צהריים טובים

nissim60

New member
טיטניום לפני שאתה קופץ...

תקרא בבקשה את המאמר של רן אספן המטבעות ותבין את ההבדל בין מטבע חדש למטבע במצב כמו שלך. הערך יורד פלאים. דבר שני, המוכר אם לא שמת לב, הוא סוחר והוא לא ביקש את ערכו הקטלוגי אלא, רק רבע מזה בתקווה שהמחיר יעלה. אם תקרא את המאמר עד הסוף תוכל גם לדעת את ההבדל בין מחיר קטלוגי למחיר שוק ובין המחירים האלו למחיר שאספן מוכן לשלם.

טיטניום

New member
הממ... תודה רבה לך על ההפניה למאמר

אני אקרא אותו אני דיברתי אך ורק על המחיר הקטלוגי ותסתכל שהשאלה שלי נוגעת למחיר הקטלוגי שלו לא אמרתי כמה ישלמו לי או כמה אני דורש עליו (הוא בכלל של סבא שלי ככה שאם מישהו ידרוש עליו משהו זה סבא שלי)

powo

New member
ועוד דבר נוסף

המטבע שלך משנת 35 ובאיי-בי המטבע 33 יש הבדל גדול לפי הקטלוג המחיר נע 25 ש"ח ל40 ש"ח

nissim60

New member
לדעתי מחירו הקטלוגי...

של המטבע שלך לא מגיע ל- 10 ש"ח. אבל תיכף רן שהוא בר האסמכתא שלנו למטבעות יבהיר את המצב. חכה בסבלנות.

Sanchez

Member
לא מדוייק... שים לב $50 BUY IT NOW. המוכר הוא אלק סגל, יש לו חנות בקינג ג'ורג'. אני מכיר אותו היטב.

nissim60

New member
BUY IT NOW

היא השיטה של הסוחרים להיפטר מפריט שנתקע אצלם יותר מידי זמן. ובדרך כלל המחיר שהם דורשים יותר גבוה ממה שידרשו כמחיר פתיחה במכירה הפומבית.

בּני

New member
שוויו של מטבע (10 מיל - 35)

שוויו על פי קטלוג נומיסמטיקה (משנת 97) - מ-10 ש"ח למצב משומש עד 30 ש"ח למצב חדש לחלוטין. (המטבע בתמונה במצב משומש) שוויו על פי קטלוג קראוס (2003) - 1$ למצב Fine, ו-15$ למצב מעולה. (ויותר למטבע שלא היה במחזור.) שוויו על פי רוזנבלום - 3$ עד 100$. שוויו על פי EBAY - מוצע למכירה במחירים שונים על שנים שונות. שוויו לפי מה שאני הייתי מוכן לשלם עליו - 0 ש"ח... עכשיו תגיד לי אתה, כמה הוא שווה? לי? לך? לרוזנבלום? לסבא???

טיטניום

New member
חחח תשובה מפורטת

לסבא שלי זה שווה בתור פריט מקום המדינה ולי זה שווה אפילו פחות ממה שהיית מוכן לשלם כי אני לא אוסף מטבעות

טיטניום

New member
אה ועוד משהו

את אולי יכול לזהות בבקשה את המטבע הערבי כי אין לי מושג מה זה

בּני

New member
יש לו צד שני?

תסרוק גם את הצד השני שלו, תעלה תמונה של שני הצדדים יחד ונתן לדן לנסות למצוא אותו בקטלוג החדש שהוא קנה היום

Sanchez

Member
מאיפה אתה מסיק את המסקנות הללו ? מאיפה אתה יודע מה תקוע אצל סוחר ומה לא ? ישנן כל כך הרבה שיטות למכירה ב EBAY שאין לך (כנראה) מושג בהן !!! בתור אחד שמתעסק ב EBAY כבר למעלה משנתיים באופן יומיומי ובעל קרוב ל 250 פידבקים, אני יכול להגיד לך שאני לומד שם כל יום משהו חדש. EBAY זו "תורה" שלמה, שצריך ללמוד אותה לאורך זמן ! ישנם סוחרים שמשתמשים ב BUY IT NOW באופן קבוע ומציגים למכירה אלפי פריטים (בו זמנית) !!! אז מה זה אומר ? שהם תקועים עם אלפי פריטים ???

תמיר1991

New member
אריה אתה צודק!

סוחר אחד שקניתי ממנו מעטפת חלל , כל הפריטים למכירה שלו למעט 10 (!!!) היו ביי איט נוו... הוא הרי לא תקוע עם מאות פרטים במלאי... תמיר.

תמיר1991

New member
סנצ'ז היית במפגש בגבעתיים?

רוצה לבוא מחר? אני ממליץ בחום. ב- 10 ליד המזרקה. תמיר.

Sanchez

Member
מצטער... אבל בגלל התחייבויות קודמות (לקחת את הילדים לספארי), נבצר ממני להגיע למפגש. אשמח להיפגש עם כולם בתערוכה הגדולה בתחילת חודש מאי.

למעלה