צהריים טובים

F a d i

New member
צהריים טובים

העליתי עוד שיר... הפעם גרסא מיוחדת לשיר מיוחד TO TRAGOUDI TON GIFTON -"שיר הצועני"(הידוע גם כ"באלאמוס") בביצוע של GIORGOS DALARAS !!! אני לא מוסיף אף מילה.. :) מי שרוצה את השיר מוזמן לכתוב לי בפרטי או לשרשר.. יום טוב..

../images/Emo9.gif אולי הפעם

זה יעבוד תשלח לי בבקשה קישור! המשך יום נעים מאיה!!!

ל-F a d i אני מקווה שלא הוצפתה

בבקשה, גם אני רוצה את הגירסה הזו...תודה מראש...

פאדי....והיתר.

שלום לפני כחודשים שמעתי ברדיו גירסה של השיר הזה מפי זמרת ישראלית בשם יסמין לוי ... מעולם לא שמעתי את שמה לפני כן אבל זו כנראה "הבטחה"... (לפי הביצוע המרגש שלה) כמו שיר נשמה... ואם אני זוכרת טוב זה היה בספרדית... מי מכיר מי יודע?

F a d i

New member
גם לי יצא לשמוע את הביצוע המרגש של

יסמין לוי...באמת משהו מיוחד...והוא אכן בספרדית מצורפת תמונת הדיסק ממנו לקוח הביצוע של דאלאראס..ונקרא PAIZONTAS ME DUO ORCHISTRES

לא יעזור שום דבר....

לשיר כזה שיר, צריכים גם נשמה וגם קול... הרבה שירים 'כל אחד יכול לשיר' גם בלי יכולת קולית מיוחדת אבל בשיר כזה נמדדים המבצעים ביכולת העושר שלהם: בבגרות ההגשה ובעומק שהשיר מקבל... בסך הכל יש שם מתופף אחד עם דרבוקה, מתופף נוסף שנותן את הקצב עם תוף גדול ועמוק ,קלרינט וגיטארה או שתים וזה נשמע תזמורת שלמה רק בגלל הזמר שמעניק עטיפה רכה ומסולסלת שקושרת את כולם ושואבת את ליבנו . נ.ב נדמה לי ששמעתי פעם גם ביצוע של אליני ויטאלי... יש לך במלאי?

F a d i

New member
צודקת מאוד...וזה מה שמייחד את דלארס

(מה שעושה אותו מיוחד...בעיני לפחות!) בהחלט "הלני ויטלי" מבצעת את זה...ומבצעת את זה יפה מאוד (בהופעה חיה) רוצה שאשלח לך אותו?! בכלל השיר הזה זכה להרבה מאוד ביצועים...יש לי עוד אחד יפה של FAME STORYמישהו יודע משהו עליהם?! ולאורנה תודה רבה על המידע על יסמין לוי...

המשך...

יהיה נהדר מפני שלי אין את הדיסק הזה ואני גם לא יודעת אפילו איך הוא נראה. אני רק זוכרת שיש אחד כזה... ותודה על השיר הקודם

F a d i

New member
ובכן העליתי את השיר שולחתי אותו

למשתתפי השרשור הזה (רק שאחד יעדכן אותי שזה הגיע!) אם שכחתי מישהו שרוצה את זה מוזמן לכתוב לי מסר..!

תודה פאדוש...

השיר בביצוע של אלני ויטלי הגיע והוא יפה מאד.... תודה רבה! מאיה

הלני ויטאלי של פאדי....

שלום לך לב רחב. משום מה לא נפתח אצלי ה'מישלוח' ובקשר להצעה השניה... שיר פה שיר שם זה 'בסדר' אבל דיסק שלם ימתין עד שנקנה אותו ככה זה אצל 'צדיקים' (עלאק...) אבל, תודה מכל הלב.

orna44

New member
יסמין לוי מושמעת הרבה

בתוכניות של פרנס בשבת בצהרים. כמעט כל שבת שניה יש את השיר המדובר ובשבתות אחרות שירים אחרים. היא שרה נהדר בספרדית בסגנון ספרדי אמיתי. אפשר להאזין לתוכניות של פרנס דרך האתר שלו ובדרך זו להגיע אליה. באחת מתוכניותיו שמעון הקדיש לה איזה חצי תכנית כולל ראיון.

eliran88

New member
אכן, גם אני שומע

את קולה הבאמת מדהים דרך תוכניתו של שמעון פרנס, הוא בטוח שהיא הולכת להיות זמרת גדולה, ואני חושב כמוהו.

אכן

ביצוע מיוחד עד היום היה לי את הביצוע של גליקריה גם יפה אבל גם זה אחלה ביצוע תודה פאדי!!!

12אניהיא

New member
פאדימו............/images/Emo24.gif

אנחנו כבר דיברנו על השיר ובעצם כבר הודיתי לך ששלחת לי אותו, דאלארס מבצע את השיר פשוט ניפלא. למרות שאני אישית אוהבת את הגירסה של ויטלי. אבל תמיד טוב לשמוע עוד גירסאות.

למעלה