צהריים טובים ! סוף סוף סלכלום ברוב טובם ואדיבותם סידרו את התקלה בכניסה וגלישה בתפוז.
פ פינזוסט New member 4/1/07 #1 צהריים טובים ! סוף סוף סלכלום ברוב טובם ואדיבותם סידרו את התקלה בכניסה וגלישה בתפוז.
מ מעבד נתונים מהיר New member 4/1/07 #7 אבל חוץ מגלישה יש עוד כמה דברים מסלולי שיחות, הודעות, שסלקום די מובילה, אפשר לקנות ביג טוק בשביל האינטרנט, אבל זה מעצבן להחליף.
אבל חוץ מגלישה יש עוד כמה דברים מסלולי שיחות, הודעות, שסלקום די מובילה, אפשר לקנות ביג טוק בשביל האינטרנט, אבל זה מעצבן להחליף.
מ מעבד נתונים מהיר New member 4/1/07 #4 אני תבעתי מהם פיצויים שאני לא אמור לשלם על כזה שירות, התעקשתי קצת, והוא נתן לי 60 ד` ז``א, שווה ערך לחבילת גלישה בחודש, (ב6 ש``ח יותר, דקה 0.50 ש``ח)
אני תבעתי מהם פיצויים שאני לא אמור לשלם על כזה שירות, התעקשתי קצת, והוא נתן לי 60 ד` ז``א, שווה ערך לחבילת גלישה בחודש, (ב6 ש``ח יותר, דקה 0.50 ש``ח)
צ צאקצוקה New member 4/1/07 #11 גם זה לא הבנתי מה אתה בא להגיד! נדון אותך למזלג זכות שאתה לא אשם! הבעיה אצלי בגלל שאני לא מרגישה טוב!
גם זה לא הבנתי מה אתה בא להגיד! נדון אותך למזלג זכות שאתה לא אשם! הבעיה אצלי בגלל שאני לא מרגישה טוב!