צהריים טובים

Nir 16

New member
צהריים טובים

צהריים טובים לכולם, חשבתי לי, בגלל שאני חדש כאן ועדיין לא מכיר את כולם (חוץ מאלה שקיבלו את פניי יפה מאוד)- אולי תעשו לי הכרות קצרה?

היי ניר ../images/Emo13.gif

דבר ראשון יש לך שם ממש יפה!...... אזז אני ניר כמו שאתה יודע ואני חולה על שאנייה !!! אני אוהב בנוסף גם את: ליאון ריימס, פייט היל, מארייה קארי, סלין דיון, מרי ג'יי בלייג' וכו...... האיסיקיו שלי 311167121 אתה יכול לדבר מתי שבא לך!.... אני גם בן 18 סיימתי את י"ב סוף סוף ואני גר בי-ם!....

roniway1

New member
היי ניר

שלום וברוך הבא ניר , אני רוני ,אני בן 29 וגר בדרום הארץ. אני אוהב מוסיקת קאנטרי ,שאנייה טוויין ,סלין דיון וגם את גלוריה אסטפן. האייסיקיו שלי: 345032111

YLgirl

New member
היי ניר'וש!

סליחה שלא קיבלתי את פניך כאן... פשוט לא שמתי לב וגם לא נכנסתי לפורום כמה זמן. אז ככה, אני יסמין, אני בת 14 וגרה בדרום הארץ (לא רחוק מרוני..). שאניה היא הזמרת שאני הכי הכי אוהבת, וחוץ ממנה אני מעריצה גם את ג'ניפר לופז. גם אני אשמח להתכתב איתך באייסיקיו: 248204206

YLgirl

New member
עוד משהו...

אני לא אהיה כאן עד יום שבת בערב, כי אני נוסעת לנופש בעיר כלשהי שאני מעדיפה לא לציין את שמה. תהנו לכם כאן..
ביי ביי

הגר לי

New member
ג'סמין, HAVE FUN!

ואל תשכחי לקחת איתך את שטיח הקסמים...
אחח...כמה שאני משעשעת את עצמי.

m L m

New member
../images/Emo26.gif שאלון הכרות../images/Emo36.gif

טוב, בגלל שאני ממציאה את השאלות אז הגיוני שזה לא יהיה משהו
שם
השיר הראשון של שאניה שאתם זוכרים ששמעתם
הדיסק הראשון של שאניה שקניתם
רשימת הדיסקים שלה שיש לכם
ולסיום - התמונה האהובה עליכם

תשובות לשאלון.......

שם גיל אזור מגורים: מרכז השיר הראשון של שאניה שאתם זוכרים ששמעתם: THAT DONT IMPRESS ME MUCH הדיסק הראשון של שאניה שקניתם: UP רשימת הדיסקים שלה שיש לכם: אפ קום און אובר ולסיום - התמונה האהובה עליכם:

Nir 16

New member
שלי....

גיל - 18 אזור מגורים - מרכז הארץ השיר הראשון של שאניה ששמעתי - your'e still the one הדיסק הראשון שקניתי - come on over המדהים!!! "רשימת" הדיסקים שיש לי - סה"כ שני דיסקים: come on over ו- up! תמונה: אין לי מושג איך מעלים תמונות לפורום אז אני לא יכול לשלוח.

REDbloodedMAN

New member
תשובות לשאלון

שם: מוטי גיל: עוד מעט 17 (עולה ליב'.) השיר הראשון של שאניה: that dont impress me much הדיסק הראשון: COME ON OVER הדיסקים שלה: COME ON OVER וUP ב3 ההוצאות. תמונה...כולם.

התשובות שלי

שם: אנדי רדולסקו גיל: 19 אזור מגורים: תל-אביב. בזמן לימודים במשך השבוע - חיפה. שיר ראשון של שנאיה: You're Still The One האגדי. הדיסק הראשון של שנאיה שקניתי: Come On Over רשימת דיסקים: The Woman In Me גירסא ישנה וחדשה, Come On Over, Up, That Don't Impress Me Much (CD Single), Don't Be Stupid (CD Single), Up (Red&Blue), Shania Twain Up! Live In Chicago DVD, The Platinum Collection, היה לי גם פעם את For the Love of Him, אבל כ"כ שנאתי אותו שזרקתי אותו לפח, הוא מבייש את שנאיה.

roniway1

New member
הנה שלי:

שם: רוני גיל: 29 אזור מגורים: שדרות ,דרום הארץ השיר הראשון של שאניה שאתם זוכרים ששמעתם: YOU STILL THE ONE הדיסק הראשון של שאניה שקניתם: COME ON OVER רשימת הדיסקים שלה שיש לכם: את כולם (וגם כל ההופעות בדיוידי). ולסיום - התמונה האהובה עליכם: כל תמונה של שאנייה אהובה עליי X

YLgirl

New member
ואני...

שם: יסמין. גיל: 14. אזור מגורים: הממממ... נגב. השיר הראשון של שאניה שאתם זוכרים ששמעתם: Ka-Ching (אבל בהתחלה שנאתי אותו). הדיסק הראשון של שאניה שקניתם: UP! רשימת הדיסקים שלה שיש לכם: כולם חוץ מהראשון (אנשים, למי שאין את the woman on me שיקנה דחוף!!). ולסיום - התמונה האהובה עליכם: המממממ... עזבו.

למעלה