צהריים טובים,

shabaz007

New member
צהריים טובים,

הגעתי לפורום הזה לא מזמן ומאז אני מעיינת בו עד שהחלטתי לעשות צעד משמעותי ולהירשם. :) בכל מקרה, העלתי את כתב היד שלי לשמוע מה דעתכם.. יש לי כתב מאוד חד, א' ע' ל'.. אבל שמתי לב שהכתב שלי משתנה מדקה לדקה כלומר, את הדף שהעלתי כתבתי ברצף, ועכשיו כשאני מסתכלת אני רואה שבשורה אחת הע' שלי חדה, בשורה אחרת עגולה.. וכנ"ל לפעמים לגבי הר' ק' ל'... אישיות דפוקה יש לי...:) רעות.

Ramie

New member
אהלן רעות,

לדעתי, יש לך אישיות נהדרת. מן הסתם את חזקה יותר בחלק מהתחומים שהאישיות מופקדת עליהם, וחלשה יותר בחלק אחר. מה שברור מכתב ידך זה שיש לך אישיות מאד מורכבת. לדעתי, ואני רק גרפולוג מתלמד, יש לך אישיות כל בך מורכבת שספק אם ניתן לנתח אותה ממש לעומק בפורום כאן. על קצה המזלג ניתן לאמר שחשוב לך להיות כמו כולם ותעשי הרבה על מנת לעמוד במשימה זו. את לא אוהבת ביקורת, ועלולה לענות בחדות כאשר מישהוא מביע ביקורת כלפייך. כשרואים את הכתב שלך יש הרגשה שאת מנסה להסתיר את הרגשות האמיתיים שלך כל הזמן. נזכרתי בסיפור כלשהוא שקראתי פעם שבו אסור היה לאנשים לבכות. בהצלחה

shabaz007

New member
מובכת במעט..

מביך לראות איך מכתב אפשר לגלות דברים על האישיות. אם הניתוח לא היה נכון הייתי מתעלמת.. אבל בגלל שקלעת בול הצלחת להביך אותי בהחלט. אני שונאת ביקורת, שונאת... לא לטובה ולא לרעה. יש לי ביטחון עצמי נוראי (אפילו שאני מודעת שאין סיבה לזה בכלל) וביקורת יכולה להרוס אותי אז אני ישר תוקפת... ובקשר לרגשות שאני מנסה להסתיר, אני לא חושבת שיש מישהו שיודע עליי במיוחד, אני נורא לא בוטחת באנשים. תמיד תמיד מוקפת בחברים אבל מפחדת לספר להם.. פאק באישיות.. תודה רבה, Reut.

shamon51

New member
אכן כתב יד ייחודי

רשום שמך עם האות "ע" המצויירת בצורה ייחודית והאות ת המסתיימת בקשת נסןגה "כמו מישהוא שמשתחווה" את מציגה את עצמך כיחודית, נועזת ו"קורעת את הכביש" אבל ה"ת" מרמזת על מעצור והסתרה של אירוע קשה שמעון

shamon51

New member
רצון עז להפתיע

ולהיות מקורית, ראיה אינטואיטיבית יצרים עזים עם הרבה פנטזיות די אפשרי/סביר בהתחשב בגיל בקיצור, עדיין לא לאשפז

shamon51

New member
לא מהססת לצאת אלי קרב

להשחיז את לשונה, להתווכח

shamon51

New member
בקיצור ../images/Emo91.gif../images/Emo24.gif

הגיע הזמן ל"שחרר" את האירוע הקשה שיושב לך בתת מודע ןזה כנראה מה שישחרר אותך לדרך מחשבה חדשה. שמעון

למעלה