צהריים טובים

צהריים טובים

פתע המילים אליה נגלו שוצפות , שקטות , לוחמניות ,אוהבות , וירטואליה , כך חשבה לעצמה , טבע שני הן לימדו אותה ....... אין בה פנים שונות , אחת היא יש לה אהבה גדולה , למילים שנוגעות שבה הופכות סלע ,שלה לחלוחית גורמים הרבה נגע בחייה מעט נודע להם.... בין האסור למותר בין החייבת לנסתר רוקדת לצלילי ליבה מתפרצת בשקט , גלים ואדווה חמוקיה מתחמקים מבין אצבעות מנסות.. אישה כך קרא לה , אז נגלה הכל ידיה הושיטה אליו , חותם שפתיו אותה צרב בצימאון אין סוף ללגום אהבתו רובד רובד מתגלה אצלה ימים כלילותיה פרושים מבין המילים האישה שבתוכה ישנה , האישה שאליה נגלתה.

מוקדש ל zivsb

אהובי לך אתן את הכל אפילו ולא תבקש אתן לך את אהבתי למשמר שתעטוף לילותייך בכסות מגנה מפני הקור שתנוח על גופך המותש מעמל היום... אהובי לך אתן את כל תאוותי שבי גודלת ואותך רוצה בין משעולי גופי להתענג עליי ובתוכי לטף את עורי הלבן והחלק רד לשדיי עם לשונך וידייך יעסו בי מקומות שלא ידעתי על קיומם ויביאו אותי עד לרגע הסערה שלאחר תבוא רגיעת הגוף .... אהובי שלי לך אתן את כל נשמתי שתוכל לנשום עמוק יותר כאשר האוויר הופך אביך כאשר הגעגועים קשים וכואבים לאחר הפרידה בנינו ועוד ריחי בין ידייך שרגע לפני טיילו על גופי כאשר דמותי עולה אל מול עינייך ברגעים של לבד כשהלב מתהווה ואין אותי בנמצא אתן לך את נשמתי ואסתפק בנשיפות שלך .... אהוב של חיי ממך אבקש רק דבר אחד שמור על כל שלושתם ביחד שלא יוכלו להיפרד אחד מהשני אם שמרת על שלושתם שמרת עליי.....

היכן אתה?

הלילה הזה כתמול שלשום אני כאן ואתה שוב שם את מותניה תחבק ולי יש זיכרונות לאבק.... הלילה הזה חשקיי לך ארשום גופך אל גופי צמוד ערום נשימתך באנקותיי נרשמות תאוותינו על דפים מתמזגות.... הלילה הזה אל מיטתי אפנה את ריחך שם לגשש בין מגעים וריחות של אש את גופי לעולה אמסור לאיש אחר.... הלילה הזה כמו אמש לא אוכל למשש אל בין רגליה תחדור ואותי רק הקור יעטוף........

השש

New member
צריך לפחד ממפלצות?!

ערב טוב! למה מפלצת? למה טובה? מי פצע אותך? למה קר לך?! הגורל?או הבחירה? וחוץ מיזה מה יש לך מזיו!? אתם מכירים? יש צורך לקנא? בכל מקרה מי שכותבת שירים שכאלה יכולה להיות פיה טובה אבל פצועה!!! מה דעתך?!

חלילה

אל לך לפחד ממני הגורל פצע אותי אך הזמן מרפא פיה טובה? אין הנחתום מעיד על עיסתו. תודה

למעלה