צהריים טובים..

שרון ש

New member
צהריים טובים..

אז מצטערת שלא יצא לי לבוא בשבוע שעבר.. אבל אני מעדכנת עכשיו מהסיור שלי באזור אלנבי. אז גם אני את החנות המסתורית של הגופיות ב-8 ש"ח לא מצאתי. אבל כן הלכתי לחנות של החולצות באלנבי ( בערך מול הכניסה השניה לנחלת בנימין) וקניתי חולצות וגופיות במחירים של 20-30 ש"ח ובאיכות מצוינת! בשוק בצלאל, מצאתי באחד הפישפושים מכנס דגמ"ח קצר כזה ( אני קוראת לו מכנס העבודה בקיבוץ. קצר. כחול-פועלים כזה) ב-25 ש"ח. בשוק הכרמל צאתי כפכפים של דפנה במידה 42 עם רפידה נשלפת ( כשהולכים לים אפשר להוציא אותה) ב-50 ש"ח. ובאחד הדוכנים גם מצאתי מכנס קצר עם סימן לבן של נייק בשחור עם כיסים ( כמו הטרינינגים של החורף, עם שרוך למעלה, רק יותר דק) עד xxl ועלה 25 או 30, אני לא בטוחה.. וגם קניתי מטקות לים
ב14 ש"ח.. אבל זה לא כל כך קשור
המשך יום נפלא לכולם שרון

DREAM111

New member
היי שרון

תתחדשי יקרתי וואו איזה קניה. ובטח הכי חשוב זה המטקות. אז זה אומר שאת משחקת.

שרון ש

New member
דרימי ../images/Emo24.gif

כן, ביחד עם הקניות בשבוע שעבר (עונות, מתאים לי ,ג'אמפ) סידרתי לעצמי את המלתחה לקיץ. הבעיה היחידה שאבא שלי נדלק על המכנסי טרנינג והחרים לי אותם, נצטרך לקפוץ לקנות חדשים
את לא תאמיני, אבל הארוס שלי ( איזה מוזר לקרוא לו כך) פשוט גרם לי להוציא את האף מהבית בקיץ. אני חושבת שזו איזשהי תחושת ביטחון כזו שקשה לי להסביר ( מעין, "קפצו לי " כזה..
) אני הולכת לים ( זוכרת את הבגד ים -שמלה שקניתי? שמסתיר די טוב , אז נתן לי ביטחון לצאת איתו) משחקת מטקות ואפילו שש בש ונשרפת. גם. ( שרון בעקבות שבת בצבע אדום-עז) נשיקות, יקירה שרון

DREAM111

New member
שרוני קודם חייבת לספר לך משהו

סיפרתי לידיד טוב שלי בשמחה שיש לי הרבה אנשים מקסימים חדשים בפורום ואחת מהן נכנסה לפני זמן לא רב וקצת אחרי היא סיפרה שהיא התארסה וזה גרם לי להמון שמחה שמישהי מהפורום שלי עומדת להתחתן (טפו טפו טפו שום בצל פלפל
)
אני מזה שמחה לשמוע שאת אומרת שיקפצו לך ונהנית לך. לגבי הבגד ים של מי הבגד ים אם את יודעת במקרה. לגבי המכנס הזדמנות כבר לקנות עוד שניים לך ועוד שניים לאבא.
שש בש איזה כייף לך אין לי עם מי לשחק כבר הרבה זמן. באיזה חוף את יושבת
ממש שמחה שלמוע שאת נהנית.
ענקי ממני

יש זמן

New member
דרימי ../images/Emo13.gif

ככה את הולכת ומספרת עלי? אה?
אני יושבת בד"כ בחוף סדני עלי בהרצליה. את יותר ממוזמנת לבוא! ושש בש אפילו לא ידעתי לשחק, אבל לימדו אותי... ועכשיו אני ואוש(החבר שלי) משחקים ביחד, שכשאני עושה טעות הוא משחק במקומי.. ככה שיוצא שאני תמיד מנצחת בסוף
ובקשר לטרנינג.. אחרי כל הקניות לאחרונה.. החור בכיס עמוק.. אז אני קצת נרגעת בנתיים

יש זמן

New member
אה, והבגד ים..

מגוטקס ביד אליהו.. עלה לי 279 ש"ח... זה מורכב מתחתון גדול ( כמו חגורת בטן) ועל זה שמלה.. ככה שאני ,עם כל המשקל שלי יכולה להגיד שאני הולכת עם בגד ים שני חלקים חה חה חה.... יא. והשתמשתי בטעות בשם שלי מפורום חתונות... ( שם עוד יש לי זמן...מתכננים להתחתן רק בעוד שנה וקצת) אבל כבר אין לי כח לשנות.. אז זו אני, שרון

למעלה