צהריים טובים

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
צהריים טובים

רגע שאני אבין, אם אני עסוק ואין לי זמן להכנס, אז גמרנו הפורום מתייבש? קדימה תתעוררו!!!!

sidi

New member
ג´סי

מה נשמע? בטח שאכלתי, אבל עכשיו אני הולך לאכול שוב פעם, יש לנו פה שתיה של מישהו
את כבר אכלת? אני מקווה שלא חריף מדי

mariana

New member
צהריים טובים לך חמוד

היי איך עובר היום? אצלי אם זה מעניין אותך, אז על הפנים, כל הלילה בכיתי, כי ראיתי שעתיד שלי לא ורוד כמו שחשבתי, ואני מתחילה לקבל את הדברים בצורה אחרת ואני מתחילה לוותר על דברים שאני הייתי צריכה לוותר עליהם מזמן. אני מצטערת שהנפלתי עליך משום מקום כי פשוט הייתי חייבת להוציא הכל החוצה, נשבר לי
מרין

mariana

New member
את צודקת

גם ככה יש לי עיניים של יפנים קטנות שבקושי רואים משהו והיום בבוקר קמתי ולא ראו לי את העיניים, אמא שלי נבהלה כל הלילה לא עצמתי עין, ועכשיו אני בעבודה, דווקא מתפקדת כמו שור אבל שבורה מבפנים נמאס לי מהחיים האלו, שום דבר לא הולך לי כמו שאני רוצה הכל תקוע. ואין לי פתרונות לצאת מהמצב הזה. איך בסוף הסתדרת עם הכסף?

jess ועוד

New member
מי הסתדר????

החלטתי לתת לזמן לעשות את שלו בכלל יש לי זמן עד אוגוסט אז נחכה

golem

New member
מרינגו חמודה ../images/Emo24.gif

תגידי לי - מה קרה לך?? את בת 20 - וכבר את יודעת מה צופן לך העתיד...אני עוד לא יודע מה קורה איתי הערב...
חמודה - לא צריך חלחשוב יותר מדי קדימה - בטח בגיל שלך - תחיי את החיים יום יום ותפיקי מהם כמה שיותר
עזרא

mariana

New member
עזרא נשמה שלי

אני מנסה לעצור את הדמעות ואני לא מצליחה רק ריקי ושיר יודעות. אני פשוט לא רוצה להרחיב את זה פה בפורום. ת´אמת אני חושבת שמספיק הפקתי בחיים הללו לגילי, ועברתי המון ואף אחד לא יכול לתאר באמת כמה עברתי, כי אני פשוט לא מראה שאני סובלת, אבל זהו אני נישברת ואני לא יכולה להסתיר את זה. ושירי אם את כועסת עליי, זה לא בגלל מה שהיה אתמול ,אני פשוט הייתי אמורה להבין מזמן שאני צריכה להמשיך הלאה, אם קצת כוחות שנישארו לי. אני לא יודעת מאיפה אני אקח את הכוחות הללו כי אין לי מאיפה להביא אותם. תודה לך על ההקשבה, אני מקווה שהיום הזה יעבור מהר ויגמר. חולההההה עליךךךךך

@@

New member
מרין, ילדה ../images/Emo68.gif שלי.....

אני אוהבת אותך ואת יודעת את זה. אני מדברת איתך מכל ה-
, את יודעת שגם לי יש כאב גדול בלב, אבל
ממך אולי תקשיבי לי ותנסי להפנים את זה פנימה. את הנעשה אין להשיב ולכן יקירתי את חייבת להמשיך הלאה ולהפסיק להזיל דמעות
עליו, דיייייייי זה נגמר, אל תחשבי על מה שיקרה בעוד כמה חודשים, תחשבי על איך את יוצאת ממנו ומנקה את ה-
שלך ממנו. את חייבת להמשיך הלאה ולהסתכל קדימה, אין לך הרבה ברירות. יקירתי תחשבי על זה, תראי אותי למשל לא בכיתי מאתמול ואני אפילו עם חיוך
על הפנים ושהם ילכו לאלף עזאזל הם לא שווים דמעה אחת שלנו. אוהבת אותך אלף
ותתתתתתתתת ריקי

