צהריים טובים ! ממצב כוולם?? איך המרגש??? שיהיה יום נעים!!
מ מורן מורנוש New member 6/4/06 #6 חחח אני לא עצובה... ממש לא... אני פשוט לא מרגישה כל כך טוב... השינויים במזג האוויר פשוט שיגעו לי את המערכת החיסונית...חחחחח....
חחח אני לא עצובה... ממש לא... אני פשוט לא מרגישה כל כך טוב... השינויים במזג האוויר פשוט שיגעו לי את המערכת החיסונית...חחחחח....
T tamarhp New member 7/4/06 #11 נא לא לפתוח שירשור חדש על כל משפט, בוקר ערב צהרים... בשביל זה יש שירשורי ... במקום זה את בהחלט מוזמנת לפתוח שירשור או דיון שקשור לבני עקיבא!
נא לא לפתוח שירשור חדש על כל משפט, בוקר ערב צהרים... בשביל זה יש שירשורי ... במקום זה את בהחלט מוזמנת לפתוח שירשור או דיון שקשור לבני עקיבא!
ש שדה חרוש New member 7/4/06 #13 ../images/Emo12.gif תמר... את נשמעת מבוגרת...! אבל מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה הזו...
T talula39 New member 7/4/06 #14 ../images/Emo207.gif מי שעוד לא כתב על עצמו בהתפקדות שיעשה את זה עכשיו..... אני פשוט כל הזמן מתבלבלת פה בין אנשים.... איתמר- גם אתה נראה לי לא כתבת...(או שלא שמתי לב..) אז בקשה תוסיף... זהו יום טוב אנשים ושבת שלום...
../images/Emo207.gif מי שעוד לא כתב על עצמו בהתפקדות שיעשה את זה עכשיו..... אני פשוט כל הזמן מתבלבלת פה בין אנשים.... איתמר- גם אתה נראה לי לא כתבת...(או שלא שמתי לב..) אז בקשה תוסיף... זהו יום טוב אנשים ושבת שלום...