צהריים טובים

צהריים טובים

אני מוגדרת כאפילפסית מ 03/95 הייתי מטופלת תרופתית במשך 4 שנים (טגרתול ) משנת 99 אני במעקבים בלבד לאחרונה אני מתעוררת תוך כדי שינה מרגישה שהגוף מפרקס לא יודעת אם חוזרים לי ההתקפים? משהו כאן תבע נכות מביטוח לאומי וכמה זה בערך? יש לציין שיש לי מגבלויות נוספות (צד שמאל שלי פגוע כתוצא מתאונת דרכים) ותודה שגיליתי אותכם.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מצטער אבח=ל אני לא יודע מה לענות על שתי השאלות

שלום

שאלה- האם האפילפסיה מקושרת לתאונה? את יודעת איזה סוג אפילפסיה היתה לך? האפילסיה היתה לפני התאונה?

היי

אז ככה התאונה היתה שאני ההיתי בגיל 3 שבועות שנת71 ההתקף הראשון שנת 96 איזה סוג אין לי מושג בכלל תודה

הי

אין לי מה לעזור מילבד להגיד ללכת לרופא. תידאגי ללכת למומחה, תלכי ל-EEG , ואל תיקפצי מיד לתרופות.

וקחי טופס מב.לאומי

כדי להגיש תביעה לנכות כללית. אם יש לך עוד בעיות רפואיות צרפי אותם לתביעה שלך המוסד לב.לאומי יזמן אותך לוועדה או וועדות ויחליט אם את זכאית לקצבת נכות או לא. אבל אם לא תגישי את התביעה שלך לא תדעי לעולם אם את זכאית וחבל שכך. את המעקב הרפואי שיש לך וכל מסמכים נלווים וגם שלא קשורים לאפילפסיה אך רפואיים צלמי והגישי גם ,מפני שזה מאוד חשוב לתביעה שלך. שיהיה לך בהצלחה ואת מאוד מוזמנת להישאר איתנו בפורום

למעלה