mariana

New member
חולה עליך

תאמיני לי אני מנסה, גם עכשיו אני אומרת שילך לעזאזל, אני יודעת ואני מאמינה שיש צדק בעולם הזה, אני יודעת שהעולם הוא עגול, מה שאני קיבלתי ואיך שפגעו בי כך גם הוא יפגע ממשהי אחרת, לא עכשיו אולי אחרי שנה שנתיים. נשמה את מעלה לי חיוך כזה רחב על הפנים, אני אפילו לא מאופרת עם עיניים כמו של
אני אהיה חזקה בשבילך ובשבילי ואת תיהי חזקה בשבילי וכמובן בשבילך. אני חולה עלייך ואני יודעת שהוא לא שווה דימעה אחת שלי, אבל אני בוכה לא בשבילו אניבוכה על זה שהייתי מפגרת ולא ראיתי דברים לפני כשנה והמשכתי לרדוף אחריו, כאילו הוא היחיד בעולם הזה. תחזיקי מעמד גם את

golem

New member
מה הטעם חמודה??

תראי עשית טעות - שאני אםילו לא יודע אם לקרוא לזה טעות - זה התנהגות טבעית של בן-אדם בסיפורים רומנטיים שכאלה... אבל בכל מקרה במקון לבכות שהיית מפגרת - תלמדי מזה ותצאי הלאה ולא תעשי אותם טעויות - כי בעצם שאת חושבת על זה שכמה היית מפגרת - אז תסלחי לי - אות יודעת שאני אוהב אותך - אז את ממשיכה להישאר באותו סיפור בצעדים לא בריאים בשבילך........ תקשיבי לריקי - אהבתי את המשפט - שיילכו לאלף עזעאל כולם.. ועוד משהו מה שהיה - מת ונגמר - צריך רק לדעת להפיק לקחים מהעבר - לא לחיות אותו..
אוהב אותך חמודה עזרא

sidi

New member
מרין

כן זה באמת מעניין אותי! ואני באמת מצטער בשבילך שהרגשתך כזאת אני לא יודע מה בדיוק עובר ועבר עלייך ואני לא אוהב לחטט. אני רק מקווה שהרגשתך תשתפר. סידי נ.ב את יכולה חופשי "להפיל" עליי כי בשביל זה אני פה כמו כולם כדי לנסות ולהיות פה לא רק ששמח ונחמד אלא גם כאשר עצוב.

mariana

New member
סידי נשמה

אני יודעת שאתם כאן בשבילי וכך גם אני בשבילכם. לפעמים אני מגיעה למצב של היתמוטטות שפשוט אני מסתכלת על עצמי ואני אומרת "אני כלום" ומרגישה שהכל תקוע ושום דבר לא זז. אני מקווה שמחר יהיה הרבה יותר תודה לך ולכם אוהבתת מרין

jess ועוד

New member
רק שתדע שמאוד מאוד

נעלבתי ממכם באותו יום אני מטורפת על חריף בלי קשר למוצא שלי אני גם בן אדם (הצלחתי להפתיע אתכם???) תהנה

@@

New member
ג´סססס........

אלףףףףףףףףףףף
שירדנו עלייך עם החריף, אני ממש מתנצלת.
תסלחי לי? לא התכוונתי. אבל גם אתם כל הזמן יורדים עלי שאני נוסעת דרך אילת
ריקי

sidi

New member
ג´סי

אני האחרון שהיו לו כוונות לפגוע בך, ואם פגעתי אז באמת קבלי את התנצלותי הכנה!!! ואם זה מנחם אותך, גם אני לא ממוצא מזרחי ואוהב לאכול לפעמים חריף. אז שוב פעם סליחה! סידי

למעלה