צהריים טובים

3שרונית

New member
צהריים טובים

אתם מדברים על בדיקות וכו...רציתי לדעת מי הפנה אתכם כי אני אחרי שנים של טרטור הגעתי לראומטולוגית של קופ"ח מאוחדת והיא בבדיקה פיזית קצרה , סדרת שאלות קבעה חד משמעית שאני חולה בפיברו כמובן שעשיתי גם בדיקות דם כדאי לבדוק אם יש בעיות אחרות..ומאז זהו..כלום, ועוד שאלה בבקשה ....האם ביטוח לאומי מכיר בנו????

ornelia

New member
שלום שרונית

גם אותי בבדיקה של 2 דקות איבחן רמטולוג את מצבי למרות הכל רצה לשלול בבדיקת רנטגן משהו אחר - אך הוא ידע מראש לגבי הביטוח לאומי הוא רק מתחיל להכיר עכשיו את המחלה אני בטוחה שאחרים שמעודכנים יותר יענו לך בנושא

3שרונית

New member
מצחיק.......

רובנו ..אני בכל אופן סבלתי שנים ובסוף בבדיקה פשוטה אנחנו מאובחנים. לומר את האמת קצת התאכזבתי כי כל הזמן אמרו לי "וירוס..., מפונקת...עצלנית, היפוכונדרית, אולי צריך פסיכולוג " וחשבתי שכשסוף סוף יגלו מה הבעיה ימצאו לי גם פתרון אבל הרופאה רק אמרה שאין הרבה מה לעשות וצריך ללמוד לחיות עם זה.

B Positive

New member
מנסיוני הקצר ...

אובחנתי רק לפני חודשים ... אחרי בדיקות רבות וטרטורים. אני ממליצה בחום ללכת למרפאה המטפלת ספציפית בפיברומיאלגיה. מאחר ושם יפרסו בפניך את האפשרויות השונות לטיפול. מההודעות שלך נראה כי הרופאה שאיבחנה אותך עדין מתייחסת לפיברומיאלגיה כאל דלקת וזה לא נכון. ספורט באופן מתון ומדורג מסייע, כמו כן כל פעילות הקשורה למתיחות מקלה על הכאבים. והעיקר אל תפלי היכן שאני נפלתי .... לאט לאט ובסבלנות....

3שרונית

New member
סבלנות????

נשארה לי עוד טיפה..אני משתדלת. קראתי קצת דברים שהועלו בפורום ..תודה השאלות שלך והתשובות של נאווה האירו קצת את עיני. איך מגיעים למרפאות המיוחדות? דרך קופ"ח? סליחה שאני שואלת הרבה, את בטח מבינה .........

B Positive

New member
אני מכירה רק את המרפאה של איכילוב

אם את גרה באזור ת"א זה יכול להתאים לך. מספר הטלפון שלהם הוא 03-6973243 קופות החולים לא מממנות את הפגישה הראשונה.

ornelia

New member
אצלי הוא אמר מילים דומות

הוא לא טרח להסביר הרבה פשוט כך: יש לך מחלה לכל החיים תצטרכי ללמוד לחיות איתה. שאלתי אין תרופה - לא אין תקחי ויטמינים. ברבות הימים למדתי לטפל בעצמי ברפואה קונבנציונלית+ אלטרנטיבית ומדדה בין ימים טובים יותר לפחות טובים. אחרי 10 שנות אבחון וגם בימים קשים משתדלת לא להחסיר ימי עבודה (9 שעות לחוצות). מקווה שתמצאי את הפתרונות המתאימים לך וכולנו פה בשביל לעזור סליחה על התגובה המאוחרת

אני בכלל לא מאובחנת - בכלום

מבחינת קו"ח אני בריאה כל חיי. יש לי CFS מעל 20 שנה, ופיברו מעל 8. יש לי עוד צרות לא מאובחנות
מאז ומעולם, גם עם הבן שלי, אני יודעת: אם אני לא יודעת מה יש לי/ו, גם הרופאים לא יידעו
אני אלך לאיבחון אם זה יתגלגל לי לשם. אין לי שום כוונה להיעזר בשלב זה בטיפול רפואי, ולהשיג מביטוח לאומי את מה שאני צריכה - נראה כמאמץ שלא מצדיק את עצמו. אז איבחון מסודר אינו נחוץ בעצם. אני מאבחנת את עצמי, ומטפלת ברפואה משלימה, וזה עובד. מבחינתי - לא צריך יותר. אבל... גם לי לקח שנים של תיסכול, ואי הבנה לפער בין: "הכל בסדר, הבדיקות תקינות", לבין איך שהרגשתי. כך, על אותה בדיקה קבע אנדוקרינולוג שאני אדם בריא, ואני איבחנתי היפוגליקמיה כרונית. כשהתעקשתי על האיבחון הוא הציע פסיכולוג, ואני בביתי טיפלתי בהיפוגליקמיה - מפתיע איך שזה עבד... אבל... לפחות הם לא עינו אותי עם גסטרו וצרות אחרות. מה שהרגיש לי לא נכון - לא עשיתי! מה שהרגיש לי נכון - לחצתי עליהם לאשר. היום אני יודעת בלי בדיקות מתי אני אנמית ומתי לא, יש לי מכשירי בדיקה רלוונטים בבית, ואני עם יד על הדופק כל הזמן. מי שצריכים איבחון, כדאי שיגיעו למקומות המתאימים באינטרנט. כאן למשל, קיצרנו את הדרך לכמה אנשים, גם פורום רפואה משלימה עושה את זה לפעמים. מי שלא שואל שאלות נכונות, תועה בדרך זמן רב יותר. אני מקווה שלפחות לפעמים, מצליח לי לכוון אנשים נכון. שנת בריאות כבר איחלתי לכם? אז שתהיה!! מלאת שמחה וכיופים!!

למעלה