צהריים טובים.

צהריים טובים.

אני מחפשת מייק אפ טוב. וטוב זה לא אומר שמתאים לי לצבע או לעור אלא ממש מייק אפ טוב ולא לכיסוי פגמים אלא למניעת יצירת שומנים על העור. יש למישהי עיצות?

little bony

New member
...???

השאלה ממש לא מובנת.. בכל מקרה מייקאפ טוב יש לאסטי לאודר

הכוונה היא

שכבר התייעצתי עם כמה מבינות שהביאו לי את המייק אפ של ג'נס שאמור להיות מעולה אבל הוא לא טוב לבעיה שלי. המייק אפ של אסתי לאודר דחוס מספיק בשביל למנוע את השמנוניות?

little bony

New member
יש כל מיני

יש פילינגים קרם לחות אני לא יודעת מה עושה מה בדיוק צריך ללכת לסופרפארם לברר אם אני לא טועה יש פורום טיפוח או משו כזה..

../images/Emo28.gifמייק אפ ../images/Emo108.gifטוב...

מיק-אפ טוב זה דבר אינדודואלי מה שטוב לאחת לא בהכרח טוב ומתאים לאחרת, זה בדיוק כמו בגד חשוב שיראה טוב ושיהיה נוח שלא נרגיש כאילו אנחנו עם מסיכה על הפנים הכיסוי צריך להיות מושלם אבל לא כבד מידי , וזה אפשרי . לבעלות עור שמנוני מומלץ להשתמש במייק אפ נטול שומן "oil free" מייק אפ על בסיס מים , מיק אפ על בסיס מים הוא גם אמיד יותר. בכל אופן בעור פנים עם נטיה לשמנוניות או הפרשות שמנוניות כדאי לטפל ולהשתמש בתכשירים נטולי שומן המיועדים למנוע את הברק השומני בעזרת סבון וקרם לחות לעור שמן ד"א יש ללוריאל קרם לחות למניעת ברק שומני והוא קליל וטוב - אני ממליצה. בקשר למייק אפ יש לרבלון מיק אפ ללא שומן ולמייק אפ פוראבור חפשי את המילים "oil free"

פודרה ../images/Emo127.gif

|Vמיק אפ עם פודרה הוא חסכוני יותר 2 מוצרים באחד יש כאלו שמאוד מרוצות , את צריכה להחליט בעצמך אם זה טוב ונוח לך ... בכל אופן רצוי לשים מעל המייק אפ פודרה מכמה סיבות :
היא מקבעת את המייק אפ
סופחת שומנים ( הרי הפודרה היא על בסיס טלק) עדיף להשתמש בפודרה בתפזורת (אבקה ) שקופה כדי שלא נשנה את הגוון של המייק אפ, אך לתיקוני איפור במהלך היום אפשר להשתמש בפודרה דחוסה עם גוון שיתאים לגוון עורך.

שמעתי על סדרה חדשה של מוצרים

לפנים של קרליין, במיוחד לבעלות עור שמנוני. לפי ההמלצות ששמעתי המחירים לא משאירים חור בכיס, והמייק אפ בהחלט עושה את העבודה! שווה לנסות.

אביב661

New member
לגבי פנים שומניות

למייק אפ מספר תפקידים אך אין הוא יכול למנוע את שמנוניות העור שלך. OIL FREE זו בעצם קצת הטעיה, כי בכל מייק אפ יש שומנים ושעוות שונות, ועדיין לא המציאו מייק אפ ללא שומן כלשהו. כאשר אומרים OIL FREE מתכוונים ל MINERAL OIL הכוונה לשומן מן הצומח, אז אם אין אותו, יש שומן ממקור אחר. לגבי עור פנים שומני, עדיף להשתמש במייק אפ מוצק מכמה סיבות. הוא עמיד יותר, מכסה יותר, ומגן טוב יותר על העור. והוא לא חייב להראות כמו מסיכה, אם יודעים איך למרוח אותו. הוא מגן על העור הכי טוב מפני השמש, והלכלוך באויר. מייק אפ על בסיס מים , מייק אפ נוזלי , הוא הכי פחות עמיד. רצוי להשתמש במייק אפ נוזלי או קרמי כאשר מדובר בעור חלק לגמרי (בדרך כלל בחורות צעירות יותר) וכאשר לא מזיעים והתנאים "קלים" בשביל המייק אפ. בארץ שלנו זו בעיה, כיון שמייק אפ נוזלי בקיץ נוזל די מהר.

למעלה