביאה אותה לעמדה של נציגה אותנטית של האוכלוסיה הזו, ממה שראיתי גם התושבים שם לא רואים בה כזו.
אם כבר ובצורה הרבה יותר משמעותית מאי גולן ואפילו ד"ר מיכאל בן ארי.

Doctor Goblin

New member
מיכאל בן ארי אינו נציג אותנטי

הוא נציג בכנסת שמשתמש באנשים למטרות שלו.

בנציג אותנטי הכוונה לפעילה ציבורית שחייה שם עם האנשים ועם המצוקות שלהם. שהדעה שלה מתעצבת מהמצוקות הללו. אני יודע שהיא לא הכי פופולרית, אבל היא גם צבעונית, גם דעתנית וגם בעד פתרונות טרנספר למסתננים. אין מתאים ממנה.

מאי גולן מתעסקת רק במסתננים ובעיקר בפעילות פופוליסטית. שוב, זה פשוט פחות מעניין לטעמי. אין מקום להתפתחות.

dibablas

New member
אא הנה

טוב אני כמובן לא מסכים איתך וגם רוצה ליידע אותך או להזכיר שבן ארי נולד וגדל בשכונות האלה.
לגבי מאי גולן היא אולי מייצגת חלק קטן, צעיר ולא מייצג מהאיזור שם.

Doctor Goblin

New member
וכיום הוא בעיקר מנצל את המצוקה שלהם למטרותיו

ועובדה שכיום הוא בכלל חי בשומרון ולא שם.

dibablas

New member
גובלין?

מופיע למעלה שכתבת הודעה והיא לא מופיעה כאן, אז שתדע שלא מחקתי

תעלה שוב את ההודעה

שרוני68

New member
אם אתה זוכר, ניסו לעשות את זה

בשנה שעברה ב"באח הגדול".
ערן הימני מול סער השמאלני.
רק שבסוף הסתבר שערן לא היה כזה ימני,
והם הפכו לחברים הכי טובים.

יותר מאוחר הצטרף דייר ימני מהדיירים החדשים
שלא ידע לדבר ולהתווכח, וסער אכל אותו בלי מלח.

dibablas

New member
היו באמת בעונה הזו

הרבה ויכוחים פוליטיים-אידיאולוגיים, באמת נראה לי שפעם אחת לעשות אח גדול עונת הפוליטיקאים יכול להיות רעיון נהדר

Aronsona

New member
שמעתי אתמול דיון (עאלק דיון) על הנושא אצל

ניסים משעל והגעתי למסקנה שאני לא מצליח להבין איך באמת אפשר לפתור את זה.
ברור לי לחלוטין שמה שקורא עכשיו ואיך שזה נראה לדרום תל אביב זה לא תקין אבל......

ברור לי שאי אפשר לפתור את זה בזבנג וגמרנו כמו שברור לי שאי אפשר לפתוח את הדלת לכל החמישים ומשהו אלף פליטים\מסתנני עבודה שהגיעו לכאן.
לצערי אני לא מצליח לשמוע איש שפוי שיציע הצעה רצינית

dibablas

New member
אני חושב שהפתרונות שמתחילים

להיות מיושמים הם טובים והפתרון יבוא בצורה משולבת של הרבה דרכים.
יש א מתקני השהייה שיוצרים הרתעה גם אם לא מלאה, יש את הפיצוי שמעניקים למי שמוכן לעבור מכאן ואכן המספרים של העוזבים עלו בעקבות העלייה במענק הזה(אם כי עדיין יחסית זניחים), יש את הגדר כמובן שזה המונע העיקרי להמשך ההסתננות לכאן ויש גם את החוק שלא יודע אם הוא עבר או עדיין עובדים עליו של מניעת האפשרות שלהם להוציא מכאן כספים למדינותיהם.
אבל אין ספק שכל אלה גם אם יצמצמו קשה לי לראות איך הבעיה נפתרת, נקווה לטוב.
לגבי הדיון בניסים משעל-זה היה ברדיו או בטלויזיה?כי שמעתי "דיון" על זה אצלו ברדיו, כאשר תושבת דרום ת"א מדברת בכאב וח"כית של מר"צ מגיבה בהתעלמות וניתוק ושמעתי מידידה שהיה גם דיון כזה בתוכנית שלו בטלויזיה שזה לא ראיתי אז למה התכוונת?

Aronsona

New member
אני מקווה שאכן מספר המשתכנעים לחזור יגדל ותוך

כמה שנים המספר שלהם יהפוך לנסבל.
היתה אתמול תכנית טלוויזיה בהנחיית ניסים משעל ובצד אחד היו מירי רגב ועל ידה תושבת דרום ת"א
ומן הצד השני פרופ. מאוניברסיטת באר שבע ולידו פעילת זכויות אדם צעירה.
אז דעותיה של מירי רגב ידועות ואתי מאד לא משכנעות.
זו שלידה דיברה כמו ארסית מצויה ולכן היה קשה להתייחס למה שאמרה.
פעילת זכויות האדם לא הציעה תכנית אמיתית ולכן אי אפשר היה להתייחס גם אליה ברצינות .
והפרופסור, נראה היה שיש לו משהו רציני להגיד או להציע אלא שמירי רגב לא נתנה לשמוע אותו.

למעלה