צהריים לכולם

צהריים לכולם../images/Emo42.gif

מה שלום כולם בשבת חמה זו???? סתם רציתי לשאול איך אתם מעבירים את השבת:) אני אישית לא עשיתי משו מיוחד. קמתי ב 7 בבוקר, תליתי כביסה, לקחתי את הכלבים שלי לסיבוב, התקלחתי, אכלנו ארוחת בוקר, ראיתי ערוץ ההיסטוריה ונרדמתי לאיזו שעה והיה לי סיוט בנושא השואה..וזהו..אח"כ ראיתי קצת סיינפלד ותוכנית בערוץ 1..עוד 40 דקות יש "גלובוס" - בתקווה שיהיה הפעם נושא מעניין. מה עם שבוע הספר העברי?? מישהו כבר הלך?הולך?:)

nOway1

New member
צהרים טובים .. והמשך יום נעים לכולם ..!

היום עשינו על האיש .. אנחנו והשכינים ו היה כף .. ברוך השם אימא הרגישה טוב היום .. תודה לאל .. אחרי הארוחה הגדולה .. עזרתי לאימא לנקות את הבית ..התקלחתי .. ועכשיו עושה שיעורי בית .. ו זו .. שיהיה לך שבת שלוםםם....ושבוע טוב לך ולכולםםםםםםםם

אני שמחה לשמוע שאמא שלך מרגיזה טוב יותר

שבוע טוב ורק בשורות טובות!!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאייי..אצלי היא עברה ממש בקושי

פשוט היו לי כ-23 אנשים לצהריים היום.. ומיותר לציין מה מצב הגב והרגליים שלי כעת.. למרות שהם אנשים יקרים ועזרו בלסדר אחרי..אבל בכל זאת
אחרי יומיים הכנות ויום שלם בעמידה וריצות היום.. אז לא סתם נעלמתי לכם
שתהיו בריאים.. ושבוע נפלא שיהיה לכם החל ממחר

וואו שפרד..איך את יכולה??

נשמע מאוד מתיש......כל הכבוד לך. תנוחי לקראת השבוע הקרב...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה מותק../images/Emo24.gif

אבל הלוואי עליי יום כמו אתמול עד כמה שהיה מתיש וקשה..מאשר מה שהיה לי היום..יום דיי מרגיז האמת
אז אני מחכה לערב שאלך לכניסייה ואמצא נחמה ואירגע... חיבוקים

היי שפרד..אני ממש מבינה אותך

אני מ מש מתוסכלת בעבודה שלי:( זה לא קרה אף פעם. פשוט כרגע מאוד קשה שם ועזבו אותנו המון נציגים ותיקים כי יש לנו מנהלת מוקד שגרמה להם לעזוב וגם פיטרה חלק. אניכבר לא מסוגלת לעבוד בשירות לקוחות, מה גם שזה הופך לקשה וקשה יותר. מחרתיים אני הולכת בלי מצב רוח בכלל:( ממש בא לי לבכות מזה... לשמחתי, מחר אני כל היום בלימודים וזה בהחלט עדיף:) שיהיה ערב טוב בכנסייה

lion 7

New member
מאז שבת

הרבה זיעה, ולפעמים המזגן מביא תוצאות הפוכות. כך לא מומלץ להשאר בחסותו... הרבה גלידה. מים קרים הרבה גישות לרחצה... מקווה שהרוח שנושבת כרגע תביא הקלה מה לחום הכבד מחר, איפה החזאי שלנו סטנלי?. שיסביר לנו על מפת מזג האוויר המוזר זה

למעלה