אהבתי../images/Emo77.gif
נסעתי, וכל הזמן חשבתי על השיר שלך. אהבתי את העניין בסוף של "אל תשכח להרגע ולעשות הפסקת פרחים בזמן שאתה מפוצץ את המוח בלחשוב על זה. זה גורם לי כל הזמן לגחכך, אני רואה את החתול השחור שלך, כזה ערמומי, מציק לי ונכנס לי בין הרגליים כל הזמן. תגידי בתור ברברית מן השורה, יש לך נזם באף ???.. בערבית זה אותה מילה. הרם אצבע וצין את האמצע עליו, נותן לי תחושה של צעירות וסקרנות, ואז בגלל שאני כל כך צעיר והדמיון שלי חוגג, אני רואה מולי את הילד, והילד הוא חכמ, עסוק בדברים של האור, ואז בהיותי כזה גם צעיר וגם סקרן וגם אדם של מחשבות ושל אור, עכשיו אני שואל את השאלה הקשה מכולם. האם אני בתוך גופי או אני הוא גופי, מה אני עכשיו ומה אני רוצה להיות. אני שובר את הראש על זה. חתול שחור שמסתובב לי בין הרגליים ולועג לי ועוד תוך כדי הוא אומר לי תקח הפסקת פרחים. את בטח מבסוטית מעצמך, צוחקת מתחת לנזם שלך. אני בתוך גופי היום, אני לא גופי. אני כלוא בתוך גופי, אני לא גופי. רע לי עם זה, רגע אני אקח לי הפסקת פרחים. כן אין ספק שאני כלוא בתוך גופי. עצוב לי עם המסקנה הזו. כלוא בתוך גופי. טוב לא יודע מה להגיד יותר. מאוד אהבתי. זה אומר שאת מאוד מתעניינת עם הנושאים של בודה ועניין הרוחניות. משעשע מאוד למרות שהמסקנה בסוף כאבה לי מאוד. אני מדביק לך נשיקה וחיבוק חזק חזק, ממני באהבה.